Rahimdeki Spermi öldüren Antikorlarin Varliği Hangi Testle Anlaşiliyor.

Evet haklısın. Bana doktor bu konuda hiç bişey söylemedi donduralım falan ona da sinir oldum zaten sonradan öğrendim ki herkes donduruyo bunlar neden bana bilgi vermediler anlamadım. Üstelik yeditepe gibi bir hastahanede yaptırdım işleri güçleri para düşümmek başka bişey yok

Yazik Olmuş O Kadar Yumurtaya şimdi Baştan Uğraşmak Zorunda Kaliyorsun Ah Bu Para Ne Zor Duruma Düşürüyor Bende Parasizliktan Bekliyorum Bakalim Ne Zaman 2. Denicez Kismet Artik Onunda Zamani Gelir Inşallah Bu Kez Bebeklerimizi Kucağimiza Almakta Nasip Olsun ( Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

Sen nerde yaptırdın tüp bebeği? Gittim en iilerinden birinde yaptırdım ama adamlar bana bunu yaptı ya. insan söylemez mi donduralım diye bize yazık değil mi hem maddi hem manevi. İnsallah canım

Ben özelde Yaptirdim çok Borçlandik Ve şimdi O Borcu Bitirip Tekrar Birde Rapor çikartip Tekrar Denemek Istiyorum Ama öde öde Bitmiyor Bu Borç. Hakikaten çok Yalniş Yapmiş Dr En Azindan Nedenlerini Anlat Ama Nerde Her şey Parayi Alana Kadar

Valla bunu yapanda prof yani. neyse ben bundan sonra özelde değil çapada yaptırmayı düşünüyorum en azından adamlar paranın peşinde değiller

çapada Tüp Bebek ünitesi Varmi? Ben Aradim Yok Dediler Bende Süleymaniye Doğum Evine Gidiyorum (rapor Için) Bakalim Alabilcekmiyim Açikçasi Bende özele Gitmek Istemiyorum çok Para Aliyorlar Bari Bebeğimiz Olsa Değer Ama Nerde

Ben var diye duydum ama. Çapa yada cerrahpaşa emin değilim ama hatta ordan bi prof buldum daha doğrusu duydum cok iimiş bu konuda ona aşılama için gitmeyi düşünüyorum.

Evet Cerrahpaşada Duydum Inşallah Hayirlisi Olur Neden Aşilama Dr Karar Verdi Tüp Bebekte Sonuç Negatif Olmuş Aşilama önermemeleri Gerek Bence çünkü Aşilamada Daha Az şans Veriliyor Bildiğim Kadariyla

a.s.Canım bu arada cok gec olmuş ben cıkıyorum yardımların için tekrar cok tesekkür ederim. hayırlı aksamlar.

ben bunu yaptırdım hiçte zor bişey değil aynı simir alır gibi alıyolar bi sıvı 15dk da bellı oluyo netice sabah ilişki oldu 7veya 8de hastanede olduk hemen baktı dr sabah verdiği saatde ilişki oldu tabi doktorum israel aruh kent hast de yaptı ve önce onu istedi

canim bu konuda darkinlefe e katilmiyorum cok zahmetli bir is degil ve rahatsiz edici bir durumda yok bu testin adini biliyordum ama unuttum...cok basit bir islem ve aninda sorun olup olmadigi ortaya cikiyor...ayrica bu islemde eger esinin spermleri senin vajinandaki sivi nedeniyle öluyor yada rahime gecmesinde bir baraj olusturmussa bu sivi sana asilama onerebilirler ve tek sorununuz buysa buyuk ihtimalle asilamayla hamile kalirsin..bence doktorundan bu testi iste belki bir labaratuardada yaptirabilirsin bu testi!!!

CANIM BU KONUYU BENDE DUYDUM HASTA DR SORMUŞTU DR DEDİKİ 2 AY PREZERVATİF KULLANIN ONLAR ÖLÜYORMUŞ VE YUMURTLAMA GÜNÜNÜ HESAPLAYIP O TARİHTE GİRİN DEMİŞTİ DR

canim bu bana biraz sacma geldi rahim agzi sivisi surekli olarak vajina tarafindan uretilen bir sivi nasil ölsunler....

Ben var diye duydum ama. Çapa yada cerrahpaşa emin değilim ama hatta ordan bi prof buldum daha doğrusu duydum cok iimiş bu konuda ona aşılama için gitmeyi düşünüyorum.

Cerrahpaşada var sanırım.Ya tutarsa şemasına bakarsan tüp bebek bölümündeki.Ordan bi arkadaşımız gidiyor benim bildiğim.Listede görebilirsin..

biscuittt arkadaşıma ben söyledim bizim bi tanıdığın böyle olmuştu.. bendede sorun yok herşey normal sadece eşimin sperm sayısı az o da ilaç kullanıyor bende bu testi yaptırmak istediğim için tavsiye ettim bi umut işte yapmadığımız şey kalmadı valla şekilden şekile girdik hayırlısı olsun hepimiz için Allah tüm isteyenlere aratmadan tez zamanda versin inşallah...

İnsallah canım ama ben de yetitepe hastanesinde yaptırdım ve yapan prof du yani bunu ötesi bilmiyorum artık. hayırlısı

Back