- 11 Ağustos 2006
- 3.433
- 10
- Konu Sahibi black_catt
çok yapmacık duruyor...rainbow buna bin basar..bu yılan gözü gibi olmuş :1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar raınbow tonlarından en dogal ve en guzel mavı hangısı okyanus mavısı gbı onereblcegınız varmı?
çok yapmacık duruyor...rainbow buna bin basar..bu yılan gözü gibi olmuş :1no2:
rainbowun sadece giallo ve hazelini kullandım ama şimdi inceleyince gök mavisi sky blue var elite line olanlarda, seninistediğin renk gibi olabilir canım
img522.imageshack.us/img522/2634/rainbownl4.jpg
bu adresten inceleyebilirsiniz kızlar
çok beğendim tatlım çok doğal bende alıcammmm kaça aldın bidenem
kızlar raınbow tonlarından en dogal ve en guzel mavı hangısı okyanus mavısı gbı onereblcegınız varmı?
rainbow hazeli beğendiniz değil mi hani bu sayfanın başındaki fotodakiler:) onlar rainbow elite line hazel rengi olanlar, 1 yıllık lenslerden çifti 118 tl civarı
Yeni resim ekleyebilir misin peki?
canım yukardakı yorumumu okurmusun gozunden kactı sanırım evet begendım ama harelı deıl galıba kafam karıştı
son hallerini koyuyorum
flaş yok makyaj yok..pencere önü...tamamen doğal resimler..
bu kendi gözüm...
Lensler
gialloyu doğal bulan ama yeteri kadar renk açmadığını söyleyen arkadaşlara rastlamıştım..giallo tarzında olan ama gözü giallodan daha çok açan renk isteyenlere öneririm..
güneşcim bende de aynen anlattığın gibi oldu senin fotolarındaki renge döndüler ama hala bazı ışıkta bal rengimsi böyle. hazellerde en çok bu lensi sevdim valla boşa da çıkmadı ben sevdim bunu melle ocre arası bişiler sanki bunlar:)