Kontakt Lens Rainbow fantasy line DEEP HAZEL resimlerim

kızlarr freslook lenslerın resmını albume koydum bkn ıstersenz.tam bu renk ısteıtedgm ama oksjn gecrgnlıg yuksk acısndn galıba yıllık alıcm lensı zun surelı tavsıye edıyrlar.bu fresloklak 1 aylk ble dglkn bır ay kllndm blkıde ondn problm yasadm..

gunes hnmm bkn flaşlı olan renk bnzıyo sızn deep hazele oyuzdn bole ıstym dedım fllassz koydum en basta flaşsz dıe yazdm ona bkn

cvabnızı bklycm...kahve gz rengmz acsn kafı bana ela dursun bnm goz bebegm normalndn daha buyuk kahverengısını ıyıce kaptyır oyuzdn lens elada renk dgsyo gzume guzllk katıyor.

cvabnızı bklycm...kahve gz rengmz acsn kafı bana ela dursun bnm goz bebegm normalndn daha buyuk kahverengısını ıyıce kaptyır oyuzdn lens elada renk dgsyo gzume guzllk katıyor.

gülay hanım resimlerinize baktım..çok yakışmış size ela lensler..bahsettiğiniz pure hazel lensleri ben de kullanmıştım ve rengini çok seviyordum...rainbowun bu lensi de ona benziyor ancak ondan çok daha açık...yani karşılaştıracak olursam freshlookun elaları rainbowun gölgedeki veya loş ışıktaki hali diyebilirim...rengi freshlloktan daha açık...hatta bazen koyu gri duruyorlar ve ela değil de açık renkli göz sınıfına dahilmiş gibi duruyorlar..
rainbowlar pure hazellere göre daha radikal değiştiriyor göz rengini..o yüzden ilk başlarda garipseyebilirsiniz..freshlook hafif değişim yapan bir lenstir...rainbow fantasy linelar epey opak...ben de internetten alıyorum lensleri bir sorun olmadı bugüne kadar...evet bu lensleri de hala kullanmaktayım :)

Son düzenleme:
gülay hanım resimlerinize baktım..çok yakışmış size ela lensler..bahsettiğiniz pure hazel lensleri ben de kullanmıştım ve rengini çok seviyordum...rainbowun bu lensi de ona benziyor ancak ondan çok daha açık...yani karşılaştıracak olursam freshlookun elaları rainbowun gölgedeki veya loş ışıktaki hali diyebilirim...rengi freshlloktan daha açık...hatta bazen koyu gri duruyorlar ve ela değil de açık renkli göz sınıfına dahilmiş gibi duruyorlar..
rainbowlar pure hazellere göre daha radikal değiştiriyor göz rengini..o yüzden ilk başlarda garipseyebilirsiniz..freshlook hafif değişim yapan bir lenstir...rainbow fantasy linelar epey opak...ben de internetten alıyorum lensleri bir sorun olmadı bugüne kadar...evet bu lensleri de hala kullanmaktayım :)

çk teşkr ederm guneş hanmcm.bnde ck begenyrdm ama konfor acısından ck rahatszdı ıste bıdaha alamıyrm gozlerm damlalarla ym hala gecıcek ıns ıyıce gecnce alcam ama solotıcalara samıs durumdaym nc mel ada hıdrocerme ocre var oara bakınıyrm bu aralar vetnam hanmdan almay dusunuyrm sız ne duuynrsnuz bu soltıcalar haknda soltıcalar ck dogal geldıler yaa sızce

çk teşkr ederm guneş hanmcm.bnde ck begenyrdm ama konfor acısından ck rahatszdı ıste bıdaha alamıyrm gozlerm damlalarla ym hala gecıcek ıns ıyıce gecnce alcam ama solotıcalara samıs durumdaym nc mel ada hıdrocerme ocre var oara bakınıyrm bu aralar vetnam hanmdan almay dusunuyrm sız ne duuynrsnuz bu soltıcalar haknda soltıcalar ck dogal geldıler yaa sızce
ben raınbowları ıstıyrdum ama arkdlar kuruluk yasayacagımı soledıer raınbowdada sız fresloktan snra raınbowa gecınce nasıl sınz rahatsık acısınden gunes hanım

ben soloticanın hidrocor serisini kullanıyorum..gayet memnun kaldım..gerçekten çok doğal...
hele ki azul (mavi) adlı rengi aldım kullanıyorum ki solotica renkleri içinde en iddialı renk olmasına rağmen çok beğendim...aynı seriden başka renkler de denemeyi düşünüyorum ileride...artık rainbow almayı düşünmüyorum...soloticada pupil hiç rahatsız etmedi..insanı şaşı göstermiyor..

güneeeş cor azullu fotoların yokmu ya çok merak ettim lütfen :KK43:

tamam canım son hallerini çekip koyarım bi ara :)
renk çok güzel ancak gözüme koyu gelmeye başladı..cor grafite veya cor verde marine azuldan açıksa onları da deneyeceğim..

Son düzenleme:
tamam canım son hallerini çekip koyarım bi ara :)
renk çok güzel ancak gözüme koyu gelmeye başladı..cor grafite veya cor verde marine azuldan açıksa onları da deneyeceğim..

gunes hanım ıyı yapmısın hepımız solotıcalı olucaz ınss hıdrochrm ocreyı tavsıye edıyo kızlar bana onları dınlıcem albume bakıp bana yazıyorlar saolsunlar en yakn zamanda sıparıs verıcegım ama masallah herkezdede bırden fazla renkler var ya bende ıcım gıdıyo ama sımdılık ocre alımda bı of yaa quartZo da super hee

biraz daha bekleme gerekıcek sanırm cunku hala damlalarıma devam edıyrm bayramdan snra gz doktoruna ıdaha gıdecegım gozm ıyıce gecsn hemen alıcam solotıcada hemen resmde koyacagm ınss gecer bıan once gozlerm kızlar skn almayın freslookk helede aylık yanı ckbasıt bımarkaa suan rahatsızlık cekıyorsam hepsı freslok dan albumumede sırf aynı ton solotıca ıstyrm dıye ornke olark koymusumdur:)

Güneşcim cor verde marine düşünme derim bende var o da koyu bi ton ben cor azulları açık bi ton diye düşünmüştüm :KK43:

Güneşcim cor verde marine düşünme derim bende var o da koyu bi ton ben cor azulları açık bi ton diye düşünmüştüm :KK43:

canım azullar için tamamen açık yada tamamen koyu diyemiyceğim...orta bir tona sahipler..
yani lacivert-mavi kadar koyu değiller charm azulla ilgisi yok...ancak öyle bebek mavisi kadar da açık mavi değiller...boyamasında öyle yoğun oranda beyaz noktacıklar yok...noktacıklar mavi ağırlıklı mavi nokta ve beyaz nokta karışımı..ama mavi baskın..böyle olunca da koyu oluyor haliyle demekki...istersen kapta duruşunu da koyarım sonra..her zaman her yerde saf mavi değiller bazen yeşille karışıkmış gibi duruyor rengi...freshlook turkuazın daha soft hali gibi...liv tyler veya tom cruise nin mavisi gibi duruyorlar genelde gözümde...

cor verde marinenin şişe duruşu azuldan daha açık görünüyor ama..sanki beyaz nokta oranı daha fazla gibi geldi...onlar da mı koyu diyorsun..yoksa sen mi çok açık renkleri sevdiğin için sana koyu gelmiş olabilir mi :44: ben azulların 1 tık kadar açığıdır diyordum verde marine için..bana o kadarı bile yeterli sanırım...

fotoları solotica topiğine koydum canım :)

Son düzenleme:
X