Rahimde egrilik var dediler yardim lutfen..

bizgeldikk

Yepyeni..
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
14
8
1
Bugun doktora gittim rahimde egrilik var ameliyatla duzeltebiliriz dediler boyle bisey yasayan arkadaslar varsa bilgilerini paylasabilirler mi lutfen.. bebek istiyorduk ama iyiki hamile degilsin dedi doktor dusuk riski ve erken dogum olabilirmis.napmaliyim szce? Tesekkurnederim smdiden.

EVet ultrasonda ve o diger kamerayla gorunuyo bnada gosterdiler :/
Bana da hafif kalp seklinde dediler ultrasonda ve vajinal kontrolde de ama emin olmak icin hsg cekilmesi lazım dedilet...erken doğum ve düşük sebebiymis ,2 kez düşük yaptim biri kürtajla alindi.Ama doktor sebebi bu degildir dedi

Bnmde oleymis ama oldukca fazlayms hatta.2 dktora gtti ikisi de alannda ck iindoktorlardi ozel hastaneye ve fakulteye gttim bn sebebi odur bnce scnku benm kuzenmde obdan 3 kez dusuk yapti ameliyat oldu smd 2 cocugu var..

Bana doktor hepsi 8 haftanin altinda düşükler oldugu icin o degildir dedi .Ama olabilir cidden..ben de hsg cekilcem kürtajdan sonraki ilk adeti bekliyorum

Kuzeninin de kalp seklindeymis di mi ? Buarada ben bir de perde cikarsa diye korkuyorum arada o da düşük yapiomus sen hsg cekildin mi peki

Bn bsyler cekildm ama.inanki adini blmiyrm bnce o yuzden dusuklerin cnku kuzenmde de perde vardiama smd ck normal..

Selamlar..bende bugun hsg filmi cektirdim,bendede arkuat uterus cikti,yani rahimde az egrilik varmis..gebelige engel degil ama gebelikte düşük yapma,erken dogum gibi risklere neden oluyormuş..ilk gebeligini gormeden tibbi mudahalede bulunmak dogru olmaz dedi doktorum..yani Allah korusun ilk hamileliginde düşük yaparsan,ameliyata aliriz rahmin duzeltilmesi icin diyor..cok kotu bir durumne yapmaliyiz arkadaslar????

O hsg cekimi nasi oluyo bndende istediler ama korkuyrm cok agrili ve zormus ya dmi..

Resim paylasabilir misiniz bnde atarm yarin karsilastiralim en azindan birbirimizin sonuclarini..

Sislide echomar diye goruntuleme merkezi var acisiz ve agrisiz son teknolojiyle yapiyorlar,eger imkanin varsa oraya gitmeni tavsiye ederim..

Samsundayim ama ben..burda da var ii doktorlar ama yorumlari okuyunca korktum ben.suan ck dusuk bi ihtimal hamilelik olablir.onu bkliyorum netlessinde haftaya gidecegim bnde ins..ama ck korkuyrm.

Samsundayim ama ben..burda da var ii doktorlar ama yorumlari okuyunca korktum ben.suan ck dusuk bi ihtimal hamilelik olablir.onu bkliyorum netlessinde haftaya gidecegim bnde ins..ama ck korkuyrm.

O zaman gidecegin yeri cok iyi arastirmali,en az agrili ve acisiz son teknolojiyle hsg filmi ceken yerleri tercih etmelisin,eger kendini kasmazsan ve panik yapmazsan korktugun gibi olmayacaktir emim ol,ama lutfen iyi bir tercih et

O zaman gidecegin yeri cok iyi arastirmali,en az agrili ve acisiz son teknolojiyle hsg filmi ceken yerleri tercih etmelisin,eger kendini kasmazsan ve panik yapmazsan korktugun gibi olmayacaktir emim ol,ama lutfen iyi bir tercih et

Iste burai degilim ki gelin geldm bn buraya arastiriyorum ama bakalm tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…