- 22 Aralık 2015
- 14
- 8
- 1
- Konu Sahibi bizgeldikk
-
EVet ultrasonda ve o diger kamerayla gorunuyo bnada gosterdiler :/Neye göre söylediler bunu hsg rahim filminde mi gördüler ?
Bana da hafif kalp seklinde dediler ultrasonda ve vajinal kontrolde de ama emin olmak icin hsg cekilmesi lazım dedilet...erken doğum ve düşük sebebiymis ,2 kez düşük yaptim biri kürtajla alindi.Ama doktor sebebi bu degildir dediEVet ultrasonda ve o diger kamerayla gorunuyo bnada gosterdiler :/
Bana da hafif kalp seklinde dediler ultrasonda ve vajinal kontrolde de ama emin olmak icin hsg cekilmesi lazım dedilet...erken doğum ve düşük sebebiymis ,2 kez düşük yaptim biri kürtajla alindi.Ama doktor sebebi bu degildir dedi
Selamlar..bende bugun hsg filmi cektirdim,bendede arkuat uterus cikti,yani rahimde az egrilik varmis..gebelige engel degil ama gebelikte düşük yapma,erken dogum gibi risklere neden oluyormuş..ilk gebeligini gormeden tibbi mudahalede bulunmak dogru olmaz dedi doktorum..yani Allah korusun ilk hamileliginde düşük yaparsan,ameliyata aliriz rahmin duzeltilmesi icin diyor..cok kotu bir durumne yapmaliyiz arkadaslar????
O hsg cekimi nasi oluyo bndende istediler ama korkuyrm cok agrili ve zormus ya dmi..
Samsundayim ama ben..burda da var ii doktorlar ama yorumlari okuyunca korktum ben.suan ck dusuk bi ihtimal hamilelik olablir.onu bkliyorum netlessinde haftaya gidecegim bnde ins..ama ck korkuyrm.
O zaman gidecegin yeri cok iyi arastirmali,en az agrili ve acisiz son teknolojiyle hsg filmi ceken yerleri tercih etmelisin,eger kendini kasmazsan ve panik yapmazsan korktugun gibi olmayacaktir emim ol,ama lutfen iyi bir tercih et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?