Rahimde polip ne demek

Evet aldıracağım ama tedirginim biraz da korku var.. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.. Bu ay sonuna doğru aldıracağım.. Sonra da aşılama yaptıracağız inşallah..

Canim benim bir tanidigim var kac tane doktora gittiyse hep tup bebk dedi. Sonra baska bir doktor buldu iyi bir incelemeye girdi. Rahminde polip oldugu ortaya cikti. Minicik birseydi. Dktor onu 5 dakikalik bir operasyonla alfi o ay hamile kaldi. Kucuk ama gebelige engel. Bki arkadasim saglkliymis hemen oldu.

bana da 3 kere polipin var denildi
ama polip değilmiş
yumurtlama günüme yakın günlerde rahim kalınlaşmasıymış
bi kalınlık var polip olabilir adet günü gel diyolar
gidiyorum yok

eğer polip varsa gerçekten basit bir işlemle alacağız demişlerdi.
çok zor bi operasyon değil herhalde.

Merhaba geçen ay vajinal ultrasonla baktı doktor polip var dedi.. Bir ay sonra farklı bi doktora gittim o da normal ultrasondan baktı görünmedi suprapubik pelvik ultrason istedi. Onda da polip çıkmadı.. Bu ay adetin 2. Günü gideceğim tekrar o dönemde daha net görünüyormuş sanırım. İnşallah yoktur (

Polip bendede oluştu zorunlu kürtaj sonrası . Bir sonraki ay operasyonla alınacaktı ki ben faydası olur diye soğan kürü yaptım ve ultrasonda temiz çıktı rahim. Tekrar operasyona gerek kalmadı ve 2 ay sonra gebe kalmıştım . Polip gebeliğe engel değil yalnız düşük sebebi imiş.

Soğan kürü fayda sağlarsa bende kullanayım ameliyattan çok çekiniyorum (

Soğan kürü fayda sağlarsa bende kullanayım ameliyattan çok çekiniyorum (

Prof. Saraçoğlu tavsiye ediyor soğan kürünü , polip ve kiste faydası var. Ben daha önce kist için doktorun verdiği Doğum kontrol hapı yerine yine soğan kürü yapmıştım kistlerden kurtulmuştum . Polip içinde günü gününe saati saatine uyguladım kürü. Çok şükür ki operasyondan kurtuldum .

Çok teşekkür ederim. Peki ben bugün soğan kürüne başlasam uygun olur mu.. Bir de nasıl uygulamam gerektiğini söyler misiniz rica etsem

Çok teşekkür ederim. Peki ben bugün soğan kürüne başlasam uygun olur mu.. Bir de nasıl uygulamam gerektiğini söyler misiniz rica etsem
Net olarak hatırlamıyorum sitesinde kürün tam tarifi vardı bende oradan uyguladım. Öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden yemeğinden önce yapmıştım . Hiç birgün aksatmadım Allah’ın izniyle faydasını gördüm . Gittiğim doktorda fakültede profesördü ve operasyona kesin gözüyle bakıyordu . Seninde inşallah gerek kalmaz operasyon geçirmene.

Çok teşekkürler canım yardımcı olsuğun için yarın başlıycm inşallah :))

Sormak istediğim bişey daha vardı.. Sizde polipe dair herhangi bir belirti var mıydı? Netten baktım bende yazılanlara dair hiçbir şey yok

Oncelikle cok gecmis olsun annem polipten 2 kez kurtaj oldu yasi da 47 oncelikle korkulacak bir sey yok caresi de var.. ikisi de devlet hastanesinde oldu yaparken uyutuyorlar ilkinde rahmi disari alip iceriyi temizleyecegiz demisti hemsire bilgi verirken 6 ay once yaptirdigimiz da ise kd doktoru kamera ile bakip yapacagim dedi ve oyle yapti 1 gece yattik hastanede ama annemin yasi itibariyle tansiyon ve sorunlar oldugu icin yatti normalde taburcu ediyorlarmis

Sormak istediğim bişey daha vardı.. Sizde polipe dair herhangi bir belirti var mıydı? Netten baktım bende yazılanlara dair hiçbir şey yok
Bendede hiçbir belirti yoktu. Doktorum polip var deyince ne olduğunu bile anlamadım. Tam yeniden bebek düşünürken yıkıldım resmen. Alınmazsa düşük sebebi olabilirmiş . Umarım sende faydasını görürsün .

Uzun s

Uzun süren adet kanamaları, ara kanamalar lekelenmeler, ilişkide ağrı flan yazıyor nette.. Bunların hiçbiri yok o yüzden sormak istedim.. Çok teşekkür ederim tekrar

Benim çok kanamam ara kanamalarim oluyordu. Oldum ameliyat kurtuldum
Birkaç taneydi. Korkulacak hiçbir durum yok.

Merhaba yumurtlama zamanı her gün ilişki zararlı mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…