- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi deniz diyette
-
59.9 ah ah bana gelsinGörürsün canım benim azimle devam et yeterki. 7 hafta önce ben de aynı cümleyi kuruyordum. 59.9 a da razıyım diyordum ☺
Slm canım hoşgeldşn, güzel menü tebrik ederim spor da yapılmış daha ne olsunSlm kizlar ben sabah mercimek corba oglen kiymali melemen ve sabahtan kalan az mercimek corba yine ara 1 mandalina aksam yesil fasulye az tavuk ve yesillik bende spor yaptim ve bitki cayimi iciyorum.
Cok guzel menu bayildim acikirsan ayran süt olabilir..Slm kizlar ben sabah mercimek corba oglen kiymali melemen ve sabahtan kalan az mercimek corba yine ara 1 mandalina aksam yesil fasulye az tavuk ve yesillik bende spor yaptim ve bitki cayimi iciyorum.
Before malesef yok59.9 ah ah bana gelsin
Sonra 55 bana iyi kanka sen 50 nasil olacaksin acaba before after yap bize
Bi 7 hafta sonra 50 olmussun belki surmez bile....
Sana gönderdim 59.9 kargon yolda59.9 ah ah bana gelsin
Sonra 55 bana iyi kanka sen 50 nasil olacaksin acaba before after yap bize
Bi 7 hafta sonra 50 olmussun belki surmez bile....
Tesekkurler canim valla zAyiflamak gibisi yok sutyenim sikiyordu bir kopcasi atiyordu simdi cok rahat oluyor tasmiyor.kiyafetlerin icinde nefes alabiliyorum artik iyice sıkılasmak umidiyle.takipteyimSlm canım hoşgeldşn, güzel menü tebrik ederim spor da yapılmış daha ne olsun
Kayseri canim. Öyle iyi hoca da yoktuİyi bi hoca lazım, sen neredesin balım
HahahahahaSana gönderdim 59.9 kargon yolda
Sakın vazgeçme daha güzel ve fit günler çok yakınTesekkurler canim valla zAyiflamak gibisi yok sutyenim sikiyordu bir kopcasi atiyordu simdi cok rahat oluyor tasmiyor.kiyafetlerin icinde nefes alabiliyorum artik iyice sıkılasmak umidiyle.takipteyim
Aynen ya. Özgüven geliyor insanaTesekkurler canim valla zAyiflamak gibisi yok sutyenim sikiyordu bir kopcasi atiyordu simdi cok rahat oluyor tasmiyor.kiyafetlerin icinde nefes alabiliyorum artik iyice sıkılasmak umidiyle.takipteyim
Hastane diyeti neymis kizSakın vazgeçme daha güzel ve fit günler çok yakın☺☺
Ben dünden beri hastane diyetine bakıyorım biraz ağır ama 5gün diyet 2 gün abartmamak kaydıyla serbest, 3 hafta yapılıyor.
Belki onu yapabilirim
Yok yok hazır değilim henüz bunu denemeyeKayseri canim. Öyle iyi hoca da yoktu
Belediyenin actigi spor salonlari. Sosyal yasam Merkezi deniyor
Sizin orda da vardir arastir bakalim balim. ,.
Ağır biraz ama yaparım gibi düşündümHastane diyeti neymis kiz
Dur ben googledan bakarim .Ağır biraz ama yaparım gibi düşündümlink paylaşabiliyor muyuz
güzel olmuş menü afiyet olsunSlm kizlar ben sabah mercimek corba oglen kiymali melemen ve sabahtan kalan az mercimek corba yine ara 1 mandalina aksam yesil fasulye az tavuk ve yesillik bende spor yaptim ve bitki cayimi iciyorum.
o ne laSakın vazgeçme daha güzel ve fit günler çok yakın☺☺
Ben dünden beri hastane diyetine bakıyorım biraz ağır ama 5gün diyet 2 gün abartmamak kaydıyla serbest, 3 hafta yapılıyor.
Belki onu yapabilirim
Yok kız adına takılma yoğurt et portakal agırlıklıDur ben googledan bakarim .
Yumurta sut
Muz sut
Hurma yoğurt da iyi. Hastane adi bi kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?