rahim tersliği

Kedersiz

canim kizim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
21.176
140
423
merhaba hanımlar 8 senelik evliyim daha önce 2 aşılama 2 tüp tedavim var olumsuz sonuçlanan...
3. tedavimiz için koları sıvadık hayırlısıyla ocak ayında başlıyoruz yanlız benim kafamı kurcalayan bir şey var( bir hafta önce bir tanıdığın vasıtasıyla bir koca karıya gittik bir sorun varmı yokmu söyler dedi baya bir meth etti kadını neyse gittim yanına gitmez olaydım rahmimin sola doğru ters olduğunu bu şekilde tedaviye başlasan bile tutmuycağını en az 3 ay yanına gidip düzeltirebileceğini söyledi... ogün bişey yapmadan eve gönderdi evde uygulayacajklarımı anlattı 2 litre süte yarım kilo pırasa, bir demet maydanoz doğrayıp kaynatacakmışım sonra ocağın altını kapadıktan sonra bir tatlı kaşığı viks krem ve bir çay bardağı rakı koyup 5 dakka dinledikten sonra bir kovaya koyup buharına oturacakmışım 3 gün yapıp 4. gün yanına gidecekmişim ama yapmadım daha doğrusu bu sitedeki arkadaşlarım karşı çıktılar:))tıp varken doktorlar varken bir koca karıya güvenip böyle saçma sapan şeyler yapmama izin vermediler mantıklı düşününce bende hak verdim diinledim onları :)ama elimde olmadanda kadının söyledikleri kafamı bulandırıyor "BU ŞEKİLDE TEDAVİ OLSAN BİLE TUTMAZ"
kızlar bu zamana kadar doktor böyle bişey demedi rahim filmi çekmiştim 6 sene önce öyle bir şey olsa gözükmezmiydi yaa off kafam karmançorman oldu ... bu şekilde hamile kalan varmı ?birde tüpbebek tedavisinde rahimi dönük olan bayanları transferden sonra yüzü koyun yatırıyorlamış diye duydum doğrumu?

Son düzenleme:
böyle şeylere inanma ve sakın negatif sözlere takılma .. benim rahmim dışa doğru doktorum sakınca görmedi eğer bir sakınca olsa zaten doktor söylerdi. en iyi örnek benim benim tutundu ama daha sonra yaşamadı başka sebeplerden yani engel yok iyi br merkezde tedavi ol yeter dokotruna güven..ayrıca rahim filminde çıkıyor yada muayeneede anlıyor doktor...bunlar para tuzağı sakın aldanma arkadaşım. ayrıca rahme sıcak şeyler tutmak çok sakıncalı aman aman sakınn bende yaptım sonra doktoa gttim çok tehlikeli olduğunu söylediii yumurtalıkların işlevini bozarsın hiö çocuğun olmaz dedi sakın canım sakınnnn

Son düzenleme:

nurcanım cnm benım bu konudaa bir bilğim yok ama o kadın senden para alıyosa sen ona bir hasta , yüreği evlat acısıyla yanan birisi deilde para olarak gözüküyosun yani 3 ayda az deil sen önce doktorunla konuş ve sonradaa içini temiz tut ferah tut bu tedavinde olacak inşallahhhhh arkadaşlarrr burayı okuyan herkezden allah rızası için nurcan arkadaşımızın bu tedavisi tutsun dieee bir duaa istiyorummmm hepinizden allah razı olsun..

pardon ama o kaynatılanlarla rahımın dönmesınde ne alaka var??? evet iltihap için oldugunu duymuştum iyi de gelır ama rahımın donmesıyle ılgılı bişiy değil...ki film çekılmeden o bellı olmaz. arkadasların dedıgı gıbı aldanma......!!!!

bizim bir tanıdıkta yaptı buhara oturmayı hala gebe değil duaya inanırım ama o dedğin mantıksızgeldi
aynen canım yararlı sandığımız aksine zararlıymış..benim en yakın tanığım arkadaşım (bu sitede) süt buharına oturduktan sonra sorunlar oluştu ameliyata kadar gitti bu yüzden dikkat etmek lazım kaş yapalım derken göz çıkarmıyalım
canım çok teşekkür ederim yazdıkların moral oldu ..başına talihsiz bir olay gelmiş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrra hamile kalır sağlıkla alırsın kucağına canım

fatoşum Allah razı olsun canım inşallah pozitifle dönecez o merkezden canım inşallah

dediki 3 gün yapınca rahim yumuşar daha rahat düzelirmiş

Çok sevdiğim bir arkadaşım korunmasına rağmen hamile kaldı ve normal doğumla bebeğini kucağına aldı. Doğum sonrası gittiği kontrolde rahminin ters olduğunu 2 farklı doktordan öğrendi. Rahim tersliği bebek oluşumuna engel değil. O kadın seni sömürmeye çalışıyor bence. Tutmayacağına inanırsan gerçekten tutmaz. İçini ferah tut, bolca dua et. Doktoruna danış içine sinmiyorsa ikinci bir doktora görün bence.

slm kızlar benimde rahmim ters ve drum hamile kalmana engel değil demişti.İki kez tüp bebek yaptım ilkinden kızım var 3 yaşında şimdi de 5 haftalık hamileyim.

bencede en mantıklısı doktorların söylediğine güvenmek ama gel görki şu koca karılar kafamızı karıştırıyorlar

slm kızlar benimde rahmim ters ve drum hamile kalmana engel değil demişti.İki kez tüp bebek yaptım ilkinden kızım var 3 yaşında şimdi de 5 haftalık hamileyim.

maşallah canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim haberine :)peki transferden sonra sırt üstümü yoksa yüz üstümü yatırdılar seni

Amin canım çok teşekkürler.Hayır kesinlikle öle bişey yapmadım canım:)))Çok saçma böle şeyler sakın inanma......

Amin canım çok teşekkürler.Hayır kesinlikle öle bişey yapmadım canım:)))Çok saçma böle şeyler sakın inanma......

bende ilk defa duydum böyle bişey, duyunca saçma geldi ..benimde 2 tüp tedavimde sırt üstü yatırmışlardı

sırt üstü tabiki:)1 saat hastanede yattım sonra evde öle arasıra dinlendim yürüdüm oturdum falan.Öle sürekli yatmadım yani 4.günde arkadaşıma gittim oturmaya.Daha sonrada evde duramadım zaten:)

sırt üstü tabiki:)1 saat hastanede yattım sonra evde öle arasıra dinlendim yürüdüm oturdum falan.Öle sürekli yatmadım yani 4.günde arkadaşıma gittim oturmaya.Daha sonrada evde duramadım zaten:)

yatmakla olmuyor olsa benim olurdu:) yemeğimi bile yatakta yiyiordum bence devamlı uzanmakta sıkıntı verir hem kan dolaşımını yavaşlatır ..rahat olmak lazım ama işte şu gönlüme beynime söz geçiremiyorum bişey olacak diye adımlarımı bile minik minik ağır ağır atıyordum :))

herkes yeterince söylemiş nurcik bacı saçmalık diye ve bazı arkadaşlar bizzat o haldeyken sorun teşkil etmediğinide yazmış umarım bunlar seni rahatlatmıştır

yok tatlım ya emin ol hiç ilgisi yok, benim bu sefer bir de öksürüğüm vardı hemde öle böle değil yani pek umutluda diildim durmaz bu öksürükle die düşündüm ama veren Allahım isterse verior işte.

herkes yeterince söylemiş nurcik bacı saçmalık diye ve bazı arkadaşlar bizzat o haldeyken sorun teşkil etmediğinide yazmış umarım bunlar seni rahatlatmıştır
evet arkadaşlar sağolsun rahatlattılar beni bacıı... ama zaman ne gösteriri bimiyorumm illa kızdıracam senii canımm benimm sevoyrum olumm seni gel öpemmm

Allah verdikten sonra zamanıda geldikten sonra engel değil hiç bişey

bende seni seviyorum canım ama bazen sinir ediyon işte beni çıkarıcam ben senin bu huylarını görüştüğümüzde görürsün

annem benle kavga eder hala koca karılara inanmam oda inanır yok doktorların bilmediğini biliyorlarmış falan filan inat ettim gitmedim bir kadın varmış kalemle vajinayı genişletiyormuş o zaman gebe kalman daha kolay oluyormuş falan dedi.ne şaçma şeyler ya cahil falan olsam başıma neler gelecekti acaba........:18::18::18::18::18:

ohanziyoookalemle vajinayı nasıl genişletiyor öylee vuuuuuu korktum senin koca karıdan benimki daha masumaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…