- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi deniz diyette
-
Hadi bakalim guzel sonuçlargelsin hepimize .Kızlar şimdi Leslie 3 mil yapıcam.
Buraya yazayım da mecbur kalayım (biraz yoruldum bugün okulda, ama yarın daha yorucu olacak o yüzden fire verme hakkım yok; belki yarın izin veririm kendime. O yüzden kalk bakalkm böcük hanım)
Buraya yazıyorum ki hesap sorun bana
Çok konuştum, kalkıyorum tamam
Aynen canim oruc kurtarucim oldu. Zaten sonra da uykum geldi uyudum.birisi vardi haberlere cikmisti. Kilosunu oruc tutarak vermis 15, 20 yildir da surekli oruc tutuyordu.allah kabul etsin canım. tek öğün yemiş oldun. keşke hergün yapabilsek yada en azından 2 öğün sadece.
İnşallah canım, Leslie 3 mil yaptım şimdi de form çayı içiyorumHadi bakalim guzel sonuçlargelsin hepimize .
Yoğurtta sıkıntı YÖK bebeeem afiyet olsın süper menün var bi hafta böyle devam et farkı göreceksin inşallahBugunku iftar menüm dukan diyeti
Tavuk haslama
Yoğurt doyana kadar hunharca yedim
Bol ayran
Birazdan sütlü kahve gelsin
Veee yulaf kepekli süt..
Bu kadar. Acikirsam süt yoğurt devam
ne güzelll çok iyi yapmışsın sevindim senin için:)Kizlar yüzme ye yazildim.
Çarşamba, Cumartesi haftada 2gun yüzeceğim 1.5 saat kadar.
Diyetisyeni de var spor merkezinin.
Yarin saglik ocaginda kan tahlili yaptirip, haftaya carsamba randevum var. Cok mutluyum. Kendime Bir iyilik yaptim
İnsallah canim. 59 lari görene kadar boyle devam..sonra protein ve sebze devam. Sonra kuruyemis alirim araya :) bence kuru yemis olmadan saglik olmaz.Yoğurtta sıkıntı YÖK bebeeem afiyet olsın süper menün var bi hafta böyle devam et farkı göreceksin inşallah
süpperBugunku iftar menüm dukan diyeti
Tavuk haslama
Yoğurt doyana kadar hunharca yedim
Bol ayran
Birazdan sütlü kahve gelsin
Veee yulaf kepekli süt..
Bu kadar. Acikirsam süt yoğurt devam
Teşekkür ederim bebeğim. 2 yaşındaki oğluma babasi bakacak. Aksamlari gideceğim. Tam 4 yildir spor hayal olmustu.ne güzelll çok iyi yapmışsın sevindim senin için:)
Süpersin ya, keşke ben de bilsem yüzmeyiKizlar yüzme ye yazildim.
Çarşamba, Cumartesi haftada 2gun yüzeceğim 1.5 saat kadar.
Diyetisyeni de var spor merkezinin.
Yarin saglik ocaginda kan tahlili yaptirip, haftaya carsamba randevum var. Cok mutluyum. Kendime Bir iyilik yaptim
hem ruhen hem fiziken çok iyi gelecek. insanın ihtiyacı oluyor böyle şeylere gerçektenTeşekkür ederim bebeğim. 2 yaşındaki oğluma babasi bakacak. Aksamlari gideceğim. Tam 4 yildir spor hayal olmustu.
Yanına süt ürünü al kanka. Yoksa kan sekerini cabuk yükseltip cabuk aciktiriyormusben ayva ve küçük bir portakal yedim 1 saat önce
Görürsün canım benim azimle devam et yeterki. 7 hafta önce ben de aynı cümleyi kuruyordum. 59.9 a da razıyım diyordumİnsallah canim. 59 lari görene kadar boyle devam..sonra protein ve sebze devam. Sonra kuruyemis alirim araya :) bence kuru yemis olmadan saglik olmaz.
Badem ceviz findik cok onemli.
yoğurt yiyim o zaman sağol canımcımYanına süt ürünü al kanka. Yoksa kan sekerini cabuk yükseltip cabuk aciktiriyormus
Sagol bebeğimSüpersin ya, keşke ben de bilsem yüzmeyifobim var suya karşı kendimi güvende hissetmiyorum hiç. Çok sevindim senin için ama. Yüzmek kadar güzel bi spor yok heryerin çalışıyor diyetisyen olması da ayrıca iyi olmus☺☺
İyi bi hoca lazım, sen neredesin balımSagol bebeğim
Fobisi olan 2 arkadasim simdi yüzüyor. İstiyorsan yaparsin adim adim kademeli yaklastirma ile yenersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?