arkadaşlar bir yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum.her ay hüsrana uğruyorum.ama bu ay rahimime 2 gündür şiddetli ağrı var ölüyorum ayakta uzun süre duramıyorum.gece acillik oldum.adetime 9 gün var.kanda gebelik testi yaptılar negatif çıktı ama yinede ilaç vermediler adetin geçince tekrarlayalım dediler.böyle bir belirti olur mu sizce umudum olsun mu?
tedavi görmüyorum doktora gittik ama büttün testler normal çıkmıştı.bu ay ovulasyon testi kullandım sadece.fakat buöyle bir ağrı hiç yaşamadım.acilde baktılar herşeye hani üşütme desek idrar yollarıma ahi bakıldı herşey normal.off keşke hamile olsam.
yanlıs anlama artık bendede hersey var canım 3 aylık evlıyım ama problemler yuzunden hamıle kalmam lazım zamanugelınce emın ol 1.5 aydır hamıs olanların butun hepsı bende var:) doktor dedıkı psıkolojık dedı cok ıstedıgınız ıcın aynısını yasıyorsunuz dedı dusunme bak oluruna bırak bukadar zorlanmıcaksın dedı öle yapıyorum suan mıdem bulanmıyo fazla basım dönmuyo tmm agrılarım var ama bnm gıbı sende bence adetını bekle bende ovualsyon tstı kullanıyorum adetımı beklıcem dun yaptırdım 1.2 cıktı yani negatif hayırlısı olsun hakkımızda
Testi ne zaman yaptirdin? Bugun yedibucuktan beri halsizim mdem kotu diye yatiyorum ama belkide psikolojik ya olabilir gercekten Bnde dort senedr evliyim takiyorm Cok bebem meselesini.ama psikolojik defiled hamilelik Boyle bisiyse Cok zormus arkadas.
Psikolojikte olabilir haklisin adetine ne kadar Var Cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?