Selamlar bende yarım rahimli olduğu haziran 2020de öğrendim
tüp bebek sürecine geçmiştik çünkü eşimde tedavi sürecindeydi.1. Denemem ekimde oldu ve hsg 12.günde 6 çıktı. Doktorum tuttuğunu fakat bir sebepten sonlandığını söyledi. Daha sonra kanda kromozom testi yaptırdık sorun çıkmadı 2.deneme için her ay niyetleniyorum ama bi sebeple vazgeçiyorum. Geçen ay 4gün geciken adetim ve şiddetli sancı üzerine doktora gittim tüpte sıvı var tüp yapsanda bebek zehirlenir dedi 10 gün iğne verdi. Daha sonradan kontrole gittiğimde rahim filmimide götürdüm. Aaaa yok sıvı bu senin yarım rahimden kaynaklı bi görüntü dedi. Kafamı allak bullak etti. Bende bahçecide tedavi görüyorum. Fakat bu son dr.tanıdık biriydi tüp bebek dr. Değildi. Bide üstüne senin hamileliğin çok zor geçer bu rahim bebek taşıyamaz işin Allaha kalmış dedi. İyice tedirgin etti beni. Salı günü riskli gebelik dr. Bülent kars'a randevu aldım rahime tekrar bi baksın.. Ona göre bu adetimde 2.için başlıycam.
Sizin burdaki güzel haberleriniz gerçekten umut oluyor... Hayırlısıyla hepimize Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin..