rahim yokluğu ? regl olmama durumu.....

Öncelikle verdiği bilgiler için teşekkür ederim Sevgili nisanur
Bacaktan alınacak yöntem ile yapılan ameliyatla ilgili benimde tereddütlerim var..2 ay sonra evleneceğim kısmet olursa Prof. Dr. Faruk Buyru, kapanma riski olsada bu yöntemi tavsiye etti..Forum sitesinden okuduğum kadarı ile su341982 (seninde iletişim kurduğun kişi) bu ameliyatı olmuş, fakat bu ameliyatla yeterli bilgi yok int. sitelerinde..İletişimde kuramadım da kendisi ile banada en mantıklı gelen bu ameliyat şekli..ama yinede soru işaretleri çok..

evlenecekmişsin şimdiden tebrik ederim rabbim her daim yüzünü güldürsün. faruk buyru çapada çalışıyor bilidğim kadarıyla ama senin dedğin tekniği çapada süleyman akhanla görüştüm ben çünkü hocası tavsiye etti. hem sonra bu tekniklde ilgili bir bilgi yokki su nun yaptırdığı tekniği soruyorsan prof gürkan özkan yazdığın zaman çıkar birde evleneceğin kişiye söyledinmi çocuk sorununu merak ettim

evlenecekmişsin şimdiden tebrik ederim rabbim her daim yüzünü güldürsün. faruk buyru çapada çalışıyor bilidğim kadarıyla ama senin dedğin tekniği çapada süleyman akhanla görüştüm ben çünkü hocası tavsiye etti. hem sonra bu tekniklde ilgili bir bilgi yokki su nun yaptırdığı tekniği soruyorsan prof gürkan özkan yazdığın zaman çıkar birde evleneceğin kişiye söyledinmi çocuk sorununu merak ettim

Amin canım.. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah..özellikle bizim durumumuzda olanların işi daha da zor. Allah daha beterinden saklasın.. şükretmek lazım.. Faruk buyru çapada çalışıyor.. siz yapıomusunuz diye sorduğumda yapıyorum dedi..
Periton zarı ile teknik bilgi zaten yazıyorda beni meraka düşüren zardan yapıldığı için kolay deforme olurmu ne gibi dezavantajları var..mesela bağırsaktan yapılması durumundaki avantajları ve dezavantajları belirtiliyor.
Nisa'cım bizim durumumuzda olan kişilerin, bu durumu karşındakine söylememesi bence kabul edilebilir bir durum değil..Çok büyük bir yük..en az benim kadar çok iyi biliyorsun bunu..çocuk işine gelince; benimle evlenmek istediği an söyledim, tereddüt etmeden..Allah razı olsunki beni hiç üzmedi bugüne kadar..hep yanımda oldu..umarım böyle devam eder.. Allah seninde karşına senin kadar iyi birini çıkaracaktır..dualarını eksik etme sen..benimde dularım seninle..

Amin canım.. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah..özellikle bizim durumumuzda olanların işi daha da zor. Allah daha beterinden saklasın.. şükretmek lazım.. Faruk buyru çapada çalışıyor.. siz yapıomusunuz diye sorduğumda yapıyorum dedi..
Periton zarı ile teknik bilgi zaten yazıyorda beni meraka düşüren zardan yapıldığı için kolay deforme olurmu ne gibi dezavantajları var..mesela bağırsaktan yapılması durumundaki avantajları ve dezavantajları belirtiliyor.
Nisa'cım bizim durumumuzda olan kişilerin, bu durumu karşındakine söylememesi bence kabul edilebilir bir durum değil..Çok büyük bir yük..en az benim kadar çok iyi biliyorsun bunu..çocuk işine gelince; benimle evlenmek istediği an söyledim, tereddüt etmeden..Allah razı olsunki beni hiç üzmedi bugüne kadar..hep yanımda oldu..umarım böyle devam eder.. Allah seninde karşına senin kadar iyi birini çıkaracaktır..dualarını eksik etme sen..benimde dularım seninle..
sağol canım allahrazı olsun.önceden sadece deriden yapılıyordu şimdi tıp baya ilerlemiş az önce bi bayanın yazdığı cevabı okudum kendi dokumdan vajen yapıldı hiç biryerden deri yada bağırsak filan kullanılmadı demiş enteresan geldi ilk defa duyuyorum

sanırım sen bu şekilde yaptın

yok canım ben bunu yeni okudum burda paylaştım:). benim doğuşdan vardı vajina ama rahim yok.
canım insanların vucudu her biri farklı...birisinde rahim var vajina var .ama bitane yumuralığı yok
ya da rahim var vajina yok ya da ikisi yok...benim de rahim yok vajina var..

enteresan geldi bana söylediğin rahmi olmayanın vajinası gelişmiyo diye biliyorum ama sen sorun yok diorsun.tabikide evlenmeyi düşünüyorum ama benim niyetim baştan söleyip bu şekilde kabul eden olduğunda sorunlarıma çözüm aramak şu an ypılacak bişey yok evet taşyıcı anne yöntemine sıcak bakıyorum bende ama ondan önce ben evlenen kadar rahim nakkl gerçekleşirse dileğim o oda bir sene içinde uygulunalacak yeni açıklama yaptılar yüreğimiz ağzımızda sevinçle bekliyoruz ben ve evli arkadaşlarım

merheba canım
yani sen sorunları gelecekdeki eşınla mı çözmeyi düşünorsun?
evet o da güzel yöntem..ama ne zaman uygulanır bilmıyorum ayrıca çok yeni bir yontem ve nasıl sonuç verır bilinmyor...ben taşıyıcı annelığı tercih ederim çunku rahım naklı buyuk ve riskli bir operasyon..
allah hepimize yardım etsın...

bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlar yani doğuştan rahmi olmayan arkadaşlar dünyada bir ilk türkiyede gerçekleşti akdeniz üniversitesinde ilk rahim nakli yapıldı hastanın tedavisine başlandı aralık ayından sonra nakil tam uyum sağlamışsa tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olması denenecek (tabi Rabbim nasip ederse) inşallah olur ve bu konuda sıkıntı çeken herkese Rabbim dermanını verir..

arkadaslar ben de 15 gun once amelıyat oldum perıton zarından basarılı gectıgını soyledı dr ama ben cok umutsuzum amelıtat olan arkadaslar sonrasını yazabılırlermııı lutfeeeeennn :(

merheba canım
yani sen sorunları gelecekdeki eşınla mı çözmeyi düşünorsun?
Evet o da güzel yöntem..ama ne zaman uygulanır bilmıyorum ayrıca çok yeni bir yontem ve nasıl sonuç verır bilinmyor...ben taşıyıcı annelığı tercih ederim çunku rahım naklı buyuk ve riskli bir operasyon..
Allah hepimize yardım etsın...

gülberg taşıyıcı annelikle ilgili bilgilerini paylaşırsan sevinirim anne bulabildiniz mi bide hangi merkeze gidiyorsun

hazanım :) bi umut işte her yere yazıyoz biri çıkar da ben yaptım der umuduyla :)
sorma canım yaa yazmadığım kalmadı ama biride çıkıp ben yaptım demiyo :( hayır bu 800 ailenin 799 nerde ben anlamadım sen birinin kim olduğunu biliyorsun zaten :D açıklamaya gerek yok

bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlar yani doğuştan rahmi olmayan arkadaşlar dünyada bir ilk türkiyede gerçekleşti akdeniz üniversitesinde ilk rahim nakli yapıldı hastanın tedavisine başlandı aralık ayından sonra nakil tam uyum sağlamışsa tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olması denenecek (tabi Rabbim nasip ederse) inşallah olur ve bu konuda sıkıntı çeken herkese Rabbim dermanını verir..
amin inş. rabbim herkese derdinin dermanını versin ama çok ütopik duruyor kadın hala hamile kalamadı:(

Yaşım 28. Kocaeli Gebzede Yaşıyorum. Bende azospermi durumu mevcut. Çocuğum olmayacak. Ciddi düşüneniniz olursa bayanlar tanışmak isterim. Gönül severse evlilik kısmet. Dönüş yapmanızı bekliyorum. Her türlü rahatsızlığı olanlar kabulümdür. İnsan olsun dürüst olsun.

yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.

yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.

Merhaba bended de bu rahatsızlık var inanin napicam bilmiyorum. Naptiniz nasıl oluyo bi fikri olan varsa yazabilir mi

selam arkadaşlar kadınların büyük sorunlarından biri regl olamama bir yakınım bu sorunu yaşıyor.şuan 26 yaşında regl olmadı nekadar doktora gittiyse yumurtalıkların olduğunu hormanların normal olduğu sadece rahminin olmadığını söylediler yapılacak bişeyin olmadığını çocuk sahibi olabilmesi için kendisinden,eşinden yumurta ve sperm alınıp labratuvar ortamında (tüp bebek tekniği)döllendirilip taşıyıcı anne rahmine yerleştirmekten başka bir çare olmadığı söylendi.bunu bir değil bir kaç doktor söyledi..fakat geçenlerde kanalın birinde bir profesör rahim yokluğu diye bişeyin olmadığı sadece rahimin zar şeklinde duvara yapışık olduğunu ve bunun fark edilmediğini ve bir operasyonla rahmin duvardan ayrılarak normal şekle sokulabilineceğini söylemiş ve kadının anne olma şansının olduğunu belirtmiş fakat bu doktorun adını alamadık proğramı izleyen arkadaşlar var mı birde bu tarz bir sorunu yaşayan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım lütfen...cevaplarınızı bekliyorummm
Arkadaşlar bende sizin gibiyimadet görmüyorum rahmim yok :( Arkadaşlar grubu açtığım şimdi Facebook grubun adı PRİMER AMONER RAHİM HASTALIĞI ADET GÖRMEME (SADECE BAYANA ÖZEL) bekliyorum sizleri Allah tez zamanda bizlere şifa versin

Back
X