• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde şiddetli ağrı:(

Bende gec yumurtluyorum 17. Gunde yumurtladim by ay iste tarif ettigim agri tam yirminci gun basladi o gun test yapildi yani Daha adete on gun vardi 1 kusur cikti simdi yirmisinde adetim 23 unde kan testi yaptrcam artik kesin sonuc cikar yine negatifse gidp biyerlerde aglicam

Bende gec yumurtluyorum 17. Gunde yumurtladim by ay iste tarif ettigim agri tam yirminci gun basladi o gun test yapildi yani Daha adete on gun vardi 1 kusur cikti simdi yirmisinde adetim 23 unde kan testi yaptrcam artik kesin sonuc cikar yine negatifse gidp biyerlerde aglicam

ağlama diyemıyorum sakin olman ıcın ıcını dokmen lazım ben dun tutum kendımı esım geldi benımle bir ilgilenıyo basladım cocuk gıbı ağlamaya daha yenı evlıyım ama doktor moralımı cok bozdu artıktakmıcam dıyorum bılmıom beklıcem adetımı bende hap verıd hormon duzenleme oda duzene sokucak ama adrt olana akadar kullanmayı dusunmuyorum

öyle bişeykı mesela bende mıde bulantısı bas dönmesı vardı kullandıgım ılactan dolayıymıs ben kendımı gebe sandım belırılere baktım ıdrarda koyuluk yazıo ıdrrarım koyu ıcınde tortuar dıo ıcınde beyaz beyaz seyşer cıktı batma dedı batma oldu fazla kurcalamıcan benım kuzenımın esı kurcalamadı 6.ayında lazere gıdıcem dıe test yptı bı baktı hamıle takmıcasın aslında

Demin gebelik testi yaptm evzaneden alip ikinci Cizgio hayalet seklinde filth icin pembe ya yerimde duramiyorum nolur bir hafta sonra kan testide pozitif ciksin

Ins ikimizinde vardr haberleselim esime soylemem umutlanmasin simdi arkadasima gosterdm bn mi yanlis goruyorum diye o da gorunuo silik pembe dedi ay hunker gecmeyecek

Ins ikimizinde vardr haberleselim esime soylemem umutlanmasin simdi arkadasima gosterdm bn mi yanlis goruyorum diye o da gorunuo silik pembe dedi ay hunker gecmeyecek

inşallah canım benım daha 15 gnum var adetıme hadı guzel haberlerını beklıcem senın bencede erkekler hemen sevınıo bu olayı bnde yasadık-m sılık gordum esıme söledım ama dedım sen yıne test al nasıl mutluydu testı yaptım negatıf cıktı husrana ugradık o yuzden esıne söleme suprız yaparsın hemmm ıns vardır bebeişinnn

canım inşallah bebis geliyodur. Bende aynı ağrıları yaşıyorum yerimden kalkamıyorum bazen. Son 5gündür böyle ve adetimden 2 gün geçti. Ilk bebeğimi 1 ay önce kaybettim kürtajla aldılar. Kürtajdan sonra hic adet olmadım daha. Adet günün kürtaj günün dediler ama 2gün geçti. Inşallah bebis vardır ve hayırlı sağlıklı doğar. Bide benim ilkinde Göğsümde ağrı vardi şuan hic yok o yüzden umutlanmak istemiyorum .s

canım inşallah bebis geliyodur. Bende aynı ağrıları yaşıyorum yerimden kalkamıyorum bazen. Son 5gündür böyle ve adetimden 2 gün geçti. Ilk bebeğimi 1 ay önce kaybettim kürtajla aldılar. Kürtajdan sonra hic adet olmadım daha. Adet günün kürtaj günün dediler ama 2gün geçti. Inşallah bebis vardır ve hayırlı sağlıklı doğar. Bide benim ilkinde Göğsümde ağrı vardi şuan hic yok o yüzden umutlanmak istemiyorum .s

kızlar benimde bugün kullandığım hormon düzenleyici ilacımın son günü cycloprogynva ama yaklaşık 10 gündür şiddetli kasık ağrısı alt karında dolgunluk mide kazınması bulantı uyku hali yorgunluk v.s v.s şikayetlerim var adetime 13 gün kala bunlar başladı taki bugüne kadar ve bugün dayanamayıp test aldım sabah yaptım negatif çıktı acaba testi çokmu erken yaptım yoksa gerçekten bebiş yokmu çok moralsizim son adetim 22 haziran yani daha 6 günüm var beklenen adetime bilmiyorum erkenmi yaptım testi gerçekten yokmu bir tesellli verinnnn nolur :43::43:

ha bide oturamıyorum kasıklarım batıyor bacaklarım uyuşuyor 2 dir ilişki sonrası ağlayacak derecede ağrım oluyor kasıklarımda sürekli alt karında bişeyler var sanki ama ne bilmiyorum :(:43:

arkadaşlar bir yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum.her ay hüsrana uğruyorum.ama bu ay rahimime 2 gündür şiddetli ağrı var ölüyorum ayakta uzun süre duramıyorum.gece acillik oldum.adetime 9 gün var.kanda gebelik testi yaptılar negatif çıktı ama yinede ilaç vermediler adetin geçince tekrarlayalım dediler.böyle bir belirti olur mu sizce umudum olsun mu?

Seni umutlandırmak istemem ama bende olmuştu adet günüme 1 hafta kala yavaş yavaş ağrılar başladı adet günüm geldi olmadım ama kasıklarımda ağrı vardı hamileymişim meğer.

kızlar benimde bugün kullandığım hormon düzenleyici ilacımın son günü cycloprogynva ama yaklaşık 10 gündür şiddetli kasık ağrısı alt karında dolgunluk mide kazınması bulantı uyku hali yorgunluk v.s v.s şikayetlerim var adetime 13 gün kala bunlar başladı taki bugüne kadar ve bugün dayanamayıp test aldım sabah yaptım negatif çıktı acaba testi çokmu erken yaptım yoksa gerçekten bebiş yokmu çok moralsizim son adetim 22 haziran yani daha 6 günüm var beklenen adetime bilmiyorum erkenmi yaptım testi gerçekten yokmu bir tesellli verinnnn nolur :43::43:

cANIM sana teselli vermeyı ısterdım ama bu ılacı kullananlardan oluyo bende uc aydır kullanıyorum hepsı bendede var ıns hamılesındır dıcem ama doktor dedıkı bu yalancı ggebelık dedı yanı gebe gıbı belırtılerı var bu hapın

E Ben testi sakliyim dedim o cikan soluk cizgi iyicene kaybolmus:(((((((((( aglamak istiyorum.

saklama zaten ılk 20 dk kadar beklet daha fzla bekletme cnm bulunndugun yerde erken gebelık testı yokmu alabılrısn bıraz pahalıymıs ama yada bekle kan testıını yaptır uzulmee

test yapmayada korkuyorum ışte. Belki kürtajdan sonra ki düzensizliktir. Hamilelikte göğüs ağrısı mutlaka oluyo mu ki yaşayan varmi

Back