Kontakt Lens rainbow mu?solotica mı?

arkadaslar yazılarınızı okudum ben lens almak istiyorum koyu renk gozlerim var solotica mel nasıl durur?? dogal olsun istyrm esmer tenliyim ve su resme en yakın sekilde olmak istiyorum buarda benm soyle bi sorunum var renksiz lens kullanıyorum gayet rahat acuvue kullanıorm fakat renkli lens ne zaman denesem 2 kere denedm bausch and lomb ve freshlook denedm inanılmaz rahatsız oluyorum her gozumu kapayıp actugımda lens kayıyor ve bulanık goruyorum herhalde goz capımlan alakalı ay nolur yardım edin yahuuuu bosa okadar cok para harcadım ki

su istedgm renk
http://i223.photobucket.com/albums/.../Ana Beatriz Barros/Ana-Beatriz-Barros-12.jpg için Google Görsel Sonuçları

Brykia bende 2 gunden berı quartzoları ıncelıyorum ve almayı cok ıstıyorum naturel colors serısınden quartzo gercekten dogal duruyor mu

Alcestecim, belki de kuruluk açısından haklısındır, bilemiyorum. Ama ben günde 6 saat derse giriyorum bunun üstüne gelip yüzlerce sayfa okuma yapmam gerekiyor. Renkli lensler arasında rahatlık kıyaslaması yapmamı istiyorsan giallo ile solotica diğerlerinden daha rahat gelmiş olabilir(freshlook amazon fln zaten benim üstüne para versen gözüme takmayacağım lensler, neyse) Ama renksiz lenslerden baucsh and lomb un yüzde 55 su oranına sahip olanını kullanıyorum (55 ti heralde emin değilim). Beni çok rahatsız etmedi. Hatta solotikayı çıkarttıktan sonraki ilk gün gözümde lens olduğunu gece yattıktan sonra farkettim. Giallo ile hidrocor meli karşılaştırırsak, meller bende oldukça kötü durdu. 4 ay kullandım, şuan kutusunda duruyor. Gialloyu denedim, inanılmaz doğal buldum, hem de rengi daha canlı bir ela idi. Ama sonuçta benim lenslerim numaralı, ve gözün renginden daha önemli olan şey sağlığı olduğu için ikisini de bis üreliğine kullanmamaya karar verdim.Örnek verecek olursak solotikayla ben bilgisayara televizyona ve kitap sayfasına bakamıyordum ve yaklaşık 5 6 saat sonra gözümde kaşınma yapıyordu.(temiz kullanmama rağmen).

Periatis sana kesinlikle katılıyorum. Hidrocor mel,hidrocharm mel ile giallonun doğallığını karşılaştıracak olursak bence tartışmasız giallo.Natural colors meli bilmiyorum o belki daha doğal olabilir.

Ben bu pupil boşluğuna niye bu kadar önem verdiğinizi anlayamadım. Sonuçta normal yeşil gözlerin de(giallodan bahsedecek olursak) ortasında doğal kahverengi bir yapısı olur. Hatta mavi gözlerin bile bazılarında göz bebeğinin etrafında bu kahverengi kısım var.

Ayrıca o boşluğu daha küçük yapsalar gözünüz daha küçük bir gözbebeği boşluğundan dünyaya bakacağı için çok rahatsız edici olabilir. Çünkü tam opak lenslerde bu sorun var. Gözünü sağa sola kaydırdığın zaman rahatsız oluyorsun.

Örneğin fxeyesın custom lenslerinde pupil boşluğu youtubedan izlediğim kadarıyla çok kücük ve tam göz bebeği boyutunda ancak bence sağa sola baktığında çok yapay duruyor. Hatta ben o ortadaki kahverengiliğin gialloda gayet hoş durduğunu düşünüyorum. Mavi, gri lenslerde rahatsız edici olabilir tabi.

Evet buna da aynen katılıyorum. Benim 5 6 ay önce aldığım mellerim bulanık kahverengi, solmuş sarı yeşil gibi bi renkti. Canlı durmuyordu. Giallo onun yanında yemyeşil parlıyordu diyebilirim.

Evet buna da aynen katılıyorum. Benim 5 6 ay önce aldığım mellerim bulanık kahverengi, solmuş sarı yeşil gibi bi renkti. Canlı durmuyordu. Giallo onun yanında yemyeşil parlıyordu diyebilirim.
tilbekcim gözlerin çok mu açık senin peki,bal rengi gibi elaya çok yakın mı,benim açık kahverengi ama elalık yok,ben de hidrocor mel konusunda kararsızım,sanki bal renkli gözlüler memnun kalmıyor gibi geldi bana

berrylipsciğim kusura bakma..özel mesaj için bekletiyorum...öngörülen süre dolmadı daha..yoksa yazdım mesajı da atamadım
canım sen giallo gibi direkt sarı değil de daha yeşil tonlara baksan aslında daha iyi olur gibi...çünkü benim orta kahve gözümde bile giallolar genelde hep sarı tonu duruyorlardı....daha yeşil gözükmesi için daha koyu göz rengi gerekiyor..gözün ela yada bal rengi gibiyse gözünün rengiyle lensin rengi ustaca kaynaşır o konuda sorun yok ama açma ne derece olur bilmiyorum...aslında rainbowun opaklık derecesi fena da değil...ama giallo beyaz boya içermediği için ocreler kadar açmayabilir..nitekim ocreler bile biraz açık renk olan gözlerde çok fark yaratmıyorlarmış...bence senin açan değil de renklendiren birşeyler bakman daha iyi gibi canım...daha yeşil birşeyler..

canım özel mesajda verdiğim resimde link çıkmadı şuraya da koyayım...freshlook yeşil ile durasoft emerald green karşılaştırması..

Son düzenleme:
pupil boşluğu sorununu saymazsak ela ve yeşil tonlarında rainbowun renkleri daha başarılı...
hatta bence rainbowun birçok rengi soloticadan daha güzel...
soloticanın ocre ve melini hiç beğenmiyorum...onun yanında rainbow giallo cennet gibi kalır...(hoş ben giallodan da pek hazzetmem ama soloticanın ocresi ve meli hakikaten berbat)
soloticanın da renk tonları pek iyi değil renkleri ya çok bulanık veya çok cırt...ortası olmayan renk seçeneklerine sahip...ancak dokusu ve pupil görüntüsü olmayışı ona üstünlük kazandırıyor..
renk güzelliği canlılığı diyene rainbow...doku üstünlüğü ve az pupil görüntüsü diyene solotica diyorum
ikisinin birarada olduğu lens türü daha üretilmedi...

Son düzenleme:
rainbow hiçte raatsız deil bn rainbow eliteline sky blue kullanıorum çok memnunum şmdide solotica hidrocor verde marine alıcam ama denemeden almak istemiorum deneyebileceğim bi yer warmı bildiğiniz???

Merhaba kızlar ben rainbow kullanıyorum ama sizin yazdıklarınızdan sonra solotica yı düşünmeye başladım , ama bişey dikkatimi çekti , kahverengisi çok gözüküyor ölemi?

arkadaşlar ben iki yıldır elegance cihan medikalın lensini kullanıyordum ve cok memnundum. ben numaralı lens kullanıyorum... bu sefer değişiklik olsun diye rainbow gri lens aldım fakat cok yapay oldu ayrıca gözlerimde kanlanma yapıyor ve lensleri takarken tersini duzunu anlayamıyorum pek sizde de ilk kullandıgınız zamanlarda boyle şikayetler oldu mu?

Son düzenleme:

rainbow kiminin gözünü çok acıtan kiminin gözüne de aralarda batma yapan bir lens,ama kesin bir şey var ki gözleri yoruyor,batma yapmıştı,daha sonra yapmadı ama çok yordu,bir de ben numaralı taktığım için gözlerimde ve başımda ağrı yapmış olabilir,arada sırada o ağrı olmadan saatler geçtiği oldu,ama yoruyor yani gözü

benimde gözlerimde agrı var yanma var ((( halbuki lens yeni sanki son kullanma zamanını geçirmişim gibi offf ((

rainbowun fantasy line olanları daha rahat çünkü su içeriği daha yüksek..elite line de rahatetmeyen gözlerim fantasy lineda rahat etmişti... ancak elite line a göre çok daha opak yapıda oldukları için elite lineden çok daha yapay bir yapısı var..ama yinede damarsız yapıda lens istiyorum diyen düşünebilir fantasy line ı...

benimde gözlerimde agrı var yanma var ((( halbuki lens yeni sanki son kullanma zamanını geçirmişim gibi offf ((
Solüsyonun da solo care se ve bir süre baklediysen gözünün alışması için,yapacak fazla bir şey yok,ya yanmaya alışıcaksın ya da başka lens düşünüceksin canım,gözde ağrı batma çok etkiliyor insanın yaşamını

rainbowun fantasy line gri lenslerim guneş fakat hiç ama hiç rahat degil ben yıllardır lens kullandım ama boyle rahatsız edeni görmedim... solisyonumda yıllardır aynı opti free ve hiç sorun yasamadım bu solisyonla lensi aldıgım yeri aradım baska solisyon vericekmiş bir de bununla deneyin dedi bakalım ne olacak (( olmazsa mecburen paraya kıyıp eski lenslerimden alıcam zaten gözüm bozuk yani saatlerce takabilecegim lens lazım bana offf ya rainbow italyan malı iyidir dedim aldım cok pişmanım cok

canım şu anki mevcut durumu değiştirmez ama yinede biraz seni teselli etmesi için söyleyim..ben hem elite hem fantasy kullanan biri olarak fantasylerin çok daha rahat oldukları kanısına varmıştım..
iyi ki elite line almamışsın canım o daha rahatsız edici...belki senin sorun solusyonla düzelir ama elite linelar solusyonla da düzelmiyordu rahatlık konusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…