Doktora gittin mi?Kızlar adet olmamaya sebepmıs bu sorunu yasayan var mu
Hsg cekındınız mı sizDoktora gittin mi?
Rahim filmi yani hsg çekilmeden kesin yapışıklık olduğu belli olmazki...
Sebep olabilirde olmayabilirde ona doktor karar verir canim yaşan birisi varsa yazar mutlaka.
Evet canım iki kereHsg cekındınız mı siz
İstanbulda bildiğiniz bı yer var mı ve acıyor muEvet canım iki kere
Ben istanbulda degilim canim ilk anestezili yaptirdim birşey hissetmedim ikincide anestezisiz yaptırdım biraz zor oluyor ama o kadar kötü değil.İstanbulda bildiğiniz bı yer var mı ve acıyor mu
Genel anestezi miBen istanbulda degilim canim ilk anestezili yaptirdim birşey hissetmedim ikincide anestezisiz yaptırdım biraz zor oluyor ama o kadar kötü değil.
Cevap ıcın sagolun soyle ki ben adet olamıyorum aniden kesildimHsg filmi çekilmeden rahim içi yapisikligi teşhisi nasıl koyuldu ki?
Ben 5 yıl önce kürtaj oldum ve kürtaj sonrası yapışıklık oluşmuş, hsg'de goruldu. Bu sebeple hamile kalamiyorum
Yapisikligin acilmasi için histereskopi ameliyatı oldum, sorun kalmadı.
İstanbul'da iseniz Hsg için Bakırköy Radyomar'i tavsiye ederim, anestezisiz 2 kez çektirdim çok memnun kaldım.
Rica ederim, ameliyat zor değil zaten aynı gün taburcu olmuştum odadan yürüyerek normal bir şekilde çıktim. Doktor ağrı kesici ve antibiyotik vermişti ama agri kesiciyi 1 gün kullandim sadece gerek kalmadı diğer günler için.Cevap ıcın sagolun soyle ki ben adet olamıyorum aniden kesildim
Bende dusundum ki rahim ıcı yapısıklıgı olabilir mi o yuzden sordum daha ney oldugunu tespit eden doktor yok o kadar test tahlil niye olamadığım anlasılmıyor. Dedıgınız yere gıdıecem peki ameliyatla duzeldı mı durum cidden zor bir ameliyat mı sagolun
Hmm ben hıc kurtaj olmadım ama yinede rahim yapısıklıgı olabilir mi sence bir anda boyle kesildi adetımRica ederim, ameliyat zor değil zaten aynı gün taburcu olmuştum odadan yürüyerek normal bir şekilde çıktim. Doktor ağrı kesici ve antibiyotik vermişti ama agri kesiciyi 1 gün kullandim sadece gerek kalmadı diğer günler için.
Rahim yapisikligin adetle bir ilgisi var mı hiç bilmiyorum, bunu doktora danismalisin.Hmm ben hıc kurtaj olmadım ama yinede rahim yapısıklıgı olabilir mi sence bir anda boyle kesildi adetım
Hamile mısın suan
Ben adet olamıyorum mesela aşılama ile nasıl gebe kalabilirim ki bilemedimRahim yapisikligin adetle bir ilgisi var mı hiç bilmiyorum, bunu doktora danismalisin.
Evet histereskopi sonrası aşılama tedavisi ile hamile kaldım çok şükür.
Evet adetimde bir sıkıntı yoktu. Bu konularda sizi bir tüp bebek uzmani daha iyi yonlendirecektir.Ben adet olamıyorum mesela aşılama ile nasıl gebe kalabilirim ki bilemedim
Rahim yapısıklıgınız varken adet oluyor muydunuz
Evet adetimde bir sıkıntı yoktu. Bu konularda sizi bir tüp bebek uzmani daha iyi yonlendirecektir.
Histereskopi esnasında spiral takılmıştı, zaten 3 ay spiral kaldı sonra çıkarıldı. 1 ay da biz bekledik 4 ay kadar korunduk.Histereskopiden sonra ne kadar korundunuz acaba
Hangi durumlarda daha kısa süreli korunma süresi veriyorlar acaba. Bazı doktorlar 1 ay yeterli görüyor. Umarım benimki fazla süre vermezHistereskopi esnasında spiral takılmıştı, zaten 3 ay spiral kaldı sonra çıkarıldı. 1 ay da biz bekledik 4 ay kadar korunduk.
Bazı doktorlar bekleme suresini uzatarak yapisikligin tekrar oluşmasını engellemek istiyor olabilir çünkü histereskopiden sonra tekrarlayan yapışıklıklar da var. Bende hem spiral takıldı hem de yurtdışından getirtilen bir jel kullanıldı kapanmasin diye.Hangi durumlarda daha kısa süreli korunma süresi veriyorlar acaba. Bazı doktorlar 1 ay yeterli görüyor. Umarım benimki fazla süre vermez
Bazı doktorlar bekleme suresini uzatarak yapisikligin tekrar oluşmasını engellemek istiyor olabilir çünkü histereskopiden sonra tekrarlayan yapışıklıklar da var. Bende hem spiral takıldı hem de yurtdışından getirtilen bir jel kullanıldı kapanmasin diye.
Rica ederim, geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatacaginiz bir süreç olur.Anladım teşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?