- Konu Sahibi kayitliyim
-
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım çok güzel paylaşımlar olduğunu görüyorum.Eminim aynı sıkıntıyı yaşayan başka arkadaşlar vardır.(aslında olmamasını temenni ederim tabi)2 aylık evliyim bugün genel bir muayene için jinekoloğa gittim.yumurtalıklar gayet sağlıklı,iltihap yok , kist yok, ancak rahim içi ultrasonda 1 cm büyüklüğünde endometrial polip diye bir şey gördü doktor.bir sonraki adette vücuttan atılmazsa kürtajla alınması gerektiğini söyledi.Hamile kalmana engel olur alınmazsa eğer kalsan bile problem olur dedi.Lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın..hemende bıçak altına yatmak işime gelmiyor.belkide adetimle birlikte atılacak vücuttan ama bilmiyorum....herkese sevgiler..sağlıklı günler diliyorum...
merhaba,
bugün aynı durumun bendede olduğunu yapılan usg sonucunda ögrendim ilaç lı sıvı ile bakıldıktan sonra netleşti.doktorum hamile kalmayı engelleme ihtmalı var ama eger hamile kalsan bile sonrasında herhangi bir problem oluşturmayacağını anlattı .hemen çoçuk düşünen ler için hemen alınması zaman kaybetmemk adına öneriliyor.
sen polip operasyonu geçirdin mi , gerçi yazının üzerinden uzun zaman geçmiş ama olduysan , sonrasında bir sıkıntın oldu mu tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
başka arkadaşlarım aranızda polip operasyonu geçireniniz var mı paylaşmanız ve tecrübeleriniz benim için çok önem-li , çünkü oldukça tedirginim
henüz operasyon olmadım canım .. kimsede yok surada tecbülerini paylaşşın :)arkadaşım sen aldırdın mı polipi? alındıysa nasıl oldu? şimdi iyi misin?
Arkadaşlar aranızda yada yakınınızda rahminde polip çıkan var mı? Doktor 7mm boyunda rahminde polip var alınması iyi olur dedi.Spermlerin geçişini engelleyebilir.Hamileliğin ilk aylarında bebek o polipin üstüne yapışırsa düşük olabilir dedi. Çok korkuyorum durduk yere ameliyat olmak istemiyorum. Birde Dr. da çok önemli rahme zarar verebilir.Bazılarıda adetle atılabilir diyor. Alınsa bile tekrarlama ihtimali varmış.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum.
benimde çarşamba günü polip alınacak merak ettiğim şeyler var.operasyon sonrasında kalkıp giderim die düşünürken doktor 3 gün rapor yazalım dedi.benimde gözüm korktu.operasyondan sonra neler yaşanıyo tecrübeli arkadaşlar paylaşsın lütfen..
benimde çarşamba günü polip alınacak merak ettiğim şeyler var.operasyon sonrasında kalkıp giderim die düşünürken doktor 3 gün rapor yazalım dedi.benimde gözüm korktu.operasyondan sonra neler yaşanıyo tecrübeli arkadaşlar paylaşsın lütfen..
meraba..bize 2. gittiğimizde yumurtaları ölçtü bıraktı,sordum sis yapmıyomuyuz diye,anormal bi şey görmedim dedi(adet sonrasıydı)hatırlat bi dahakine yapalım dedi..hatırlatmayı düşünmüyorum..meraba benime tüp tedavimin 7. günü çıktı yarım bırakmak istemiyorum tedaviyi dr. embryoları donduralım diyo bakalım...... siz ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?