Rahimde yarasi olan var mi

Snapdelisimiyimneyim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
508
824
103
Merhabalar yaklaşık 4 aydır her iliskiden sonra ertesi gun kanamamoluyoordu doktora gittim muayene etti rahminde yara var dedi fitil verdi gecmezse yakarız dedi bir sabah bir akşam ayrı fitilim var acaba aranizda basina gelen fitil ile geçen var mi lütfen yardımcı olun

Rahimde değil rahim ağzında yara yani servisit oluşmuş.. ilaçları düzenli kullan geçer buyuk ihtimalle. Vajinayı ve iç çamaşırını kuru tut.. ilişki sonrası kanama için kolposkopi de yaptirmani öneririm canım dr una sor onu da

Benim geçmedi. Yaktırdım sonunda. Çok basit, hızlı ve acısız bir işlem. Fitille uğraşmaya değmez hatta. Özelde 100 TL’yle yaktılar 1 sene oldu sanırım. . Devlette zaten ücretsiz. Yalnız Smear testi yaptırmalısınız öncesinde . Yoksa yapılmıyor .

Smear testi yaptırdım cuma gunu sonucu çıkacak ayrıca fiyatını sordum 900 tl dediler fitiller iyi geldi gibi ama emin değilim cuma günü sonuca göre karar vercembende

Doktoruma iliskiden sonra sadece olduğunu söyledim oda muayene etti küçük bir yaran var dedi smear aldı cuma günü sonucu çıkacak testin kolposkopi dediğiniz nasıl bir işlem peki biraz yabancıyım bu konuya

Benim olmuştu 7 günlük bir fitil ve cinsel ilişkiden bir süre uzak kalmakla geçti. 10 gün kadar. Büyüklüğüne bağlı değişiyor sanırım yaranın.

Bana cinselliği yasaklamadi ama ben kendim yasakladim mix ile başlayan bir fitilmi bana bie sabah bir akşam için ayrı fitil verdi hatta sabah ki fitilimi sigorta karsilamiormus çok iyi fitil dedi eczaci arkadasim

Bana cinselliği yasaklamadi ama ben kendim yasakladim mix ile başlayan bir fitilmi bana bie sabah bir akşam için ayrı fitil verdi hatta sabah ki fitilimi sigorta karsilamiormus çok iyi fitil dedi eczaci arkadasim
Gyno ile bslayan isim söylemek yasak miydi :) bana çok iyi gelmişti bir sonraki kontrolde yara yoktu. Enfeksiyonumda çok yogundu hatta .belki seninki daha etkilidir arkadaşın söylemiş

Enfeksiyon yok sadece yaram var ve kafama çok takmaya başladım fitilin son kullanimi yarın akşam olacak ama bugün çok az kanamam oldu acaba diorum geçerken de kanama yapar mi yoksa fitil mi tekrar kanatiyor

Enfeksiyon yok sadece yaram var ve kafama çok takmaya başladım fitilin son kullanimi yarın akşam olacak ama bugün çok az kanamam oldu acaba diorum geçerken de kanama yapar mi yoksa fitil mi tekrar kanatiyor
Bilmiyorum canım benim ilişkide oluyordu arada kanama. Bir kaç kez de yumurtlama döneminde oldu. Fitil kullanirken hiç kanamam olmadı ama doktor ısrarla ilişki olmayacak yoksa kabuk tutan yara tekrar Kanar demişti. Bidaha kanamam olmadı ilişkide

Inşallah benim de geçer çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun beni bilgilendirdiniz nolur dua edin 4 aydır bıktım adet olmadan orkid takmaktan

Inşallah benim de geçer çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun beni bilgilendirdiniz nolur dua edin 4 aydır bıktım adet olmadan orkid takmaktan
Benimde rahim ağzında yara vardı hafif sarı akıntı için gittiğimde doktor söylemişti parça alınması lazım demişti iyi bi doktor buldum ona gittim oda aynısını söyledi ilaç falan vermediler sonra genel anestezi altında parça alınıcaktı doktorum bütün yarayı temizleyip yakmıştı patoloji sonuçlarımda temiz çıkmıştı hpv testimde temizdi çok şükür doktorum bu virüsler erkeklerde bulaşıyor demişti onun için kanserden koruyucu bi iğne vermişti ama ben iğneleri yaptıramadım zaten doktorum herkes kadar risk altındasın demişti sizede geçmiş olsun

Çok teşekkür ediyorum size de geçmiş olsun benim 4 aydır kanamam var acile gidiom idrar testi yapıyorlar iltihap var deyip antibiyotik veriyorlar kimse muayene etmiordu ama antibiyotik bir buçuk ay kanamami kesiyordu bende kendi doğum doktoruma gittim sonra gerçeği öğrendim meğer yaradan kanamam varmış inşallah fitiller gecirirde yaktirmaya gerek kalmaz ☺

Smear testi yaptırdım cuma gunu sonucu çıkacak ayrıca fiyatını sordum 900 tl dediler fitiller iyi geldi gibi ama emin değilim cuma günü sonuca göre karar vercembende
900 TL çok fazla geldi bana . Bende yaktirdim benimki baya büyüktü bide 280 TL ödedim özelde .

İnşallah ben özel bi polikliniğe kadın Doğum bölümüne gitmiştim beni çok korkutmuştu doktor hiç iyi görünmüyor demişti sonra iyi bi doktora gittim oda aynısını söylemişti... ben genel anestezi altında yaptırdım muayene ücretleri testler falan 2 3 sene önce bin tl vermiştim

Ben şimdilik smear 45 tl ödedim yaktirmaya 900 dediler o yüzden kararsızım gecmezse yaktirmayi arastircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…