• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde perde / düşük / gebelik / ameliyat

Çok geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşadım. İlk gebeliğimde her şey normal sanıyorduk. Meğer benim rahmimde de perde varmış. Bunu ilk gebeliğimi takip eden doktorum göremedi ama o kadar netmiş ki meğer. Bebeğimin kalbi 19 haftalıkken durdu ama bende pıhtılaşma sorunu da çıktı. Rahim şekliyle alakalı bir durum değildi. Perde rahimde düşük erken doğum riski vs gibi durumlar varmış malesef. Ben operasyon geçirdim ve şekil düzeltildi çok şükür.

Çok geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşadım. İlk gebeliğimde her şey normal sanıyorduk. Meğer benim rahmimde de perde varmış. Bunu ilk gebeliğimi takip eden doktorum göremedi ama o kadar netmiş ki meğer. Bebeğimin kalbi 19 haftalıkken durdu ama bende pıhtılaşma sorunu da çıktı. Rahim şekliyle alakalı bir durum değildi. Perde rahimde düşük erken doğum riski vs gibi durumlar varmış malesef. Ben operasyon geçirdim ve şekil düzeltildi çok şükür.
Başınız sağ olsun. Ben de ameliyat olacağım inşallah. Ne zaman der doktorum bilmiyorum. Peki ameliyat sonrası nasıl bir süreç oldu bilgi verir misiniz rica etsem?

Çok geçmiş olsun şu an nasılsınız gebelik devam ediyormu Rabbim yardımcınız olsun gerçekten iyi bir doktora deng gelmek çok önemli bende senelerce gezdim doktor perde olduğunu kimse anlamamıştı rahim filmi de bile çıkmadı ama bir prf hoca seni histereskopi yapcam dedi ve perde olduğu çıktı ortaya perde alındıktan 6 y sonra normal gebe kalmıştım umarım sizde iyi doktorlara deng gelirsiniz
Allah razı olsun. Düştü dün kaybettik. Düşükten sonra hemen histeroskopi yapılır mı bilmiyorum ama doktorum işlemden sonra üç ay gebelik önermedi. Biz de evlat sahibi oluruz inşallah çok zor süreçler.. insan çok yıpranıyor. Siz hamilesiniz duanıza katın nolur. Sizin duanız daha çabuk kabul olur.

Allah razı olsun. Düştü dün kaybettik. Düşükten sonra hemen histeroskopi yapılır mı bilmiyorum ama doktorum işlemden sonra üç ay gebelik önermedi. Biz de evlat sahibi oluruz inşallah çok zor süreçler.. insan çok yıpranıyor. Siz hamilesiniz duanıza katın nolur. Sizin duanız daha çabuk kabul olur.
Rabbim bir daha yaşatmasın tabi hemen yapmazlar rahim dinlensin sonrasında histereskopi yapılarak alınır perde canım daha sağlıklı gebelik olur iyi doktorlara deng gelirsiniz inş zor süreçler dua ederim tabi size sağlıkla hayırla nasip etsin Rabbim tez vakitte amin 🤲🤲🤲

İ
Başınız sağ olsun. Ben de ameliyat olacağım inşallah. Ne zaman der doktorum bilmiyorum. Peki ameliyat sonrası nasıl bir süreç oldu bilgi verir misiniz rica etsem?
Ben ameliyat oldum. İki regl sonrası tekrar rahim filmi istedi doktorum baktık her şey yolunda artık film çektirdiğim ay korundum sonrasında korunmayı bıraktım. 5 ay sonra gebelik eld ettim şu an 14 haftalık hamileyim çok şükür

İ

Ben ameliyat oldum. İki regl sonrası tekrar rahim filmi istedi doktorum baktık her şey yolunda artık film çektirdiğim ay korundum sonrasında korunmayı bıraktım. 5 ay sonra gebelik eld ettim şu an 14 haftalık hamileyim çok şükür
Maşallah💕dilerim sağlıkla kucağınıza alın. Darısı bize olsun.

Çok sağolun ❤️ inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız, güzel şeyler düşünün en azından çözümsüz bir şey değil ve tanısı konmuş bir durum
Kesinlikle. En azından atlatmamız gereken bir süreç var. Sonrası belli. Teşekkür ederim duanıza. Şu an çok ağrım var üzüntümü unuttum neredeyse öyle bir ağrı. Allahım yaşatmasın kimseye.

Back
X