Rahmin kilitlenmesi

Kolposkopi demediler ameliyat demiş:KK43: Benim merak ettigim, kilitlendiği için ayık da olsa baygın da olsa alttan alınamıyor diye mi ameliyat olacak

yok ayık olduğunda alamadıkları için bayıltıp alttan alacaklar.
sen ameliyat dediklerine bakma onlar için her anestezili operasyon ameliyat diye geçiyor. yoksa ameliyat falan olmayacak. alttan kazıyıp parça alacaklar sadece.

Başka doktora da görünün derim. Prof falan olsa sanki daha mı iyi olur acaba?

Lütfen konum bir sureligine kalabilir mi,yönetimden rica ediyorum.
Annemde iki defa lekeleme tarzinda kan oldugu icin hastaneye gidip geliyoruz kızlar. Doktor tahlil yaptı,alttan muayene ettiginde rahimde bir sey gordugu icin parca alınması için yonlendirdi. Ama o parçayı alamadılar :KK43: Zaten cok acilı bir islemmis,annemde de bir sürü hastalık var en başta tansiyon. Ilkinde alamadılar,ilaç verdiler ertesi gün tekrar oldu yine alınamadı. Doktor ders olarak gördüklerini ama meslek hayatında ilk kez karşılaştığını söylemiş,rahim kendini kilitliyormuş. Anesteziyle alınacağını söylediler bir sürü tetkik yapıldı. Bugün aramislar pazar günü yatış yapilacagini,pazartesi de ameliyatla alinacagini söylemişler anneme. Ben yine alttan alinacagini sanıyordum,normal ameliyatla mi alacaklar kızlar? Bilen var mı veya yaşayan?
Biyopsi yapacaklar anladığım kadarıyla.
Ameliyat değil bu tarz işlemler ama narkoz alınacağı için prosedür ameliyat gibi işliyor.
İşlem çok kısa sürer.
Ayılınca biraz dinlensin eve gönderirler annenizi.

Annenizde bir sürü hastalık olduğu için bir gece önceden yatış yapacaklardır. Narkoza engel bir durum olmaması icin bir takım tetkikler yapacaklardır belki.

Çok geçmiş olsun inşallah sonucu iyi çıkar :KK200:

Bana anestezi verip ameliyathane ortamında yapılacak bir operasyon gibi geldi.Artık çoğu ameliyat kesisiz oluyor ama nadir görülen bir durum olunca bilemedjm yinede.

Lütfen konum bir sureligine kalabilir mi,yönetimden rica ediyorum.
Annemde iki defa lekeleme tarzinda kan oldugu icin hastaneye gidip geliyoruz kızlar. Doktor tahlil yaptı,alttan muayene ettiginde rahimde bir sey gordugu icin parca alınması için yonlendirdi. Ama o parçayı alamadılar :KK43: Zaten cok acilı bir islemmis,annemde de bir sürü hastalık var en başta tansiyon. Ilkinde alamadılar,ilaç verdiler ertesi gün tekrar oldu yine alınamadı. Doktor ders olarak gördüklerini ama meslek hayatında ilk kez karşılaştığını söylemiş,rahim kendini kilitliyormuş. Anesteziyle alınacağını söylediler bir sürü tetkik yapıldı. Bugün aramislar pazar günü yatış yapilacagini,pazartesi de ameliyatla alinacagini söylemişler anneme. Ben yine alttan alinacagini sanıyordum,normal ameliyatla mi alacaklar kızlar? Bilen var mı veya yaşayan?

4 kez uyuşturucusuz parça aldırdım, 10 sn sürüyor, 3 yerden alıyorlar, biraz acısı oluyor ama anlık, yazık bunun için narkoz almasın, biraz rahatlatmaya çalışsalar fayda olmaz mı

Bu şekilde olursa da yatış yapilıp adına ameliyat diyorlar mi acaba? Anneme kesik olack mi niye sormadin dedim insan sorar ya,baska hastaneye de giderdik öyle olursa
Sadece varsayım yürütüyorum. Stresden muhtemelen kastığı için rahimden parça alınamamış. Onlarda anestezi ile uyutup parça alıcaklar. Anestezi verileceği için yatış veriyorlardır. Kesmeli birşey olmaz kürtaj gibi 15 dk da biter. Yarım saatdede uyanır eve dönersiniz bence.

Canım benim kv daha önce riskli beyin ameliyatı oldu kadın hastalıkları için test yapılırken risk görünmüş parça alınması gerekti nazkozla alıncaktı hiçbir dr narkoz vermeyi istemedi çok dolaştık şuan benim gittiğim dr kabul etti çok az bi narkozla 5dk da hallederim dedi ki kv 15dk içinde uyandı serum bitti taburcu oldu zaten şimdi bu dr a gitmemin sebebi de bu olaydı
Korkmayın bence ama yinede bikaç dr a gidin derim ben en azından rahatlarsınız

Back