• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahımdekı perde amelıyatı

almina_canimkizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
69
0
36
Bursa
mrb arkadaslar benım 6aylık bebegım var hamıle kaldıgımda rahımde perde oldugu ortaya cıktı bu sebepten dolayı erken dogum ve dusuk rıskı yasadım kanamam oldugu ıcın sureklı yatarak gecırdım hamılelıgımı zar zor 37 haftalık dunyaya geldı bebegım ben rahımdekı perdeyı aldırmak ıcın bu yaz amelıyat olmayı dusunuyorum.amelıyat olan arkadaslar bana bu konuda bılgı verırseler sevınırım kac gun kalınıyor hastanede cok agrı oluyormu maddı acıdan ne kadara cıkıyor ıstanbulda onerebıleceklerı doktor varmı?

Son düzenleme:
selam istanbulda tanıdığım bir doktor yok ama senin sorununu ben de yaşadım fakat benim 2 gebeliğim düşükle(biri 28 haftalık diğeri 16 haftalıktı) sonuçlanınca ameliyata gerek gördü doktorum bu konuda iyi bir uzmana git derim sen bebeğini eline almışsın yatarak hamilelik geçirmende ne var ben yatmama rağmen düşük yaşadım zaten iyi bir uzman sana ameliyat olmamanı önerecektir hem perde ameliyatı olunca yatmayacağını nerden biliyorsun? ameliyatımı antalyada medisu hastanesinde m.emin soysal yaptı.maddi olarak hastane parası verdik sadece.operasyon

merhaba canım ben rahım fılmımden sonra farkettım bu rahatsızlıgı. cumartesı hiperoskopi ameliyatı oldum rahım perdemı aldılar . anatolia tup bebek merkezınde hakan yaralı yaptı kesınlıkle turkıyedekı 1 numaralı doktor.amelıyatımı. 10 dk surmus. bayılttılar tabı. hıc bısey anlamadım cok az agrım oldu. kanamam devam edıyor. 1 hafta ilişkı yasak.....

Back