Gebeliğe Hazırlık Rahimin ve sezeryan dikişlerin hemen toparlanması için ne yapmalı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nergissssssss

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
230
134
23
34
Herkese merhaba. 35 gün önce doğduktan 2 saat sonra bebeğimi kaybettim 😢 Acım o kadar büyük ve taze ki.. Canım çok yanıyor ve bir teselli arıyorum. Oğlumun bir kardeşi olsa biraz olsun hafiflerim sanki. Rahimin ve dikişlerin hemen toparlanması için bir yol var mı ? 2 sezeryan arası kısa olan var mı? Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim🌸

Herkese merhaba. 35 gün önce doğduktan 2 saat sonra bebeğimi kaybettim 😢 Acım o kadar büyük ve taze ki.. Canım çok yanıyor ve bir teselli arıyorum. Oğlumun bir kardeşi olsa biraz olsun hafiflerim sanki. Rahimin ve dikişlerin hemen toparlanması için bir yol var mı ? 2 sezeryan arası kısa olan var mı? Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim🌸
Başınız sağolsun
Rabbim bi daha göstermesin
Bol bol kısa süreli yürüyüşler yapın çabucak kaynar inşallah
1 yıl arası olanlar oluyor ama dr sordunuz mu ne öneriyor

Başınız sağolsun
Rabbim bi daha göstermesin
Bol bol kısa süreli yürüyüşler yapın çabucak kaynar inşallah
1 yıl arası olanlar oluyor ama dr sordunuz mu ne öneriyor
Sağolun Allah razı olsun 🙏
Aynen yürüyüş yapıyorum inşallah faydasını görürüm.
Doktorlar en az 1 sene diyor ama bana çok uzun geliyor. Ben 5 6 ay sonra düşünmek istiyorum. Başından geçen varsa lütfen bilgilendirsin beni 😢

Sağolun Allah razı olsun 🙏
Aynen yürüyüş yapıyorum inşallah faydasını görürüm.
Doktorlar en az 1 sene diyor ama bana çok uzun geliyor. Ben 5 6 ay sonra düşünmek istiyorum. Başından geçen varsa lütfen bilgilendirsin beni 😢
Bnm arkadaşım da sizin gibi kaybetmiş bebeğini peşine hemen hamile kalmış senesinde 2. Bebeği doğurmuştu
Ama dikişte ağrı vs olabiliyor.

Yani sonuçta karın büyücek tekrar 4 5 ay sonra. Bende ondan korkuyorum ve tabiki birdahaki aynı acıları yaşamaktan korkuyorum 😢
İnşallah yaşamazsınız
Arkadaşım 3. Gebelikte ikiz doğurdu rabbim fazlasını verdi 😍 inşallah size de sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back
X