- 3 Kasım 2010
- 150
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cvabnızı bklycm...kahve gz rengmz acsn kafı bana ela dursun bnm goz bebegm normalndn daha buyuk kahverengısını ıyıce kaptyır oyuzdn lens elada renk dgsyo gzume guzllk katıyor.
gülay hanım resimlerinize baktım..çok yakışmış size ela lensler..bahsettiğiniz pure hazel lensleri ben de kullanmıştım ve rengini çok seviyordum...rainbowun bu lensi de ona benziyor ancak ondan çok daha açık...yani karşılaştıracak olursam freshlookun elaları rainbowun gölgedeki veya loş ışıktaki hali diyebilirim...rengi freshlloktan daha açık...hatta bazen koyu gri duruyorlar ve ela değil de açık renkli göz sınıfına dahilmiş gibi duruyorlar..
rainbowlar pure hazellere göre daha radikal değiştiriyor göz rengini..o yüzden ilk başlarda garipseyebilirsiniz..freshlook hafif değişim yapan bir lenstir...rainbow fantasy linelar epey opak...ben de internetten alıyorum lensleri bir sorun olmadı bugüne kadar...evet bu lensleri de hala kullanmaktayım :)
ben raınbowları ıstıyrdum ama arkdlar kuruluk yasayacagımı soledıer raınbowdada sız fresloktan snra raınbowa gecınce nasıl sınz rahatsık acısınden gunes hanımçk teşkr ederm guneş hanmcm.bnde ck begenyrdm ama konfor acısından ck rahatszdı ıste bıdaha alamıyrm gozlerm damlalarla ym hala gecıcek ıns ıyıce gecnce alcam ama solotıcalara samıs durumdaym nc mel ada hıdrocerme ocre var oara bakınıyrm bu aralar vetnam hanmdan almay dusunuyrm sız ne duuynrsnuz bu soltıcalar haknda soltıcalar ck dogal geldıler yaa sızce
çk teşkr ederm guneş hanmcm.bnde ck begenyrdm ama konfor acısından ck rahatszdı ıste bıdaha alamıyrm gozlerm damlalarla ym hala gecıcek ıns ıyıce gecnce alcam ama solotıcalara samıs durumdaym nc mel ada hıdrocerme ocre var oara bakınıyrm bu aralar vetnam hanmdan almay dusunuyrm sız ne duuynrsnuz bu soltıcalar haknda soltıcalar ck dogal geldıler yaa sızce
güneeeş cor azullu fotoların yokmu ya çok merak ettim lütfen
tamam canım son hallerini çekip koyarım bi ara :)
renk çok güzel ancak gözüme koyu gelmeye başladı..cor grafite veya cor verde marine azuldan açıksa onları da deneyeceğim..
Güneşcim cor verde marine düşünme derim bende var o da koyu bi ton ben cor azulları açık bi ton diye düşünmüştüm
güneeeş cor azullu fotoların yokmu ya çok merak ettim lütfen