Kontakt Lens Rainbow fantasy line DEEP HAZEL resimlerim

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
makyajsız flaşsız..pencere önü ve ev içi çekimleri

Son düzenleyen: Moderatör:
çok doğal duruyor cnm
ben adore aldım senin bu resmi görseydim keşke boshayallersmileboshayallersmile
tuba büyüküstünün gözrengine benzettim senin gözler ne renkti
ve kaça aldın bilmiyorumkismile

çok doğal duruyor cnm
ben adore aldım senin bu resmi görseydim keşke boshayallersmileboshayallersmile
tuba büyüküstünün gözrengine benzettim senin gözler ne renkti
ve kaça aldın bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım :):kedi:
benim gözler kahverengi canım ışığa göre açılıp koyulan cinsten..
130 + 7 tl ye maloldu bana canım

Canım çok doğal bir renkmiş , güle güle kullan , pupilide çok geniş değil , kendi gözünlede kaynaşmış , hayırlı olsun.

oyyy süpermiş yanlız bu bal renginemi kaçıyo yoksa yeşilemi gerçekte nasıl duruyo acaba bide deep hazel demişsin hiç duymamıştım her yerde bulunmayan bi lensmi acaba

supermis bayildim canim. gule gule kullan cok dogal duruyorlar.yerimseniben

teşekkür ederim canım..daha güzelleri senin olsun yerimseniben

oyyy süpermiş yanlız bu bal renginemi kaçıyo yoksa yeşilemi gerçekte nasıl duruyo acaba bide deep hazel demişsin hiç duymamıştım her yerde bulunmayan bi lensmi acaba

teşekkür ederim :)
normalinde bal rengi ağırlıklı bir lens..fotoğraf makinesi lensin önünde gölge oluşturduğu için lensler daha yeşil gözükmüş ama gerçek hayatta bal rengi ile koyu gri arası bir rengi var..
valla ben internetten satın almıştım ve koyu ela istedim..deep hazel geldi elime..bazı yerlerde koyu elanın adı dark hazel diye geçiyor ..sanırım ikisi de aynı rengi kastediyor..

canım güle güle kullan hayırlı olsun
peki dışardan yorumlar nasıl??

sağol canım :) yorumlar güzel..doğal durduğunu söylüyorlar..ancak bunda renk seçimimi doğal gözüme yakın renkte yapmış olmamın payı olduğunu düşünüyorum..çünkü gördüğüm kadarıyla fantasy line lensler elite linelara göre çok daha opak ve gerçek gözrengini örten cinsten..gözrengini açma konusunda çok daha güçlü...ama bunun dezavantajı da var...elite line kadar şeffaf olmadığından ötürü pupil boşluğundaki orjinal göz rengiyle lensin rengi arasındaki renk farkı daha keskin şekilde farkediliyor...doğal olmasına karşın günlük hayatta hergün kullanıcak kadar doğal bulmadım açıkcası...o konuda elite line hazel veya giallo daha iyi bence...bunlar biraz daha iddialı bir dokuya sahip..özel günlere daha uygun gibi..

canım süper duruolar güle gülee kullana.s

Güneş harika görünüyorlar güle güle kullan. Rengi de çok hoş gözüyle kaynaşması da başarılı. Sen bal rengi tonunda lenslerden hoşlanıyorsun sanırım. Bundan önceki lenslerin de ela gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Günlük lens olarak kullanılacak kadar başarılı bulmadım demişsin hiç solotica denedin mi bilmiyorum ben iki üç ay evvel charm mel aldım ve denediğim bütün lenslerden daha doğal buldum buna rainbow da dahil. Yeni seri charm ocreler de tam senin sevdiğin tonda bal rengi. Eğer günlük olarak özellikle de gün ışığında hiç çekinmeden kullanılacak bu tonlarda bir lens arıyorsan kesinlikle charm ocre'yi öneririm. Gözle kaynaşma konusunda hiçbir marka solotica'yı yakalayamıyor malesef. Benim charm mellerin süresi bitince charm ocre almayı düşünüyorum günlük lens olarak gözlerimiz de aynı renk seninle. O zamana kadar almamış olursan resim eklerim senin için =))

Güneş harika görünüyorlar güle güle kullan. Rengi de çok hoş gözüyle kaynaşması da başarılı. Sen bal rengi tonunda lenslerden hoşlanıyorsun sanırım. Bundan önceki lenslerin de ela gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Günlük lens olarak kullanılacak kadar başarılı bulmadım demişsin hiç solotica denedin mi bilmiyorum ben iki üç ay evvel charm mel aldım ve denediğim bütün lenslerden daha doğal buldum buna rainbow da dahil. Yeni seri charm ocreler de tam senin sevdiğin tonda bal rengi. Eğer günlük olarak özellikle de gün ışığında hiç çekinmeden kullanılacak bu tonlarda bir lens arıyorsan kesinlikle charm ocre'yi öneririm. Gözle kaynaşma konusunda hiçbir marka solotica'yı yakalayamıyor malesef. Benim charm mellerin süresi bitince charm ocre almayı düşünüyorum günlük lens olarak gözlerimiz de aynı renk seninle. O zamana kadar almamış olursan resim eklerim senin için =))

sağol canım :)
evet aslında bu fantasy lineların da çok güzel bir dokusu var...ancak rainbowun hazel renkleri benim elde etmek istediğim renk duruşuna göre çok daha açık renk çıktılar..önceki aldığım elite line hazel de öyleydi...bunu da koyu ela diye aldım eski lensimden daha koyu olsun istiyordum tam tersine eskisinden de açık renk çıktı..
aslında elde etmek istediğim renk sonucu tam anlamıyla bal sarısı değil...yani gözrengimi çok da açmak istemiyorum...ben daha çok koyu yeşile bakan bir elanın peşindeyim..
direkt koyu yeşiller doğal durmayabiliyor veya çok koyu olup gözü siyahmış gibi gösterebiliyor..o yüzden yeşeren bir ela istiyorum hem hafif gözrengini açsın hem yeşil dursun kolay kaynaşsın renk diye...belki daha sonra tekrar giallo alabilirim..onlar hazelden daha koyu...en olmadı rengini koyulaştıran bir solusyonla kullanırım..

b&l nin dark hazel i tam istediğim duruşa sahipti doğal bir koyu yeşil sonuç veriyordu ama lens kalitesiz ve damarlıydı..aynı renk duruşunu rainbow dokusuyla elde etmek istedim ancak rainbowun hazelleri kahverengiye veya koyu yeşile yakın bir renk değil :)

$25072578.jpg

canımcım lenslerin buna benziyo gibi gerçek hayatta bununla aynısımı ya nolur bi cvp verirmisin eğer böyleyse hemen alıcamda bu benim hayallerimdeki lens :lepi:

Eki Görüntüle 53647

canımcım lenslerin buna benziyo gibi gerçek hayatta bununla aynısımı ya nolur bi cvp verirmisin eğer böyleyse hemen alıcamda bu benim hayallerimdeki lens :lepi:

evet canım aynı buna benziyor a.s
ocre tarzında bir lens..bal rengi...bazen o fotodaki gibi açık kahve olabiliyor...bazen griye de benziyor...
fotolardaki gibi yeşillik yok...en azından alıp kullandığım şu 3-4 gün içinde yeşermeye şahit olmadım...sonradan yeşerir mi bilemem...

güneşcim ben charm ocre düşünüyodum ama bunları görünce vazgeçicem galiba çok hoşuma gitti ben tam bi bal rengi arayışındaydım amazon hazel kullanıyodum çok severek kullandığım bi lens ama süresi doldu ve biraz koyu bu tam istediğim gibi teşekkür ederim fotolarını paylaştığın için :)

güneşcim ben charm ocre düşünüyodum ama bunları görünce vazgeçicem galiba çok hoşuma gitti ben tam bi bal rengi arayışındaydım amazon hazel kullanıyodum çok severek kullandığım bi lens ama süresi doldu ve biraz koyu bu tam istediğim gibi teşekkür ederim fotolarını paylaştığın için :)

önemli değil :)
valla ben de koyu renk olsun beklentisiyle aldım kahverengi tonlarında olsun dedim biraz da yeşersin dedim ama baya baya açık renk çıktılar.. doğal göz rengimi açmak değil de rengini yoğunlaştırmaktı esas amacım...ama bunlar...renkli göz sınırını zorlayan açıklıkta koyu-gri ve açık kahve karışımı birşey :) uzak mesafeden de farkediliyor rengi...hareleri de çok belirgin..

X