- 27 Kasım 2020
- 8
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi umudunuyitirme2222
-
Peki gittiniz mi ne yapmayı düşünüyorsunuzBenim iki kaybım var cnm açık miyom amaliyati oldum ilk düşük den sonra Mr çektirdim rahim filmi çektirdim fark edilmedi çift rahim dedi gittigim doktorlar 2 ay önce yine bebegimi kaybettim kalp atışı durduğu için 13 haftada kürtaj ile alamadılar sezaryenle almak zorunda kaldılar perde oldugu yeni fark edildi ve Rahim de egiklik var dedi doktor. Perde hem gebeliği geciktiriyor hem de gebeliğin ilerlemesini engelliyor dedi. Ufak bir operasyon ile alıyorlarmış egikligide düzeltiyor dedi benide tüp bebek merkezine yönlendirdi
Sizin hiç yorumunuz yok mu bu konu hakkında2 kere tüp bebek tedavisi uyguladım ve bana rahim filmi istememişlerdi başka doktora gittim benden film istedi ve sonuç olarak rahimde perde olduğunu ve yamukluk olduğunu söylediler ve sonuç olarak tüp bebeğin bu sebepten tutmadığını ve ameliyat olmadan tutmayacağını söyledi benim gibi olan ameyat olan ve hamile kalan var mı? Bu arada eşimde de sperm sayısı ve hareketlilikte sıkıntı var.
Yok cnm henüz gitmedim amaliyat çok zor geçti 4 saat sürdü rahim duvarına çok yakınmış bebek onun için 3 ay sonra dedi doktorum bende araştırıyorum doğal yollarla gebelik yasakladıPeki gittiniz mi ne yapmayı düşünüyorsunuz
Sizin hiç yorumunuz yok mu bu konu hakkında
Çok teşekkür ederimPerde ameliyatı oldum ve bı kızım var şuan perde gebeliğe engel değil fakat düşüğe sebep tüp bebek başarısızlığını da büyük sebebi tutunamiyor bebek çünkü ama Allahtan çözümü olan bişey
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yazdığınız bilgilendirdiginiz için inşallah transferiniz tutarBen oldum bende de perde vardı. Korkulacak bir ameliyat değil. Bol yürüyüşle çabucak iyileşiyor. Şuan tedavi görüyorum önümüzdeki hafta transfer için gün alacağım. Perde olması bebeğin döllenmesini yani spermin yumurtaya ulaşmasını engelliyor. Tutsa bile düşük ve erken doğum riski çok yüksek. Bence hemen ol ve korkma. Hemen geçecek
Estağfurullah, haklısınız tabii. Ama eşimde bir problem yoktu. Bir kez gebelik geçirdim fakat düşük oldu perde ameliyatı esnasında oluşan bir sıkıntıdan dolayı tüplerim bağlandı. Hemen korkmayın Bende kist görmüşlerdi fakat kist değil tüplerimin şişmesiymiş görünen. Ki geç kalmış olsak hayati tehlikesi bile varmış. Ama geri de kaldı çok şükür. O yüzden ilk tüp bebek deneyimim oluyor. Umarım hepimiz için hayırlısı olurÇok teşekkür ederim Allah razı olsun yazdığınız bilgilendirdiginiz için inşallah transferiniz tutarpeki eşinizde sıkıntı var mıydı ve hiç tüp bebek yaptırdınız mı daha önce kb rahatsız ediyorum ama bilirsiniz her yerden bilgi almak istiyor insan bu durumda
Çok geçmiş olsun Allah razı olsun inşallah teşekkürler ❤Estağfurullah, haklısınız tabii. Ama eşimde bir problem yoktu. Bir kez gebelik geçirdim fakat düşük oldu perde ameliyatı esnasında oluşan bir sıkıntıdan dolayı tüplerim bağlandı. Hemen korkmayın Bende kist görmüşlerdi fakat kist değil tüplerimin şişmesiymiş görünen. Ki geç kalmış olsak hayati tehlikesi bile varmış. Ama geri de kaldı çok şükür. O yüzden ilk tüp bebek deneyimim oluyor. Umarım hepimiz için hayırlısı olurçok teşekkür ederim bu arada. İnşallah sizde en kısa zamanda çok güzel haberler alırsınız.
Aynen çok sağolun inşallah sizde hayırlı haberler alırsınızAma şunu da söyleyeyim, perde hamileliğe engel değil. Eğer farklı bir sıkıntı daha yoksa. Bunu birkaç doktora sormalısın bence. Tek bir uzman görüşüyle de kalma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?