• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahimin ve sezeryan dikişlerin hemen toparlanması için ne yapmalı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nergissssssss

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
230
134
23
34
Herkese merhaba. 35 gün önce doğduktan 2 saat sonra bebeğimi kaybettim 😢 Acım o kadar büyük ve taze ki.. Canım çok yanıyor ve bir teselli arıyorum. Oğlumun bir kardeşi olsa biraz olsun hafiflerim sanki. Rahimin ve dikişlerin hemen toparlanması için bir yol var mı ? 2 sezeryan arası kısa olan var mı? Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim🌸

Herkese merhaba. 35 gün önce doğduktan 2 saat sonra bebeğimi kaybettim 😢 Acım o kadar büyük ve taze ki.. Canım çok yanıyor ve bir teselli arıyorum. Oğlumun bir kardeşi olsa biraz olsun hafiflerim sanki. Rahimin ve dikişlerin hemen toparlanması için bir yol var mı ? 2 sezeryan arası kısa olan var mı? Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim🌸
Başınız sağolsun
Rabbim bi daha göstermesin
Bol bol kısa süreli yürüyüşler yapın çabucak kaynar inşallah
1 yıl arası olanlar oluyor ama dr sordunuz mu ne öneriyor

Başınız sağolsun
Rabbim bi daha göstermesin
Bol bol kısa süreli yürüyüşler yapın çabucak kaynar inşallah
1 yıl arası olanlar oluyor ama dr sordunuz mu ne öneriyor
Sağolun Allah razı olsun 🙏
Aynen yürüyüş yapıyorum inşallah faydasını görürüm.
Doktorlar en az 1 sene diyor ama bana çok uzun geliyor. Ben 5 6 ay sonra düşünmek istiyorum. Başından geçen varsa lütfen bilgilendirsin beni 😢

Sağolun Allah razı olsun 🙏
Aynen yürüyüş yapıyorum inşallah faydasını görürüm.
Doktorlar en az 1 sene diyor ama bana çok uzun geliyor. Ben 5 6 ay sonra düşünmek istiyorum. Başından geçen varsa lütfen bilgilendirsin beni 😢
Bnm arkadaşım da sizin gibi kaybetmiş bebeğini peşine hemen hamile kalmış senesinde 2. Bebeği doğurmuştu
Ama dikişte ağrı vs olabiliyor.

Yani sonuçta karın büyücek tekrar 4 5 ay sonra. Bende ondan korkuyorum ve tabiki birdahaki aynı acıları yaşamaktan korkuyorum 😢
İnşallah yaşamazsınız
Arkadaşım 3. Gebelikte ikiz doğurdu rabbim fazlasını verdi 😍 inşallah size de sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back