Rahimi T şeklinde olanlar

caroline1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
146
85
98
Merhaba
Sali günü hsg cektirdim ve rahimimin t seklinde oldugunu ogrendim. 2 tane dusugum var ve rahim duzeltmesi icin operasyon gecirmem gerekiyormus. Bu sekilde tecrube yasayan var mi aranizda yardimci olur musunuz???

merhabalar bende yeni üye oldum ve sizleri okuyunca yazmak istedim 16 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor hsg çektirdim ve rahmin t şeklinde oldugunu örendim ameliyat dedi doktorum ama henüz olmadım sizlerden bu ameliyatı olup iyi sonuç alan varmı acaba

Merhaba
Sali günü hsg cektirdim ve rahimimin t seklinde oldugunu ogrendim. 2 tane dusugum var ve rahim duzeltmesi icin operasyon gecirmem gerekiyormus. Bu sekilde tecrube yasayan var mi aranizda yardimci olur musunuz???
benimde rahmim t şeklinde ben hiç hamilelik yaşayamadım bildigim kadarıyla bu problemi yaşayan kişiler ya hamile kalamıyor ya düşük yapıyor yada erken dogum oluyor o yüzden ameliyat şart gibi siz ameliyat oldunuzmu bende yakın zamanda olacam tabiki yinede biumut Allah'tan

Merhaba
benimde rahmim t şeklinde ben hiç hamilelik yaşayamadım bildigim kadarıyla bu problemi yaşayan kişiler ya hamile kalamıyor ya düşük yapıyor yada erken dogum oluyor o yüzden ameliyat şart gibi siz ameliyat oldunuzmu bende yakın zamanda olacam tabiki yinede biumut Allah'tan

Merhaba geçmiş olsun
Film çektirdiniz mi siz

Merhaba
Bende aynı sizin gibi T rahim ve çikolata kistine sahibim
Henüz rahim filmim çekilmedi Dr 6 ay deneme söyledi ilk ay deneyemedik bu ay deniyoruz
Yine ole çok heveslenip umutlanmak istemiyorum tabi ki
Ama genelde kistte bile gebe kalmak çok zor bide Rahim T ise daha da imkansız görünüyor
Çünkü ya gebe kalamıyor yada dusuk ve kalp durmasıyla sonuçlanıyormuş gebelikleri :(
Ama Allah büyük diyoruz ameliyattan öncen denemek faydalı diye düşünüyoruz

Merhaba
Bende aynı sizin gibi T rahim ve çikolata kistine sahibim
Henüz rahim filmim çekilmedi Dr 6 ay deneme söyledi ilk ay deneyemedik bu ay deniyoruz
Yine ole çok heveslenip umutlanmak istemiyorum tabi ki
Ama genelde kistte bile gebe kalmak çok zor bide Rahim T ise daha da imkansız görünüyor
Çünkü ya gebe kalamıyor yada dusuk ve kalp durmasıyla sonuçlanıyormuş gebelikleri :KK43:
Ama Allah büyük diyoruz ameliyattan öncen denemek faydalı diye düşünüyoruz
bizde aynı şekilde düşündük bildigim kadarıyla rahim filminden sonra kalma şansı yüksek oluyormuş bi umut işte olmazsa mecbur ameliyat

ewet hgs çektirdim we bu sonucu ögrendim bunun ameliyatını tawsiye etti doktorum ama eşim we ben bi kaç ay deneyelim olmazsa ona göre ameliyata karar werelim diye düşündük

Bence de denemelisin burda bu şekilde hamile kalan birkaç arkadaş daha varmış
Ben henüz film çektirmedim ama bende deneyeceğim 6 ay Dr da bunu önerdi
İnsallah hayırlı haberlerini alırız

Bence de denemelisin burda bu şekilde hamile kalan birkaç arkadaş daha varmış
Ben henüz film çektirmedim ama bende deneyeceğim 6 ay Dr da bunu önerdi
İnsallah hayırlı haberlerini alırız
film çektirmeden t şeklinde teşhis nasıl konuldu size bana sorarsanız film için beklemeyin ben 16 ay bekledigime çok pişmanım tabiki herşeyin zamanını biz degil Allah biliyor

geçmiş olsun kızlar benim bi yakinimda vardi bu sorun ameliyat oldu ve hamile kaldi hamileligi biraz sorunlu geçti serklaj oldu ama sonunda sağlıklı bi bebeği oldu insallah sizlerede nasip olur çözülmeyecek bi sorun değil allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun kızlar benim bi yakinimda vardi bu sorun ameliyat oldu ve hamile kaldi hamileligi biraz sorunlu geçti serklaj oldu ama sonunda sağlıklı bi bebeği oldu insallah sizlerede nasip olur çözülmeyecek bi sorun değil allah yardımcınız olsun
amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ameliyattan önce denedimi acaba olurmu diye yoksa direkt ameliyatmı oldu

denedi ama sürekli düşük yapiyodu
anladım bende ondan korkuyorum aslında ama ben hiç hamilelik yaşamadım buda rahim şeklinden kaynaklanıyor galiba bu ayda rahim filmi çekilince bi umut 1 kaç ay deneyelim ameliyat olmadan önce dedik kısmet artık Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman bizde annelik duygusunu yaşarız inşallah

anladım bende ondan korkuyorum aslında ama ben hiç hamilelik yaşamadım buda rahim şeklinden kaynaklanıyor galiba bu ayda rahim filmi çekilince bi umut 1 kaç ay deneyelim ameliyat olmadan önce dedik kısmet artık Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman bizde annelik duygusunu yaşarız inşallah
insallah canim benimde olmuyodu polikistik overden simdi ikinci cocuguma hamileyim çok şükür. hamileliklerim biraz sıkıntılı geçiyor ama bu evladimi da sağlıklı bi şekilde kucagima alirim inşallah. herkesin derdi farklı allah şifa versin inşallah

film çektirmeden t şeklinde teşhis nasıl konuldu size bana sorarsanız film için beklemeyin ben 16 ay bekledigime çok pişmanım tabiki herşeyin zamanını biz degil Allah biliyor

DR muanesinde çok belirgin belli olduğunu söyledi
Ama sunu da ekledi rahim sekil değiştirebiliyor bazı zamanlarda birkaç ay tekrar inceleyelim dedi
Yeni kontrolümde yine ole bi teşhis koyarlarsa muhtemelen film çekilecek bu ay deneyip gitmeye karar verdik inş gerek kalmaz diyelim :)

insallah canim benimde olmuyodu polikistik overden simdi ikinci cocuguma hamileyim çok şükür. hamileliklerim biraz sıkıntılı geçiyor ama bu evladimi da sağlıklı bi şekilde kucagima alirim inşallah. herkesin derdi farklı allah şifa versin inşallah
amin inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız bu melegide

Back
X