- 16 Ocak 2017
- 4
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Edanur_nur
Merhaba kizlar,
Benim aylardir mantar/enfeksiyon problemim var, en son kontole gittigimde rahimde yara oldugunu soyledi ve antibiotik tesavisi verdi. Sonrasinda rahimde olan yaram gecti, yaktirma dondurma yaptirmadan. Rahimde yara vs genellikle cinsel yolla gecen hastaliklardan kaynaklaniyor. Kizlar sizin icinize hic suphe dusmuyormu ya esim bana bir yanlis yapti ve ondan kaynakli boyle oldum diye? Bi benmi boyle dusuncelere kapiliyorum, seytan iste durtuyor![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
Benim aylardir mantar/enfeksiyon problemim var, en son kontole gittigimde rahimde yara oldugunu soyledi ve antibiotik tesavisi verdi. Sonrasinda rahimde olan yaram gecti, yaktirma dondurma yaptirmadan. Rahimde yara vs genellikle cinsel yolla gecen hastaliklardan kaynaklaniyor. Kizlar sizin icinize hic suphe dusmuyormu ya esim bana bir yanlis yapti ve ondan kaynakli boyle oldum diye? Bi benmi boyle dusuncelere kapiliyorum, seytan iste durtuyor
![KK62 :KK62: :KK62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)