Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatımda kullandığım en rahat ve gördüğüm en güzel renk...kesinlikle rainbow elit line giallo...bazen ben bile kendi göz rengim sanıyorum...renk olarak beren saat in göz rengine çok benziyor..yosun yeşili ve ela karışımı...hiç kimse lens olduğunu anlamıyor..gün ışığında el aynasıyla çok yakından kontrol etmek için baktığımda dahi lens olduğu belli olmuyor...piyasadaki fiyatın çok çok altında aldım..bir sitede en ucuz fiyatı bulun %20 indirimde bizden yazıyordu.lensimi 95 tl ye mal ettim....aldığım yerde istanbulda birçok şubesi bulunan faturalı çalışan bir optik...
kızlar bu lensmarkette 1 şişe içinde tek lens mi var? 60 milyon dior?
internetten mi sipariş vericeksin cnm..
kızlar giallo yemyeşil mi duruyor? lens olduğu anlaşılıyor mu? çok mu bariz açıyor göz rengini? nolur cvp verin ya sipariş vericem
cnm benim msjını görünce o kadar sevindim ki.. ben tanita tikaram sarı aldım,ela yeşil gibi duruyolar kimse anlamıyor,ama daha belli doğal bi lens arıyorum giallo alıcam sanırım,kadıköye de yakınıma.s.