Kontakt Lens rainbow mu?solotica mı?

Merhaba kızlar ben rainbow kullanıyorum ama sizin yazdıklarınızdan sonra solotica yı düşünmeye başladım , ama bişey dikkatimi çekti , kahverengisi çok gözüküyor ölemi?

Gözbebeğin çok büyükse kahverengisi gözükmez,ama herkesin çok büyük gözbebeği olmayabiliyor,bir de gündüz de çok büyükse şanslısın,rainbow batmıyorsa yormuyorsa dokusu güzel zaten güzel duruyordur

inşallah duzelir canım ilk taktıgımda pembe oluyor goz bebegimin etrafı zamanla iyice kızarıyor 3-4 saatte tamamen kırmızı ve damarlı oluyor gözüm ne yapayım artık duzelmezse yeni lens alıcam cok gereksiz ve boşa giden para oldu bu lens benim icin ama ne yapayım gözümüzün sağlıgı herseyden önemli kısmet böyleymiş

ben soloticayı kullanmadım ama rainbow gialloyu kullandım pupil sorunu yaşamadım ben ,tabi bi 8-9 saatten sonra gözde ağrı yapıyor. yardımcı olması için size giallolarımın resmini ekliyorum

rainbowun pupili ve soloticanın da saçma sapan renkleri ve serileri dolayısıyla hiçbirisi diyorum...

Ben giallo kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır çok memnunm kendi gözüm gibi hiçkimse anlamıyor lens olduğunu ama şöyle bir sorunum var şuana kadar hep açık yeşil lens kullandığım için ne kadar doğal dursa da ela-bal duruyor rengi sadece ağladığımda tam yeşil oluyor .aynı doğallıkta ama daha açık bir lens arıyorum .elite line serisinden açık yeşili deneyen var mı ?o da giallo kadar doğal mı ?

rainbow'un dark greeni ve giallosu ile soloticanın melini karşılaştırırsak açık kahve ve ela gözlüler için rainbow açık ara kazanır diye düşünüyorum

soloticanın nedense nokta nokta bir boyaması var, güneş ışığına çıktığınızda gözünüz televizyon ekranı gibi piksel piksel oluyor

halbuki rainbow'un boyaması pürüzsüz, o yüzden göze takıldığında yüzde yüz kaynaşıyor. pupil sorununu da ben yaşamadım çünkü dediğim gibi açık renk gözde o kadar iyi kaynaşıyor ki ortasında çok hafif kahverengilik olan yeşil gözlere sahip oluyorsunuz ve birisi dibinize de girse lensi ayırt edemiyor, ben bile edemiyorum

ama mavi-gri tonlarında solotica çok daha başarılı
solotica şu tanecikli boyamasını bırakıp daha düz bir boyamaya geçse çok sevinicem :/

elile line ın açık yeşilini kullandım ben..giallo kadar doğal değil..açık mavi açık yeşil arası duran boncuk gibi bir renk..deniz suyu tarzında bir rengi var ve pupil boşluğu belli oluyor....

aynen katılıyorum canım o nokta boyamasından ben de çok rahatsızım..soloticanın en koyu olan verde rengine sahibim ancak rengin en koyu olması bile nokta nokta görüntünün önüne geçemiyor ne yazıkki...aynı şekilde ocrem de var güneş vurduğunda kendi gözümle ocre aynı görünüp pupili belli etmese de geçişi başarılı olsada pupil çevresinde noktacıklar yine dikkat çekiyor..

elile line ın açık yeşilini kullandım ben..giallo kadar doğal değil..açık mavi açık yeşil arası duran boncuk gibi bir renk..deniz suyu tarzında bir rengi var ve pupil boşluğu belli oluyor....

Ben önceden amazon yeşil kullanıyordum o zaman zaman gri zaman zaman açık yeşil duruyordu rengi çok güzeldi ama pörtlek duruyordu çok ve onn pupili daha dardı rainbow a göre .fotografn var mı açık yeşille rica etsem paylaşabilir msn çok merak ediyorum çnkü istediğim renkle benzerlik var mı arasında diye .katalgla gerçek renklerin hiçbir bağlantısı yok .

şu açtığım konuya resim koymuştum..malesef daha fazla resim yok elimde..lensi de atalı yıllar oluyor..umarım yardımcı olur..

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...emerald-green-orta-kahve-gozumde-resimli.html

Yoo benim orta tonda bir kahverengi. Elalık ya da ballık yok. Ama hidrocor meli takınca iğrenç sarımsı çamurumsu hafif de yeşilimsi garip bi renk oluyor.Albüme son günlerde bir arkadaş koymuş aynı onun gibi işte. Ayrıca haresiz olması doğallığını gölgeliyor. Yani açıkcası bu lensler bana hiç yakışmadı. Gialloyu denedim. Çok güzel yeşilimsi bir ela oldu. Ama illaki mel alcam diyosanız hidrocor değil natural color almanızı öneririm. Onlar haresi sayesinde daha doğal.

Katılıyorum. Hatta bir çocuk bana bunu aynen ifade etti. Güneşli bir havada sohbet ediyorken "senin gözün niye piksel piksel " dedi koptuk

bu arada benim lenslerin rengi solüsyondan dolayı açıldı heralde. 3. aydan sonra çok açık bi renk oldu ki tiksindim yani hidrocor mellerden.

Berrylips meller çok açık boyanmış. Benim gözüm de çok koyu değil ama çok açık kahverengi de değil. Biraz da solüsyon açtı heralde rengini. Cırt ötesi birşey oldu. 4 ay geçtikten sonra nerdeyse hiç kullanamadım. Gialloyu denedim. O daha koyu yeşil-ela oldu bende. Meller kahverengi-gri-sarı arası bir çamur rengi çıkmıştı. Ama illa solotika alcam diyosan natural colors mel al o zaman. Hidrocor tavsiye etmiyorum. Hiç haresi olmadığından lensin rengi gözünün beyazına da çıkabiliyor iris çapın küçükse. Ki benim küçükmüş. O yüzde giallo tam cuk oturdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
gunes arkadasımzın yazdıklarına hemen hemen katılyıorum .ben oncelerı raınbow gıallo almaya kesın karar vermsdım .bugune kadr haresız hıc kullanmadım haresz dogal durmadıgı ıcın .ama herkes gıalloyu cok ovunce bundan alıyım dedım.ama herkezde pupıl boslugunun cok genıs olmasından rahatsz oldugunu belrtınce hemen vazgectım ,kı bende pupıle cok dıkkat edıyorum renk ne kdr dogal olursa olsun alttan kendı gozun barız gorununce o dogallıkta kalmıyor .pupıl sorunu yasamayacaksam ztn freshlook alırım dana mantıklı hem hesaplı hemde ıkısıde aynı renk dımı ama sonra forumda solatıcayı kesfettım cok ıyı yorumlar yapılms kesın alcagm lens solatıca olmalı derken onunda bırden renk gecslerı kafama cok takıldı.ornegın ;chorme mel alıyım dıyıorm onun da haresı cok fazla kalın ,chorme melın bır ust tonu yanı yavas yavas renkler ton ton acılmıyor .cor mel e bakıyorm mesela bıldgın cok acık bı yesıl gunesde artık nasıl olur kafama takılıyo :18:ayrıca arkadslar solatıca nın mellerı ve raınbovla aynı sekıldeyms pupıl boslukları buda dusundrdu sımdı benı,solatıcanın sadece n.c serısı olan esmeralda quartzo,ve topazıo vu renklerın pupıllerı darms ama bunlarda cok fazla ıddıalı renkler abartılı gıbı.sankı bıraz qguartzo dogal gıbı dursa da bazı fotolarda yesıl duruken bazılarında mavı duruyo ,kı ben yesıl lens kullanan bırı olarak mavı durmasını hıc ıstemem .ne alcagımı bende sasrdım gıttı valla yaa .offf..:84:

Rainbow gialloyu şuan kullanıyorum. Pupil boşluğu büyük fln değil yahu. Soloticanın aynısı. Üstelik hem rahatlık hem doğallık açısından soloticaya bin basar. Hidrocor meli adore bi yellowu ve rainbow gialloyu karşılaştıracak olursam tartışmasız giallo diyorum.

merhaba bende iki marka arasında kalanlardanım mavi lens almak istiyorum ama doğal dursun istiyorum... rainbow fantasy line deep blue cok doğal duran bir lens ama solotica'larda oldukca cezbedici geliyor özellikle grafite olanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…