• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim tersliği

merhaba hanımlar 8 senelik evliyim daha önce 2 aşılama 2 tüp tedavim var olumsuz sonuçlanan...
3. tedavimiz için koları sıvadık hayırlısıyla ocak ayında başlıyoruz yanlız benim kafamı kurcalayan bir şey var:(( bir hafta önce bir tanıdığın vasıtasıyla bir koca karıya gittik bir sorun varmı yokmu söyler dedi baya bir meth etti kadını neyse gittim yanına gitmez olaydım rahmimin sola doğru ters olduğunu bu şekilde tedaviye başlasan bile tutmuycağını en az 3 ay yanına gidip düzeltirebileceğini söyledi... ogün bişey yapmadan eve gönderdi evde uygulayacajklarımı anlattı 2 litre süte yarım kilo pırasa, bir demet maydanoz doğrayıp kaynatacakmışım sonra ocağın altını kapadıktan sonra bir tatlı kaşığı viks krem ve bir çay bardağı rakı koyup 5 dakka dinledikten sonra bir kovaya koyup buharına oturacakmışım 3 gün yapıp 4. gün yanına gidecekmişim ama yapmadım daha doğrusu bu sitedeki arkadaşlarım karşı çıktılar:))tıp varken doktorlar varken bir koca karıya güvenip böyle saçma sapan şeyler yapmama izin vermediler mantıklı düşününce bende hak verdim diinledim onları :)ama elimde olmadanda kadının söyledikleri kafamı bulandırıyor "BU ŞEKİLDE TEDAVİ OLSAN BİLE TUTMAZ"
kızlar bu zamana kadar doktor böyle bişey demedi rahim filmi çekmiştim 6 sene önce öyle bir şey olsa gözükmezmiydi yaa off kafam karmançorman oldu ... bu şekilde hamile kalan varmı ?birde tüpbebek tedavisinde rahimi dönük olan bayanları transferden sonra yüzü koyun yatırıyorlamış diye duydum doğrumu?

slm,benimde rahmim ters ve mikroenjeksiyon yöntemiyle ilk seferde hamile kaldım.şuan bebeğim 8,5 aylık :nazar: .bol şans umarım isteyen herkese allah göstersin.

slm,benimde rahmim ters ve mikroenjeksiyon yöntemiyle ilk seferde hamile kaldım.şuan bebeğim 8,5 aylık :nazar: .bol şans umarım isteyen herkese allah göstersin.

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin canım ...iyiki bu başlığı açmışım iyi moral oldunuz bana Allah razı olsun sizden...peki bişey daha soracam transeferden sonra rahim tersliği olanları yüz üstü yatırıyorlarmış doğrumu?:31:

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin canım ...iyiki bu başlığı açmışım iyi moral oldunuz bana Allah razı olsun sizden...peki bişey daha soracam transeferden sonra rahim tersliği olanları yüz üstü yatırıyorlarmış doğrumu?:31:

kucağımda zaten cnm bebişim :)transferden sonra biraz yatırıp sonra gönderiyolar.evimde de çok yatmadım.hatta 4. gün uzun yolculuk yaptım.rahim ters yada düz olsun bişey farketmiyor.

kucağımda zaten cnm bebişim :)transferden sonra biraz yatırıp sonra gönderiyolar.evimde de çok yatmadım.hatta 4. gün uzun yolculuk yaptım.rahim ters yada düz olsun bişey farketmiyor.

öylemii maşallah canım Allah bağışlasın size..
tamam canım anladım demekki duyduğum yanlış bir bilgiymiş :1:

Back