- Konu Sahibi Pelinimben
-
polip var dediler bana da aldiracagim ay hamile kaldım.ilk uç ay progestan verdi çok şükür bugünlere geldik ama aldirin iconiz ferah olur ilk aylar düşecek korkusu ile moralim .hep bozuktu ayrıca çocuk istiyorsanız adet bitimi birer gün arayla ilişkiye girin kesinlikle yumurtlama gününü kacirmazsiniz.
Evet aldıracağım ama tedirginim biraz da korku var.. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.. Bu ay sonuna doğru aldıracağım.. Sonra da aşılama yaptıracağız inşallah..
İnşallah tez zanda hayirlisiyla müjdeli haberi alırsınız
Canim benim bir tanidigim var kac tane doktora gittiyse hep tup bebk dedi. Sonra baska bir doktor buldu iyi bir incelemeye girdi. Rahminde polip oldugu ortaya cikti. Minicik birseydi. Dktor onu 5 dakikalik bir operasyonla alfi o ay hamile kaldi. Kucuk ama gebelige engel. Bki arkadasim saglkliymis hemen oldu.Kızlar 6 aydır aktif olmasa da bebek çalışmalarımız vardı tam bu ay ovulasyon testi alıp dikkat etmeye başladım enfeksiyon çıktı doktor fitil vermişti.Fitili kullanma zamanım yumurtlama dönemine denk geldiği için olacağını sanmıyordum degerlendirmedik .Sonra sikayetlerim devam etti tekrar özel bir hastaneye gittim rahim filmi çekildi polip var dedi doktor tekrar gideceğim . Aylardır bebek olmamasının nedeni polip olabilir mi.Birde evlendigim ilk zamanlar ilişki sonrası hep kan gelirdi ben başka şeylere yorardim meğer bundanmis.Sancili regl miktarının azligi falan doktor buna bagladi.Ameliyat olabilirsin deyince moralim çok bozuldu hem korkudan hem biraz araştırdım ameliyatı çok pahaliymis 5000 den 20000 bin liraya kadar deniliyor . Aranızda bu hastalığı yaşayan varsa yardımcı olabilir mi yani ne demek onu da tam bilmiyorum ameliyatı nasıl korkmam gerekli mi moralim çok bozuk
bana da 3 kere polipin var denildi
ama polip değilmiş
yumurtlama günüme yakın günlerde rahim kalınlaşmasıymış
bi kalınlık var polip olabilir adet günü gel diyolar
gidiyorum yok
eğer polip varsa gerçekten basit bir işlemle alacağız demişlerdi.
çok zor bi operasyon değil herhalde.
Polip bendede oluştu zorunlu kürtaj sonrası . Bir sonraki ay operasyonla alınacaktı ki ben faydası olur diye soğan kürü yaptım ve ultrasonda temiz çıktı rahim. Tekrar operasyona gerek kalmadı ve 2 ay sonra gebe kalmıştım . Polip gebeliğe engel değil yalnız düşük sebebi imiş.
Soğan kürü fayda sağlarsa bende kullanayım ameliyattan çok çekiniyorum(
Prof. Saraçoğlu tavsiye ediyor soğan kürünü , polip ve kiste faydası var. Ben daha önce kist için doktorun verdiği Doğum kontrol hapı yerine yine soğan kürü yapmıştım kistlerden kurtulmuştum . Polip içinde günü gününe saati saatine uyguladım kürü. Çok şükür ki operasyondan kurtuldum .
Net olarak hatırlamıyorum sitesinde kürün tam tarifi vardı bende oradan uyguladım. Öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden yemeğinden önce yapmıştım . Hiç birgün aksatmadım Allah’ın izniyle faydasını gördüm . Gittiğim doktorda fakültede profesördü ve operasyona kesin gözüyle bakıyordu . Seninde inşallah gerek kalmaz operasyon geçirmene.Çok teşekkür ederim. Peki ben bugün soğan kürüne başlasam uygun olur mu.. Bir de nasıl uygulamam gerektiğini söyler misiniz rica etsem
Net olarak hatırlamıyorum sitesinde kürün tam tarifi vardı bende oradan uyguladım. Öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden yemeğinden önce yapmıştım . Hiç birgün aksatmadım Allah’ın izniyle faydasını gördüm . Gittiğim doktorda fakültede profesördü ve operasyona kesin gözüyle bakıyordu . Seninde inşallah gerek kalmaz operasyon geçirmene.
Sormak istediğim bişey daha vardı.. Sizde polipe dair herhangi bir belirti var mıydı? Netten baktım bende yazılanlara dair hiçbir şey yokÇok teşekkürler canım yardımcı olsuğun için yarın başlıycm inşallah :))
Net olarak hatırlamıyorum sitesinde kürün tam tarifi vardı bende oradan uyguladım. Öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden yemeğinden önce yapmıştım . Hiç birgün aksatmadım Allah’ın izniyle faydasını gördüm . Gittiğim doktorda fakültede profesördü ve operasyona kesin gözüyle bakıyordu . Seninde inşallah gerek kalmaz operasyon geçirmene.
Bendede hiçbir belirti yoktu. Doktorum polip var deyince ne olduğunu bile anlamadım. Tam yeniden bebek düşünürken yıkıldım resmen. Alınmazsa düşük sebebi olabilirmiş . Umarım sende faydasını görürsün .Sormak istediğim bişey daha vardı.. Sizde polipe dair herhangi bir belirti var mıydı? Netten baktım bende yazılanlara dair hiçbir şey yok
Bendede hiçbir belirti yoktu. Doktorum polip var deyince ne olduğunu bile anlamadım. Tam yeniden bebek düşünürken yıkıldım resmen. Alınmazsa düşük sebebi olabilirmiş . Umarım sende faydasını görürsün .
Merhaba yumurtlama zamanı her gün ilişki zararlı mı olurpolip var dediler bana da aldiracagim ay hamile kaldım.ilk uç ay progestan verdi çok şükür bugünlere geldik ama aldirin iconiz ferah olur ilk aylar düşecek korkusu ile moralim .hep bozuktu ayrıca çocuk istiyorsanız adet bitimi birer gün arayla ilişkiye girin kesinlikle yumurtlama gününü kacirmazsiniz.
Merhaba yumurtlama zamanı her gün ilişki zararlı mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?