Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok doğal duruyor cnm
ben adore aldım senin bu resmi görseydim keşke boshayallersmileboshayallersmile
tuba büyüküstünün gözrengine benzettim senin gözler ne renkti
ve kaça aldın bilmiyorumkismile
Canım çok doğal bir renkmiş , güle güle kullan , pupilide çok geniş değil , kendi gözünlede kaynaşmış , hayırlı olsun.
supermis bayildim canim. gule gule kullan cok dogal duruyorlar.yerimseniben
oyyy süpermiş yanlız bu bal renginemi kaçıyo yoksa yeşilemi gerçekte nasıl duruyo acaba bide deep hazel demişsin hiç duymamıştım her yerde bulunmayan bi lensmi acaba
canım güle güle kullan hayırlı olsun
peki dışardan yorumlar nasıl??
canım süper duruolar güle gülee kullana.s
teşekkür ederim canım :)canım süper duruolar güle gülee kullana.s
Güneş harika görünüyorlar güle güle kullan. Rengi de çok hoş gözüyle kaynaşması da başarılı. Sen bal rengi tonunda lenslerden hoşlanıyorsun sanırım. Bundan önceki lenslerin de ela gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Günlük lens olarak kullanılacak kadar başarılı bulmadım demişsin hiç solotica denedin mi bilmiyorum ben iki üç ay evvel charm mel aldım ve denediğim bütün lenslerden daha doğal buldum buna rainbow da dahil. Yeni seri charm ocreler de tam senin sevdiğin tonda bal rengi. Eğer günlük olarak özellikle de gün ışığında hiç çekinmeden kullanılacak bu tonlarda bir lens arıyorsan kesinlikle charm ocre'yi öneririm. Gözle kaynaşma konusunda hiçbir marka solotica'yı yakalayamıyor malesef. Benim charm mellerin süresi bitince charm ocre almayı düşünüyorum günlük lens olarak gözlerimiz de aynı renk seninle. O zamana kadar almamış olursan resim eklerim senin için =))
Eki Görüntüle 53647
canımcım lenslerin buna benziyo gibi gerçek hayatta bununla aynısımı ya nolur bi cvp verirmisin eğer böyleyse hemen alıcamda bu benim hayallerimdeki lens :lepi:
güneşcim ben charm ocre düşünüyodum ama bunları görünce vazgeçicem galiba çok hoşuma gitti ben tam bi bal rengi arayışındaydım amazon hazel kullanıyodum çok severek kullandığım bi lens ama süresi doldu ve biraz koyu bu tam istediğim gibi teşekkür ederim fotolarını paylaştığın için :)