• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim iltihabı

Smynsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2022
33
3
36
38
Merhabalar rahim enfeksiyonu rahatsızlığı yaşayan varmı?Henüz antibiyotik kullanıyorum 3 tane kaldı.Kasık agrılarım hafifledi ama biraz biraz var yinede.Cabuk geçen birşey değilmi acaba bilgisi olan yada yasamış biri varmı varsa bilgilendirebilirmisiniz?

Merhabalar rahim enfeksiyonu rahatsızlığı yaşayan varmı?Henüz antibiyotik kullanıyorum 3 tane kaldı.Kasık agrılarım hafifledi ama biraz biraz var yinede.Cabuk geçen birşey değilmi acaba bilgisi olan yada yasamış biri varmı varsa bilgilendirebilirmisiniz?
Merhabalar ne gibi şikayetleriniz vardı acaba? Benimde sürekli karnımın alt tarafı ağrıyor baskı var. Sistoskopi oldum kadın doğuma gittim kist yok dediler. Acaba tekrar gidip kan ve idrar testi mi versem. Ara ara akıntım geliyo sarı renkte. Bekarım bu arada. Siz bekar mısınız? Size nasıl teşhis koydular canım

Ben evliyim 3 kez idrar testi ve kültürü verdim.Kadın doğuma gittim.Smear ultrason yapıldı.Hic birşey yok sadece iltihap dedi doktor.Başkada hiç birşey yok çok şükür.Daha iyiyim ama anlamadım geçmedi devamlı idrar hissi gibi kaldı.Size ne dediler

Back
X