Canım kusura bakma yeni cevap yazabildim üzülme en azından hamile kalabiliyorsun traslamayi ben biraz araştırmıştım biraz riskli yazıyordu benim tahillerim de bir sorun çıkmadı alttan muayene oldum falan tupler acik enfeksiyonum yok hamile kalirsin sorun yapma kendine kalp rahim olmasi hamile kalmana engel değil bebek tutunamaz yada erken dogum riskin var belki hiçbir sıkıntı dahi yasamazsin dedi ferahladim eşine sipermiogram baktirin bakilmadiysa dedi onu yaptırdık yarın eşim muayene olacak bakalım herkes tepemizde çocuk ne zaman diye soruyor insanlar çok kötü düşüncesiz bazen ağlayacak gibi oluyorum ben biraz daha sakın davranıyorum ama eşim daha çok stres yapmaya başladı her ay bir hayal kirikligi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor çeken bilir sende en kısa zamanda evlat sahibi olursun inşallah prolaktin yüksekse hamile kalmak zormuş onun tedavisi basit canım doktora git onu düzenlerler boş gebelikte kuretaj olmuşsun düşmemiş sonuçta ters rahim sen değil yine klomen dene bence umudunu yitirme canım umut her şey olur allah'ın izniyle içini ferahtut her şey allah'tan de sıkma çok canını