Bu cift rahim anlamina gelmigelmior sanirim.cift rahim sorunu farkli diye biliyorum ama"Çift rahim" yazıp araştırın.
Rahminin böyle olduğunu bilmeyen bir arkadaşım çok zor zamanlar geçirdi zaten genellikle kötü tecrübeler sonrasında anlaşılıyor bu durum.
Siz haberdar olmuşsunuz, bundan sonraki gebelik döneminizi iyi bir hekimle bilinçli olarak geçirmeye dikkat edin.
Tam bir bölünme olmayabilir rahim perdesi gibide olabilir bazen alınıyor operasyonlaArkadaslar merhaba. Bu gectigimiz hafta pazar gecesi dusuk yaptim surpriz ikiz bebkcikti ikiside dustu. Bunun oncesinde on gun hastanede yattim cok kanamam oldu kanim 13 ten 5lere dustu kan verdiler. Bebek o ara dusmedi.bi hafta sonra dusurdum 9 hafta 4 gun olmustuk. Rahmiminde kalp seklinde iki odacikli oldgnu ogrendim.bilgisi olan yardm etsn lutfen
Hiç korkma canım benimde ilk bebeğim dusukle sonuçlandı .Sonra tekrar hamile kaldım 2 tane kızım var .Allah en kısa surede sanada hayırlı evlat nasip etsin canımKizlar bnde ilk kanamam oldugunda hafif ve kahveydi hep yattim yemk bile yapmadim sadece tuvalete gdiyodum ama kanamam sonradan okagar cogaldiki pihti cok fazla attim. Nimete bnzetmk olmaz ama afedersnz fihtilarim dalak gbi kicaman kocamandi. Cok korkuyorum ikincide boyle olur diye
Amin canim insallah isteyen herkese hayirli evlat versin rbbimHiç korkma canım benimde ilk bebeğim dusukle sonuçlandı .Sonra tekrar hamile kaldım 2 tane kızım var .Allah en kısa surede sanada hayırlı evlat nasip etsin canım
Arkadaslar merhaba. Bu gectigimiz hafta pazar gecesi dusuk yaptim surpriz ikiz bebkcikti ikiside dustu. Bunun oncesinde on gun hastanede yattim cok kanamam oldu kanim 13 ten 5lere dustu kan verdiler. Bebek o ara dusmedi.bi hafta sonra dusurdum 9 hafta 4 gun olmustuk. Rahmiminde kalp seklinde iki odacikli oldgnu ogrendim.bilgisi olan yardm etsn lutfen
Ablamin da rahmi bir zar ile ikiye bolunmus sekilde. Her hamileliginde ikiz bebege hamile kaliyordu. Ancak bir rahmin gucu ikiye bolundugunden 6 haftalikken hep dusuk yapiyordu. Iki defa kurtaj oluyordu hep. En son tek bebege hamile kaldi ve 9 ay boyunca yatti. Kizi oldu.Arkadaslar merhaba. Bu gectigimiz hafta pazar gecesi dusuk yaptim surpriz ikiz bebkcikti ikiside dustu. Bunun oncesinde on gun hastanede yattim cok kanamam oldu kanim 13 ten 5lere dustu kan verdiler. Bebek o ara dusmedi.bi hafta sonra dusurdum 9 hafta 4 gun olmustuk. Rahmiminde kalp seklinde iki odacikli oldgnu ogrendim.bilgisi olan yardm etsn lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?