• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde şiddetli ağrı:(

joven41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
209
3
96
Balıkesir
arkadaşlar bir yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum.her ay hüsrana uğruyorum.ama bu ay rahimime 2 gündür şiddetli ağrı var ölüyorum ayakta uzun süre duramıyorum.gece acillik oldum.adetime 9 gün var.kanda gebelik testi yaptılar negatif çıktı ama yinede ilaç vermediler adetin geçince tekrarlayalım dediler.böyle bir belirti olur mu sizce umudum olsun mu?

ben 2kere hamile kaldım ama dediğin gibi bişey yaşamadım hemen hemen adet belirtisiyle aynı oluo benim gögüslerim çok şişmişti mesela çok yiyodum ama belki seninki farklıdır herkesde aynı olmaz tabi

arkadaşlar bir yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum.her ay hüsrana uğruyorum.ama bu ay rahimime 2 gündür şiddetli ağrı var ölüyorum ayakta uzun süre duramıyorum.gece acillik oldum.adetime 9 gün var.kanda gebelik testi yaptılar negatif çıktı ama yinede ilaç vermediler adetin geçince tekrarlayalım dediler.böyle bir belirti olur mu sizce umudum olsun mu?

tedavi ya da herhangi birşey görüyormusun ? bi kaç kişiden duymuştum dayanılmıcak derecede sancı yapabiliyormus gebelik.hakkında hayırlısı olsun

tedavi görmüyorum doktora gittik ama büttün testler normal çıkmıştı.bu ay ovulasyon testi kullandım sadece.fakat buöyle bir ağrı hiç yaşamadım.acilde baktılar herşeye hani üşütme desek idrar yollarıma ahi bakıldı herşey normal.off keşke hamile olsam.

walla sol kasığıma böyle bıçak sokup çekiyolardı sanki adetim yakındı kesin bi kaç saate adet olurum diyodum
sonuç olmadı ve hamileyim

benim adetime 2 gün kala karnım ağrıdı göğüslerim şişti,yani belirti olabilir

tedavi görmüyorum doktora gittik ama büttün testler normal çıkmıştı.bu ay ovulasyon testi kullandım sadece.fakat buöyle bir ağrı hiç yaşamadım.acilde baktılar herşeye hani üşütme desek idrar yollarıma ahi bakıldı herşey normal.off keşke hamile olsam.

Bence acildeki doktorların tespitleri yerine bir an önce kadın doğum doktoruna git. Belki önemli bir nedeni vardır. Adet gününün geçmesini bekleme

merhaba seni ümitlendirmek istemem ama benimde öyle olmustu hatta kanda test yaptırmısttım 0.72 çıkımıstı adetımmden 8 9 gun once yaptırmıstım aynı şiddetli acılar cektım gecelerı acıktım hatta kılo aldım bu yüzden şimdi 6+5 haftalık hamıleyım

Kan testi önemli canım kanda çıkardı sters yapma adetini o da geciktirir biraz sakin ol baska seylerle ugras buna takılma hakkina hayirlisi olsun

En son gecen ayin 20 siydi.tam on gun kala hastanelik oldum simdi dort gun kaldi iste.by ay galenik ovulation test kullanmistimumarim faydasi olmustur

yanlıs anlama artık bendede hersey var canım 3 aylık evlıyım ama problemler yuzunden hamıle kalmam lazım zamanugelınce emın ol 1.5 aydır hamıs olanların butun hepsı bende var:) doktor dedıkı psıkolojık dedı cok ıstedıgınız ıcın aynısını yasıyorsunuz dedı dusunme bak oluruna bırak bukadar zorlanmıcaksın dedı öle yapıyorum suan mıdem bulanmıyo fazla basım dönmuyo tmm agrılarım var ama bnm gıbı sende bence adetını bekle bende ovualsyon tstı kullanıyorum adetımı beklıcem dun yaptırdım 1.2 cıktı yani negatif hayırlısı olsun hakkımızda

yanlıs anlama artık bendede hersey var canım 3 aylık evlıyım ama problemler yuzunden hamıle kalmam lazım zamanugelınce emın ol 1.5 aydır hamıs olanların butun hepsı bende var:) doktor dedıkı psıkolojık dedı cok ıstedıgınız ıcın aynısını yasıyorsunuz dedı dusunme bak oluruna bırak bukadar zorlanmıcaksın dedı öle yapıyorum suan mıdem bulanmıyo fazla basım dönmuyo tmm agrılarım var ama bnm gıbı sende bence adetını bekle bende ovualsyon tstı kullanıyorum adetımı beklıcem dun yaptırdım 1.2 cıktı yani negatif hayırlısı olsun hakkımızda

Testi ne zaman yaptirdin? Bugun yedibucuktan beri halsizim mdem kotu diye yatiyorum ama belkide psikolojik ya olabilir gercekten Bnde dort senedr evliyim takiyorm Cok bebem meselesini.ama psikolojik defiled hamilelik Boyle bisiyse Cok zormus arkadas.

Testi ne zaman yaptirdin? Bugun yedibucuktan beri halsizim mdem kotu diye yatiyorum ama belkide psikolojik ya olabilir gercekten Bnde dort senedr evliyim takiyorm Cok bebem meselesini.ama psikolojik defiled hamilelik Boyle bisiyse Cok zormus arkadas.

canım dun yaptırdım ama doktor ılac verıdıgı ıcın kontrol amaclı ben daha bu ay calısıyorum tam anlamıyla 5 temmuzdan berı dıyeyım yumurtlamayamadım daha:) testtım 1.2 cıktı doktor psıkolojık dıyo ee bızım psıkolojımı bozanlarda doktor daha yenı tedavıdeyım bana gebe kalman zor dedı dırekt dusun

Back