Kontakt Lens Rainbow fantasy line DEEP HAZEL resimlerim

yani renginden şikayet ediyo değilim yanlış anlaşılmasın da...
bunu bu lens koyu durabilir endişesi taşımaman için söyledim...koyulaştıran bir solusyon markasıyla birlikte kullanıyorum şu an ve buna rağmen kahverengi göz koyuluğuna erişip yeşerme yapmadı...
zorlasan da çok koyulaşmıyo yani :)
freshlook dimensions un deniz yeşilinin kahve göz üzerindeki görünüşünün benzerini elde etmek istemiştim benim de amacım oydu...

güneşcim uzun bi aradan sora merhaba opuyorumnanaktan yeni lenslerinin çok yakıştıgını gördümyerimseniben
gercektende hiçbi yapaylığı yok ve sadece yeşil tonu mevcut:lepi:
yeşil meraklılıarına güzel bir örnek gülegüle kullan canımvereliniortak

güneşcim uzun bi aradan sora merhaba opuyorumnanaktan yeni lenslerinin çok yakıştıgını gördümyerimseniben
gercektende hiçbi yapaylığı yok ve sadece yeşil tonu mevcut:lepi:
yeşil meraklılıarına güzel bir örnek gülegüle kullan canımvereliniortak

merhaba canım evet uzun zaman oldu görüşmeyeli :1hug:
canım resimlerdeki yeşillik seni yanıltmasın..bunlar solotica ocre nin muadilleri..
açık kahve, bal ve koyu gri ye dönüyorlar yeşile dönmediler hiç..resmi çekerken makine gölge yaptığı için resimlerde öyle çıkmış..yanıltmak istemem :eek:

ocre'de hoşuma gitmiştir herzman bayanssulusmile güneşte renk deişimleri oluyor öylese bu çok daha iyi güneşcim ne çok açık ne çok koyu bir renk hakim...kaydirigubbakcemile5 zaten doğallık herzman tercih meselesidir CADIARZU

çok doğal süper durmuş.. deep hazel ile elit hazel arasındaki fark ne?bende almayı düşünüorum kahve gözü gerçek hayatta bal yapan ve sırıtmayan bir lens arıyorum.hangisi daha çok açıyor gözü

ocre'de hoşuma gitmiştir herzman bayanssulusmile güneşte renk deişimleri oluyor öylese bu çok daha iyi güneşcim ne çok açık ne çok koyu bir renk hakim...kaydirigubbakcemile5 zaten doğallık herzman tercih meselesidir CADIARZU

haklısın canım..doğru söze ne denir..:eek:

çok doğal süper durmuş.. deep hazel ile elit hazel arasındaki fark ne?bende almayı düşünüorum kahve gözü gerçek hayatta bal yapan ve sırıtmayan bir lens arıyorum.hangisi daha çok açıyor gözü

fantasy line deep hazel daha çok açıyor çünkü dokusu elit line kadar şeffaf değil..elite line a kıyasla çok daha opak (yani gerçek gözle kaynaşırken aynı zamanda gerçek göz rengini örtebiliyor..

kendi göz rengiyle çok güzel kaynamış,hoş duruyorlar,iyi günlerde kullanın :)

bu lens için çok rahatsız ediyor gibi yorumlar okudum ..
benimde gözlerim hassas ..
her kes için çok rahat olan soloticalar bile beni rahatsız etti açıkcası ..
aslında 1 tane edinmek istiyorum ama karar veremedim maviş tonlarda alıcam ama ya kullanamazsam diye şimdilik beklemede..

muthiş yakışmış gunescım tesekkurler bırde acık yesııl lens onerecegın varmı dogal?

teşekkür ederim :)
malesef açık yeşil konusunda kesin bir öneride bulunamıyorum..çünkü hangi markanın açık yeşilini kullandıysam hep hüsrana uğradım...yani kimilerinin rengi yüzüme yakışmadı kimileri de renk açık olduğu için dokusunu yada pupilini ele verdi.. rainbow elite line ın açık yeşili (emerald green) i soloticanın topaziosuna ve b&l nin green oceanına eşdeğer mavimsi yeşil bir lens..açıkcası sevememiştim onları...ama nette rainbow fantasy line açık yeşil resmini görmüştüm çok hoşuma gitmişti ancak takan kişinin gözleri açık kahveydi..fantasy line dokusu çok güzel ama adha koyu gözlerde pupil yine sorun olacaktır..fantasynin eliteden çok da farklı bir pupili yok aslında..sophistic in yeşilleri fena değil gibi..kullanmadım ama fotoları sıcak gelmişti bana..

makyajsız flaşsız..pencere önü ve ev içi çekimleri

Güneşcim merhabalar, epeydir lens konusunda pek göremiyorduk seni, henüz gördüm yeni lenslerin hayırlı olsun, güle güle kullan. Sen hep Rainbow severdin, hala da aynı fikirdesin sanırım; ama haklısın çünkü yakışıyorlar sana:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Güneşcim merhabalar, epeydir lens konusunda pek göremiyorduk seni, henüz gördüm yeni lenslerin hayırlı olsun, güle güle kullan. Sen hep Rainbow severdin, hala da aynı fikirdesin sanırım; ama haklısın çünkü yakışıyorlar sana:nazar:

evet canım uzun zaman oldu gerçekten...güzel sözlerin için teşekkür ederim.. :1hug: pupile rağmen dokusunu çok seviyorum rainbowların evet :) hatta soloticayı bile o kadar beğenmiyorum.. daha güzelleri senin olsun inşallah :Saruboceq:

evet canım uzun zaman oldu gerçekten...güzel sözlerin için teşekkür ederim.. :1hug: pupile rağmen dokusunu çok seviyorum rainbowların evet :) hatta soloticayı bile o kadar beğenmiyorum.. daha güzelleri senin olsun inşallah :Saruboceq:

güneşşş hanımm tam ela renk bnm ıstedgım renk bu raınbowlar sızede cok yakısmıs.muhteşem otesı.nolur cevabınız beklıcem.ben freslokk harelı ela kullandım numaralı gozum hc ıyı gelmedı o marka hep kurudu gozum raınbow dan memnunıyetınızı yazarmısınz tam olarak bu renk ıstıyrm goz rengımde kahve benmde fresloklar super duruyordu resımlerını resm koyma hakkm olunca koyarm ck dogaldı larda

güneşşş hanımm tam ela renk bnm ıstedgım renk bu raınbowlar sızede cok yakısmıs.muhteşem otesı.nolur cevabınız beklıcem.ben freslokk harelı ela kullandım numaralı gozum hc ıyı gelmedı o marka hep kurudu gozum raınbow dan memnunıyetınızı yazarmısınz tam olarak bu renk ıstıyrm goz rengımde kahve benmde fresloklar super duruyordu resımlerını resm koyma hakkm olunca koyarm ck dogaldı larda

teşekkür ederim :) yanlız renk konusunda şunu belirtemeden de geçmeyim ki şayet aynı rengi alırsanız hayalkırıklığı olmasın...bu lensler fotolarda yeşilli gibi durmuşlar fotoları kendim çektiğim için çekerken makine ve elim gölge yaptılar ve ondan yeşil gibi gözüktüler... ama gerçek hayatta bal rengi- açık kahve ile koyu gri karışımı birşey duruyorlar...yani yeşil ağırlıklı bir ela değil...ancak çok çok koyu kahve (siyaha yakın) gözlerde bir parça yeşillenebileceğini sanıyorum...
rainbowun elite line serisini rahatlık olarak önermem..ama bunlar fantasy line ve elite line a göre çok daha rahat geldiler bana...deneme şansınız varsa denemeden almayın derim yine de hem renk sonucu hem rahatlık açısından...ama bana sorarsanız kahve gözlerde pupil boşluğunu en az belli eden ve diğer renklerine göre daha doğal duran hatta en doğal duran rengi bu renk diyebilirim rainbowun birçok rengini kullanmış birisi olarak...rainbowun diğer renkleri zaten kahve gözlere pek uygun değil gibi...

Son düzenleme:
doğal ama albenisi yok gibi :44:

doğal renkler (ela tonları) genelde böyle yumuşak tonlarda oluyor...bu lensin rengi mel ile ocre arası diyebilirim..ikisinin karşımı gibi...artık ela tonlarında lens almayı düşünmüyorum zaten..:KK61:

Son düzenleme:
teşekkür ederim :) yanlız renk konusunda şunu belirtemeden de geçmeyim ki şayet aynı rengi alırsanız hayalkırıklığı olmasın...bu lensler fotolarda yeşilli gibi durmuşlar fotoları kendim çektiğim için çekerken makine ve elim gölge yaptılar ve ondan yeşil gibi gözüktüler... ama gerçek hayatta bal rengi- açık kahve ile koyu gri karışımı birşey duruyorlar...yani yeşil ağırlıklı bir ela değil...ancak çok çok koyu kahve (siyaha yakın) gözlerde bir parça yeşillenebileceğini sanıyorum...
rainbowun elite line serisini rahatlık olarak önermem..ama bunlar fantasy line ve elite line a göre çok daha rahat geldiler bana...deneme şansınız varsa denemeden almayın derim yine de hem renk sonucu hem rahatlık açısından...ama bana sorarsanız kahve gözlerde pupil boşluğunu en az belli eden ve diğer renklerine göre daha doğal duran hatta en doğal duran rengi bu renk diyebilirim rainbowun birçok rengini kullanmış birisi olarak...rainbowun diğer renkleri zaten kahve gözlere pek uygun değil gibi...

ay cok teskşr ederm ck yardımcı oldnuz ya ıyıkı var bu sııte ya.guneş hanm ck teşkr aynen sızınde dedıgnz gıbı resmlerde ole cıksın farketmz aynı freslokta boleydı ela dursn yeter acık bala donuk fotola boleyse tam benm ıstedgım dıye dusundugumden dedım zaten bole yesıle donuk duruyo resımlerde benm de freslok resmlerımı koycam hakkm olunca gorceksınız kendı gozum gıbı resımde yesıl duruyor ama normalde la acık kahve gıbıydı ama ck dıkkat cekıcıydı yanı bana guzllık katıyordu renklı ıstıyorm bn kuruluk yasamamak ıcın neler yapmalıym bılmıym sıze bı sorun bu raınbow markayı heryerde bulalbırlmıyım ınternet sıtelerınden almak nekadar saglıklı guvenılır yardımcı olurmusunuz.ıstabul avrupa yakası tarafnda oturuyorm ben.adım gulay bu arada tanıstıgma memnun oldum çokk.bıde suan kullanmaya devam edıyrusunz raınbowlarınızı.En Büyük KK

X