rahime iğne batması

filimsibiseyler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
75
21
3
28
merhabalar , bu ay testle ovülasyon günlerimi takip edip değerlendirdim . ilişkiden 5 gün sonra bel ağrım vardı 2 gün sürdü şuan regle 9 gün var. bugün sabah rahmimin tam ortasına 7-8 kere iğne batması gibi ağrı girdi . sol göğsümde bir nokta sadece hassas ve ağrılı sağ tarafım normal. bu iğne batması olayını daha önce hiç yaşamadım. gebelik olabilir mi bilgilendirir misiniz

Benimde 6 gün kaldı göğüs hassasiyeti mide yanması sıcak basması oluyor femara kullanmıştım ilk kez 3 yumurta oluştu onun için umutluyum inşallah vardır

Benimde 6 gün kaldı göğüs hassasiyeti mide yanması sıcak basması oluyor femara kullanmıştım ilk kez 3 yumurta oluştu onun için umutluyum inşallah vardır
ben bugün sanki soğukta kalmış gibi üşüdüm ısıtamadım kendimi ay inşallah hamilesindirrr dualarım seninle . akıntın var mı ben normalde çok olurken hiç yok ya

ben bugün sanki soğukta kalmış gibi üşüdüm ısıtamadım kendimi ay inşallah hamilesindirrr dualarım seninle . akıntın var mı ben normalde çok olurken hiç yok ya
Benimde hiç yok biliyomusun yumurtlamadan 3 4 gün sonra yine yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi 2 kere başka hiç yok ben bugün yandım resmen çok sıcak geldi balkona falan çıktım yanaklarım hala yanıyor

9 gün varken falan bende senin gibi üşüyordum ısınamadım bir türlü
en kötüsü de beklemek ya gerçektennm, evde bir sürü erken gebelik testim var hatta bu laboquickin ultra erken gebelik testi de var ama söz verdim kendime asla yapmıcam diye. benim göğüslerim ağrımaz normalde dolgunlaşır sadece sol göğsümün tek bir noktası dokununca ağrıyor

benim o da silinince 2 kere geldi başka yok , çok akıntısı olan biri olduğum için aşırı şaşırıyorum

Bende yapmamaya çalışıyorum testleri göğüslerim herzamankinden farklı ağrıyor inşallah vardır yaa çok istiyorum

Bende de aynıları vardı göğüs hassasiyeti adete 5 gün kala akıntı yumurtlama döneminde akıntım olmadı sol kasık batması iğne batması ayaklarım isinmadi üşütme tutmasi yorgunluk uykusuzluk göğüs uçları belirginlesmesi ve göğüs damarlarım belirgindi mide ekşimesi ağızda demir tadı ve kuruluk şiddetli baş ağrısı ve kabızlık hepsini yaşadım ve hamileydim maalesef düşükle sonuçlandı inşallah siz hamilesinizdir

merhabalar öncelikle başın sağolsun en kısa zamanda istediğin şekilde umarım tekrar hamile kalırsın , verdiğin bilgiler için teşekkür ederim . bugün adetime 8 gün var göğsüm yanıyor hissi var kasık batmam yok sadece geceleri bazen var ama asla ısıtamıyorum kendimi battaniye altında bile hafif boğaz ağrım ve öksürüğümde var anlamıyorum normalde adete 2-3 gün kala göğsüm dolgunlaşır ağrı hissiyatı oluşmazdı

Teşekkür ederim bende öyleydim ayaklarım vücudum ısınmıyordu 5 kat battaniye ortuyodum olmuyordu kat kat giyiniyordum bende de 1 hafta kala baslamisti göğüs ağrısı ve hala devam ediyor geçen pazar düşük yaptım ne yaptıysam geçmiyor dayanilmaz bir ağrıya dönüştü salı günü kan verecem o zaman doktora soyleyecem inşallah çözüm bulabilirim

Yumurtlamanız ayın kaçında oldu
Yani ovülasyon testinin silindiği gün neydi

tez zamanda iyileşirsin inşallah dua edicem senin için , kaçıncı haftandı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…