Rahmi kalp şeklinde olan var mı ?

Amin canım inşallah Rabbim bir an önce bizim evlat hasretimiz ı dindirsin sağlıklı sıhhatli hayirli evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah hep dua ediyorum isteyene versin aratmasin cok üzülüyorum

Amin canım inşallah Rabbim bir an önce bizim evlat hasretimiz ı dindirsin sağlıklı sıhhatli hayirli evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah hep dua ediyorum isteyene versin aratmasin cok üzülüyorum
Evet bende onu diyorum yatin diyolar milletin nasıl anladım canım ay korktum Allah korusun dediğin gibi kaş yapalım derken yanlış şeyler de olabilir. Rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin. Hiç bir probleminiz yoksa en yakın zamanda olur canım için rahat olsun. Gerçi çok iyi biliyorum demesi kolay da. Birde pozisyon da önemli diyolar ya o da var. Bende bu ay ovulasyon testi denedim ama garip bişey anlamadım pco dan dolayı sanırım. Sana hangi testler yapildi

Aynen canım millet nasıl yapıyor bilemedim pozisyon önemliymiş evet biz onada dikkat etmemiştik sonra baktımlı hiç uygun degilmis ovulasyon herkeste tam net belli olmaya biliyor ozellikle pko lu bayanlar cok memnun degil okudugum kadariyla canım adet bitimi hemen teste baslasaydin hormon problemin yoksa ise yarar birde kist çok varsa etkiliyor mus testi benim vajinal ultrason yapıldıkitle lezyon kist vs yok mus hcg hemogram fsh lh prolaktin hatirladiklarim bunlar bir parametre daha vardı sanırım bakilan çok iyi enfeksiyonun da yok bikornuat da gebe kalmam engel değil esin sipermiogram versin dedi oda verdi onunda gayet iyiymiş muaye oldu rahatladık bi nevi ama

• Meraba arkadaşlar 3 aylık evliyim genel kontrol amaçlı özel bir hastaneye gittim. Dr vajinal muayenede ya çift rahimli olduğumu yada rahimde perde olduğundan şüphelendi beni mr a yönlendirdi çektirdim sonuç bekliyorumm ikisinden biri çıkıcak hangisi bilmiyorum ama bu süreçte hamile kalmadığıma seviniyorum çünkü bu sebepden düşük yapsaydım daha çok üzülürdüm internette araştırdığımda genelde çok kez düşük yapıp kontrol olanlar fark etmiş hastalığını bence önce kendinizi önemseyip kontrolünüzü olun sağlıklı olunki sağlıklı bebek olsun sonuç ne çıkarsa çıksın ameliyat olmayı düşünüyorum geneldede ametliyat ile düzeltiliyormuş benim gibi çift rahim yada rahimde perde sorunu olan ameliyat olan varsa bana bilgi verirse sevinirim Allah hepimizin gönlüne göre versin nasip herşe gece haberlerini bekliyorum sizden öpüldünüz

MRB arkadaşlar benim de rahim kalp şeklinde be 4 kez hamile kaldım 2 bebeğimin 7. Haftada kalpleri durdu 2 bebeğim de düşük oldu
Doktor rahimle alakalı olmasından kaynaklanmıyordur dedi pıhtılaşma var düşük seviyede onun için iğnede kullandım ama gene kalbi durdu bebeğimin ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kafayı yicem artık

Canım ben dr kaç kere kaç farklı dr gittim hala ama kürtajdan sonra rahmimin kalp şeklinde oldugunu söyledi dr demekki sen şanslıymışsın hemen anlamışlar

Ne enteresan bilgiler ögreniyoruz sizin ki kalp seklindeymis biz armut mu tasiyormusuz karnimzda​

Kizlar bende 11 haftalık hamileyim başta kalp şeklinde dediler perde dediler hepsi başka bişey dedi çift rahimliymisim sonunda net bisey bulundu uterus bikornis unikollis ve hamile kaldım 11. Haftaya geldik 12. Haftada serklaj uygulanacak günde 3 tane 200 mg progestan kullanıyorum ogrendigimden beri bir sorunla karşılaşmadım karsilasmamda inşallah rabbim hepinize sağlıklı gebelikler mutlulukla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de kalp selindeymiş hsg yaptırdığımda öğrendim. 5 doktora falan sordum bu durumu ameliyatlık bir durum yok dediler... tabi insan yinede korkuyor gebelikte düşük olur diye
Hamile kalan arkadaşım gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah.

Canim kendine iyi bir doktor ve iyi bir hastane bul iyi doktor sıkı takip çok önemli evet bir tedaviye operasyona gerek yok yapılmıyor ama gebelik sürecinin iyi takip edilmesi önemli 12. Haftada doktorum serklaj planlıyor benim kalp şeklinde değilmiş çift rahimliymisim sanada serklaj gerekebilir rahim ağzı yetmezliği oluşabiliyormuş benim erken doğum riskim olduğu için bol istirahat ve bir sürü şeye dikkat etmemi istiyor doktor inşallah sende sorunsuz bebisine kavuşursun en kısa zamanda sanada nasip etsin rabbim hsg den sonra kolay hamile kalınıyor bu aylarını iyi degerlendir ovulasyon testi kullanabilirsi n:)

Amin Allah razı olsun.
Ah ahh benim tek sorununda kalp şekli değil, amh değerim de çok düşük o yüzden tüp bebek olacak... Sol tüpümde kapali acilmamis hsg yapilirken.. Esimde prblem yok cok şükür.. onumuzdeki aylarda inslh tup bebek tedavisi baslar.. Sende sorunsuz inslh bu sureci tamamlarsin canım

Amin canım insallah send3 en kısa zamanda kavuşur sun bebisine :)

Merhabalar arkadaşlar öncelikle hamilelik isteyenlere Rabbim inşAllah en hayırlı şekilde bu müjdeyi almayı Ve şu an bebeğini kucağına alacağı günün hayallerini kuranlarada Rabbim en sağlıklı hayırlı şekilde doğumlar nasip etsin ❤ Bende düne kadar burada erken hamilelik belirtileri araştırırken artık farklı bir boyuta taşındı hayatım. Öncelikle düğünüme yakın bir muayne oldum ve doktor herşey temiz sadece rahim kalp şeklinde gebelik düşündüğünde gel şu anlık bir sorun yok demişti. 1 buçuk yıldır evliyim 2 aydır denemeye başladık. Bugün reglim en başta akıntı gibi gelmeye başlayınca şüpheye düşüp doktora gittim. Doktor ultrasonla muayne edip rahim kalp şeklinde rahim filmi çektirmen lazım gebeliğe bu engel oluyor olabilir veya olsada düşük yaşanabilir filmin sonucuna göre operasyon gerekebilir dedi. Tabiki duyunca korkup çok ağladım ama takdir Allahtan bunu veren Rabbim şifasınıda inşAllah verir ben Rabbime teslimim. Regl bitince film çektirmeyi düşünüyorum ama süreci önden bilirsem korkmamış olurum rahimi kalp şeklinde olupta hamile kalan sağlıklı gebelik geçirip doğum yapan var mı cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…