bu konuyu buldum ama konu sahibi ne zman gelir Allah bilir tekrradan yeni bi uyeymis
haa bide sicak basmasi fln oluyor galiba rahim alininca ayni mena^poz gibi yani
Maral gönderdigin sayfayı okudum cok üzüldüm beterin beteri var demekki yinede Allahıma şükrediyorum bayan 29 yaşında rahmini almışlar Allah yardımcısı olsun evlatlarını ona bagışlasın galiba şükretmek lazım
bu konuyu buldum ama konu sahibi ne zman gelir Allah bilir tekrradan yeni bi uyeymis
haa bide sicak basmasi fln oluyor galiba rahim alininca ayni mena^poz gibi yani
3 gündür kanamam yok Cok şükür Özel dr verdigi ilacları kullanıyorum. menapoz zor ama kacınılmaz son şimdi olmasa 2 bilemedin 4 sene sonra menapoza mecbur giricez eger kanamam başlamassa buşekılde ilac kullanarak yavaş yavaş menopaza hazırlanacağım rahmimi aldırmaktansa bu nu deniycem ama kanama başlarsa mecbur ameliyat olup rahmimi aldırıcam beterin beteri var cok üzgünüm ama fazla seceneğimde yok dualarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhabalar Birşey sormak istiyorum annem rahim ameliyatı olacak 1 hafta sonra miyom olduğu için Fakat kanamalardan dolayı kansızlık olduğu için önce kan takılıp sonra ameliyat olacakmış. Buda bizi haliyle biraz tedirgin ediyor sizlerde böyle bir tecrübe varmı yaşayanınız veya duyduğunuz ?? Mesajlarınızı bekliyorum teşekkür ederimmm
3 gündür kanamam yok Cok şükür Özel dr verdigi ilacları kullanıyorum. menapoz zor ama kacınılmaz son şimdi olmasa 2 bilemedin 4 sene sonra menapoza mecbur giricez eger kanamam başlamassa buşekılde ilac kullanarak yavaş yavaş menopaza hazırlanacağım rahmimi aldırmaktansa bu nu deniycem ama kanama başlarsa mecbur ameliyat olup rahmimi aldırıcam beterin beteri var cok üzgünüm ama fazla seceneğimde yok dualarınızı bekliyorum.