Rahimi T şeklinde olanlar

DR muanesinde çok belirgin belli olduğunu söyledi
Ama sunu da ekledi rahim sekil değiştirebiliyor bazı zamanlarda birkaç ay tekrar inceleyelim dedi
Yeni kontrolümde yine ole bi teşhis koyarlarsa muhtemelen film çekilecek bu ay deneyip gitmeye karar verdik inş gerek kalmaz diyelim :)
inşallah gerek kalmaz amin bilmiyorum bende daha önceden bikaç kez kontrole gitmiştim fakat film dışında bu rahim şekliyle ilgili teşhis konulamıyor diye biliyorum sizde çok geç kalmadan çektirin filmi çok agrılı diye okudum ben hep ama benim çok kolay oldu inşallah size buna bile gerek kalmaz

DR muanesinde çok belirgin belli olduğunu söyledi
Ama sunu da ekledi rahim sekil değiştirebiliyor bazı zamanlarda birkaç ay tekrar inceleyelim dedi
Yeni kontrolümde yine ole bi teşhis koyarlarsa muhtemelen film çekilecek bu ay deneyip gitmeye karar verdik inş gerek kalmaz diyelim :)
inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım ama filmi geciktirme bildigim kadarıyla bu şekille ilgili teşhis sadece filmle konuluyor sen yinede çok bekleme film için çok agrılı anlatıldıgı gibi bir şey değil hiç korkma aksine filmden sonra hamilelik şansı biraz daha artıyormuş ama tabiki herşey Allah'tan

Merhabalar ameliyat oldunuz mu acaba

foruma girmeyeli uzunca zaman olmuş...
Ameliyatı oldum Ağustos ayında 4 ay geçti üzerinden. Size Tecrübelerimi aktarayım. Öncelikle doktor kanama 3-4 gün sürer demişti fakat 1 aya yakın lekelenme şeklinde kanamalarım devam etti. nihayetinde kanamalarım bitti derken şimdi de adet düzensizliği yaşıyorum. 10 gün erken geliyor 3 gün geç geliyor.
Bunca zaman aksamadan düzenli adet gören biri iken bu sonuçlar beni çok huzursuz ediyor.
Faydası olsun diye ameliyatı oldum fakat ben faydalı olduğu kanaatinde değilim. Vücudumda değişik bir şişlik oluyor adet öncesinde. Kasıklarımda yanmaya benzeyen tuhaf bir sızı oluyor. Henüz bir gebelikte oluşmadı.
Sanırım bu ameliyat bana iyi gelmedi. Umarım sizler faydasını görürsünüz.

Merhabalar baya zaman geçmiş ama neler yaşadığınızı merak ediyorum bende bugün hsg çekildim ve rahmimim T şeklinde olduğunu öğrendim. Daha doktorumla görüşmedim ama okuduklarım hiç içimi açmadı hamile de kalamadım henüz 😔 tek çare ameliyat mıdır

Back
X