Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de yara vardı.benımde bıldgm eger yara ılerı durumdaysa dusuk veya hamıle kalamamaya sebep olabılıo.nıe korkuosun doktora gıtmekten.rahat ol.ben gıttım.aslında ben tamamen kontrol amaclı gıttgmde yara oldgunu ogrendm.tesadufen yanı.hemen yaktrdm.cok basıt bı ıslem.5 dk suruo veya surmuo.sımdı hamıleyım.yanı bence gecıktırmeden gıt bı doktora.sende herhangı bır yan etkıye sebep olmasa bıle nıye aklında suphe kalsınkı acaba yaradan dolayımı hamıle kalamıyrm dıye..gecmıs olsn cnmşutarafagitti
ayyyy aman allahım benimkisi çok yeni olmalı çünkü akıntı kaşıntı falan filan yok bende bide geçen aydı sanırım yine yumurtlqama günümde bir kaç damla pembe renkli akıntı gelmişti sadece o başka zamanlarda olmuyor ya sadece yumurtlama günlerimde oluyor
Merhaba ;
ben 2,5 yıllık evliyim henüz çocuğum yok 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmadı, doktora muayene olmaya gittim yara var dedi antibiotik yazdı fitil verdi 1 hafta sonra gel yarayı yakalım dedi şuan regl olduğum için biter bitmez gideceğim, rahim ağzndaki yarayla ilgili okadar haber forum dolaştım ki nedir diye. inanın kafam çok karıştı bazıları yara yakılması zararlı bazıları hemen hamile kalıyorsun diyor.. şimdi doktora okaadr şüpheli gidiyorum ki hamile kalmama engel mi yaktırırsam kalabilir miyim ?ne yapacağım kafam çok karışık yardımcı olur musunuz ?
teşekkürler
deniz[/QUO
Aynı durum bende de var dun muayne oldum ve muayne olduğum 3. doktor ilk ikisi yaşın küçük ellemeyelim dedi 3. gittiğim doktor o yaranın orda olmasının ilerde daha buyuk problemlere yol açacağını ve o yuzden donduralım dedi smer testim temiz cıkmıştı, ancak son gittiğim doktor smer testi yetmez bu yara buyuk dedi , biopsi için içerden parça aldı hafta ya biopsi sonucum cıkacak ona göre yarayı hemen dondurucam ama çok korkuyorum