Rahimde yarasi olan var mi

Ben 4 4 bucuk sene.once yaktirdim . Ama bana evlilignle alakali bi durum degil genc kizligindan beri olan bisey gbi duruyor cnky cok buyuk bi yara demisti yakti yakildiktan 1 ay icinde iliski yasakti o seklde tedavi oldum. Once ve sonrasinda da hep fitil kullandiriyorlar . Benmde sikayetm iliski sonrasi kanamaydi vr normalde asiri akintim vardi evlenmeden onceden beri herkesn oyledir zannederdim oysa degilmis tedavi oldktan sonra akintilarmda gecti.

Evet Doktorum da az akintin var onu da tedavi etmiş oluruz demişti sanırım yakmaktan bahsetti onun için de

Evet Doktorum da az akintin var onu da tedavi etmiş oluruz demişti sanırım yakmaktan bahsetti onun için de

Merhaba,

Aynı durumu ben de yaşamıştım. korkulacak bir şey değil. Benim doktorum dondurmayı tercih etti. Sebebi ise şuymuş. yakmak rahim duvarına zarar verebiliyormuş. Çocuk sahibi olmuş insanlara uygularken sıkıntı yok ama henüz gebelik geçirmeyen kadınlara dondurmayı tavsiye ediyoruz dedi. ben de dondurdum çok şükür 1 senedir hiç bir sıkıntı yok. işlemden sonra doktorun söylediklerine uyduktan sonra hiç bir sıkıntı kalmıyor. umarım sorunsuz atlatırsın.

Çok teşekkür ediyorum gecmezse düşüncem artık Doktorum yakalim dedi bende hiç dondurmayı falan demedim o onu uygun gorduyse onu yaptiririm ama inşallah yaptırmaya gerek kalmaz çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…