Merhaba arkadaşlar ben 1 Kasım günü 24 haftalık bebeğimi kaybettim sezaryen ile aldılar olayı anlatmak istiyorum öncelikle. 24 haftalık hamileydim. 31 ekim günü tv izlerken bi anda karnımın aol tarafında şiddetli bir ağrı hissettim. Hemen hastaneye gittik. Ultrasonda göremedi doktor nedeni. Yatış yaptılar. Sabahında ağrılarım arttı. Ama öyle böyle bir ağrı değildi. Doğum sancısından çok farklı ama bi o kadar şiddetli bir ağrıydı. Nefes almakta zorlanmaya başlamıştım. Bir taraftan gelen sancılarla baş etmeye çalışıyordum bir taraftan da nefesimi kontrol altında tutmaya çalışıyordum. Bu arada sadece sabah rutin kontrolü yapan doktor o saatten sonra bir daha yanıma gelmedi. Ben Allahım yardım et diye bağrışlarım hastaneyi inletiyor ama ne doktor ne de hemşireler hiç bir şey yapmıyordu. Ve akşam üstü - mr çekilmişti sabah- doktor mr in sonucuna bakarak acil ameliyata aldı beni. Doktor hemşireler hepsi telaş içinde beni hazırladılar ameliyat için. Çünkü bebeğim karnımda ölmüş, iç kanama geçiriyorum ve nabzım yok. Tüm bunların sebebi de RAHİM YIRTILMASI. Ameliyatta çok kan kaybetmişim, kalbim durmuş, iç kanama ciğerlere kadar çıkmış. Durumun ağır olduğu için yoğun bakımda kaldım. Şimdi sorum şu benim gibi rahim yırtılması yaşayıp tekrar hamile kalan var mı, varsa sağlıklı bir gebelik yaşadınız mı?