- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
Arkadaşlar Doktor ayrıntılı rahim muayenesi yaptığında bana Yumurtalarımı gösterdi ve ayrıntılı bir şekilde anlattı 10 dk rahat baktı, diğerleri gibi başından savmadı, yumurtaların gayet büyüklüğü güzel kaliteli ve bayada çok var dedi gösterdi gerçekten kolyenin taneleri gibiydi böyle hatta dediki boşuna test Yapacağız bütün hormon değerlerin amh de dahil normal çıkacak Ben ısrarla yapmasını söyledim yine de yapmak istiyorum dedim oda tamam dedi tahlilleri yaptı amh 0.38 Fsh 13 çıktı. Henüz doktorumla görüşmedim daha bir hafta var görüşmeme kafamı sürekli yiyor doktor rahim muayenesini çok iyi gördü rahimde kist miyom polikistik over hiçbir şey yok gayet berrak yumurtaların gayet sağlıklı büyüklüğü gayet güzel ve çok dedi ve kendisi de büyük ihtimalle sonuçların çok normal çıkacak dediği halde Neden neden amh değerim Bu kadar düşük çıktı ayrıca tam özel bir kliniğe gittim gerçekten iyi bakmaları için doktorda şehrin en iyi kadın doğum uzmanı operatör Bir çok hastanede görev almış bir çok ameliyatta bulunmuş yani kısacası çok iyi bir doktor herkes doğumunu orada yaptırıyor İyi araştırıp gittim alanında gayet çok iyi. Ama çok şaşırdım doktorun söyledikleri ile çıkan tahlil sonuçları çok ters ne söyleyecek doktorum bilmiyorum ama her gün kafamı yiyor bu durum henüz yaşım 25 ve bekarım. Var mı rahim muayenesi iyi olupta amh değeri kötü çıkan