rahmim kalp seklinde iki odacikli

stronge

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
119
49
13
Arkadaslar merhaba. Bu gectigimiz hafta pazar gecesi dusuk yaptim surpriz ikiz bebkcikti ikiside dustu. Bunun oncesinde on gun hastanede yattim cok kanamam oldu kanim 13 ten 5lere dustu kan verdiler. Bebek o ara dusmedi.bi hafta sonra dusurdum 9 hafta 4 gun olmustuk. Rahmiminde kalp seklinde iki odacikli oldgnu ogrendim.bilgisi olan yardm etsn lutfen

Canım, eğer yanlış anlamadıysam anlatttığın şeyi durumun doğumsal bir durum. Nadir ama çok da korkulacak birşey değil. Bildiğim kadarıyla bu tip uterusa sahip olup sağlıklı gebelik geçirenler ve bebek dünyaya getirenler var. Sadece düşük ve erken doğum riski normal uterusa sahip olanlara göre bir tık daha fazla. Kontrollü bir gebelik dönemi geçirmen gerekiyor. İşini bilen bir hekim ile birlikte inşallah sağlıklı bebeğin olur. Allah kolaylık versin.

"Çift rahim" yazıp araştırın.

Rahminin böyle olduğunu bilmeyen bir arkadaşım çok zor zamanlar geçirdi zaten genellikle kötü tecrübeler sonrasında anlaşılıyor bu durum.

Siz haberdar olmuşsunuz, bundan sonraki gebelik döneminizi iyi bir hekimle bilinçli olarak geçirmeye dikkat edin.

Bu cift rahim anlamina gelmigelmior sanirim.cift rahim sorunu farkli diye biliyorum ama

Tam bir bölünme olmayabilir rahim perdesi gibide olabilir bazen alınıyor operasyonla

Bir arkadasim bu sekildeydi cok dikkatli bir hamilelik gecirdi ve simdi bebegini kycagina aldi korkmayin sadece cok dikkat istirahat gerekiyor

Benimde rahmim kalp şeklinde bende dusukten sonra öğrendim.doktor bana çocuğun olur ama geç olabilir dedi.Yani sorun olmuyor.

Bnmde kalp seklinde ilk uc ay kanamam oldu ama cok sukur yatarak gecirdim oglumu kucagima aldim ama derecrleri var heralde bnm ki fazla degildi

Amcamin esi bu sekilde ve 3 saglikli hamilelik gecirdi. Bu durumu da cocuklar buyudukten sonra tesadufen ogrendi. Sizin dusuklerinizin baska bir sebebi olabilir.

Kizlar bnde ilk kanamam oldugunda hafif ve kahveydi hep yattim yemk bile yapmadim sadece tuvalete gdiyodum ama kanamam sonradan okagar cogaldiki pihti cok fazla attim. Nimete bnzetmk olmaz ama afedersnz fihtilarim dalak gbi kicaman kocamandi. Cok korkuyorum ikincide boyle olur diye

Hiç korkma canım benimde ilk bebeğim dusukle sonuçlandı .Sonra tekrar hamile kaldım 2 tane kızım var .Allah en kısa surede sanada hayırlı evlat nasip etsin canım

Hiç korkma canım benimde ilk bebeğim dusukle sonuçlandı .Sonra tekrar hamile kaldım 2 tane kızım var .Allah en kısa surede sanada hayırlı evlat nasip etsin canım
Amin canim insallah isteyen herkese hayirli evlat versin rbbim

6 haftalik hamileyim ve rahmimin kalp seklinde olduğumu öğrendim. düşük riskim varmış. ve bugün kanamam oldu muayene oldum bebek hala duruyor fakat kanamam hala devam ediyor böyle olup doğum yapan ark var mı acaba

Bizim ailede var bu durum
Çok basit bir opreasyonla hallediliyor
10 dk sürüyor

Annemin rahmi de boyle bes dogum yapmis (biri 6-7 aylikken karninda olmus, digeri de dogduktan 6 saat sonra), babamla kan uyusmazliklari vardi. İlk iki dogumu dedigim gibi, diger uc dogumunda da biz variz zaten :) herhangi bir problem yasamamis

Ablamin da rahmi bir zar ile ikiye bolunmus sekilde. Her hamileliginde ikiz bebege hamile kaliyordu. Ancak bir rahmin gucu ikiye bolundugunden 6 haftalikken hep dusuk yapiyordu. Iki defa kurtaj oluyordu hep. En son tek bebege hamile kaldi ve 9 ay boyunca yatti. Kizi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…