Merhaba kızlar ben rainbow kullanıyorum ama sizin yazdıklarınızdan sonra solotica yı düşünmeye başladım , ama bişey dikkatimi çekti , kahverengisi çok gözüküyor ölemi?
canım şu anki mevcut durumu değiştirmez ama yinede biraz seni teselli etmesi için söyleyim..ben hem elite hem fantasy kullanan biri olarak fantasylerin çok daha rahat oldukları kanısına varmıştım..
iyi ki elite line almamışsın canım o daha rahatsız edici...belki senin sorun solusyonla düzelir ama elite linelar solusyonla da düzelmiyordu rahatlık konusu...
Ben giallo kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır çok memnunm kendi gözüm gibi hiçkimse anlamıyor lens olduğunu ama şöyle bir sorunum var şuana kadar hep açık yeşil lens kullandığım için ne kadar doğal dursa da ela-bal duruyor rengi sadece ağladığımda tam yeşil oluyor .aynı doğallıkta ama daha açık bir lens arıyorum .elite line serisinden açık yeşili deneyen var mı ?o da giallo kadar doğal mı ?
rainbow'un dark greeni ve giallosu ile soloticanın melini karşılaştırırsak açık kahve ve ela gözlüler için rainbow açık ara kazanır diye düşünüyorum
soloticanın nedense nokta nokta bir boyaması var, güneş ışığına çıktığınızda gözünüz televizyon ekranı gibi piksel piksel oluyor
halbuki rainbow'un boyaması pürüzsüz, o yüzden göze takıldığında yüzde yüz kaynaşıyor. pupil sorununu da ben yaşamadım çünkü dediğim gibi açık renk gözde o kadar iyi kaynaşıyor ki ortasında çok hafif kahverengilik olan yeşil gözlere sahip oluyorsunuz ve birisi dibinize de girse lensi ayırt edemiyor, ben bile edemiyorum
ama mavi-gri tonlarında solotica çok daha başarılı
solotica şu tanecikli boyamasını bırakıp daha düz bir boyamaya geçse çok sevinicem :/
elile line ın açık yeşilini kullandım ben..giallo kadar doğal değil..açık mavi açık yeşil arası duran boncuk gibi bir renk..deniz suyu tarzında bir rengi var ve pupil boşluğu belli oluyor....
Ben önceden amazon yeşil kullanıyordum o zaman zaman gri zaman zaman açık yeşil duruyordu rengi çok güzeldi ama pörtlek duruyordu çok ve onn pupili daha dardı rainbow a göre .fotografn var mı açık yeşille rica etsem paylaşabilir msn çok merak ediyorum çnkü istediğim renkle benzerlik var mı arasında diye .katalgla gerçek renklerin hiçbir bağlantısı yok .
tilbekcim gözlerin çok mu açık senin peki,bal rengi gibi elaya çok yakın mı,benim açık kahverengi ama elalık yok,ben de hidrocor mel konusunda kararsızım,sanki bal renkli gözlüler memnun kalmıyor gibi geldi bana
aynen katılıyorum canım o nokta boyamasından ben de çok rahatsızım..soloticanın en koyu olan verde rengine sahibim ancak rengin en koyu olması bile nokta nokta görüntünün önüne geçemiyor ne yazıkki...aynı şekilde ocrem de var güneş vurduğunda kendi gözümle ocre aynı görünüp pupili belli etmese de geçişi başarılı olsada pupil çevresinde noktacıklar yine dikkat çekiyor..
tilbekcim gözlerin çok mu açık senin peki,bal rengi gibi elaya çok yakın mı,benim açık kahverengi ama elalık yok,ben de hidrocor mel konusunda kararsızım,sanki bal renkli gözlüler memnun kalmıyor gibi geldi bana