- Konu Sahibi celikkol31
-
arkadaşlar bende rahim yarası var özel doktora devlet hastanesıne nereye gidersem gideyim yara var dıyıp ılac verıyolar duzenlı kullanmama ramen ıylesmıyo dondurtmayı dusunuyorum yarayı ve bebekte ıstıyoruz bu bebege engel olurmu saglık acısından ı zararı olurmı sızce ne yapmalıyım ?
sikayetim cok bu durumla ılgılı adet donemıde cok asırı yanma oluyo oturup aglıyorum sancısı da cabası akıntı yapıo ve cok pis kokuyo ben araştırdım aslında yakmak sakıncalıymış ama dondurma cocuk sahıbı olmak isteyenler için gayet saglıklıymış yanş dondurmanın bi sakıncası yokmuş ben yarın doktoruma gıdıp danışıcam bu konuyu sanada yazarım ne dedıyse canım
ama internetten arstırmalarıma gore dondurmanın bı sakıncası yok
gıdmedım bir türlü yahu mısafır gelmez gelmez bu hafta geleceklerı tuttu mübareklerın
özelemi gidiyosun sn
dondurmada pek işe yaramıyo diyolar yara yine aynı yerde kalıyomuş..öle duydum
evet aynı yerınde duruyo faka akıntı koku sancılar da kayboluyo
benm akıntı şikayetim gitti kullandıgım ftillerden sonra ama yara ne durumda hiç bi bigim yok uzun bi süre daha gitmicem dr beklicem bayramdan sorna giderim heralde peki sen dr sorarmısın tabi gidersenhiç doğum yapmamış kişini yarasını yakmada sakınca varmıymış
gidersem sorarımcanım bi türliüde gidemedim yaa
arkadaşlar bende rahim yarası var özel doktora devlet hastanesıne nereye gidersem gideyim yara var dıyıp ılac verıyolar duzenlı kullanmama ramen ıylesmıyo dondurtmayı dusunuyorum yarayı ve bebekte ıstıyoruz bu bebege engel olurmu saglık acısından ı zararı olurmı sızce ne yapmalıyım ?
mrb bende de yara olduğunu söyledi doktor smear testi ve kolposkopi yapıldı temiz çıktı ama yara için fitil verdi sadece. şimdi yakmayalım dedi ben de öle bekliyorum ama benim de ilişki sırasında çok yanma oluyo onun dışında bi sıkıntım yok. bi kadın sağlığı sitesinde sordum bu soruyu hamilelikte olumsuz bi etkisi olmaz dediler kafam karışık benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?