rahim T şeklinde olması

Normalde üçgen olurmus cnm rahım

Sol tarafta hafif bir tıkanıklık mı var gibi. Aman bu doktorlar da şu resimlerin üzerinde adam gibi yorum yapmıyorlar ki, deli ediyorlar bizi valla

Hsg den sonra sadece tüpleri açmamız lazım dedi. Ameliyattan çıktığımda tüpleri açtık, bir de perde vardı onu da aldık dediler. Ama ne durumdaydı o konuyla ilgili bir şey söylemediler. Bir de tüplerin içinde sanırım polip varmış ondan bahsettiler.

Ne zaman ameliyat oldunuz? Birde amelyat sonrası ultrason görüntüsü varmı

geçmiş olsun cnm bende 2 ay bekleyecem hsg den hamılelık sansı artıyormus. ıkı ay sonra olmazsa belkı darlıgı genısletmek ıcın amelıyat olurum yada asılama deneyecem

geçmiş olsun cnm bende 2 ay bekleyecem hsg den hamılelık sansı artıyormus. ıkı ay sonra olmazsa belkı darlıgı genısletmek ıcın amelıyat olurum yada asılama deneyecem
Teşekkürler canım, umarım çok beklemeden bebeğinin kalp atışını duyarsın. Ben ameliyatın hemen ardında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da beklemedeyim, birkaç güne belli olacak. Bu ay umutlu değilim sanki, yoruldum artık. Yaşadıklarımız çok ağır... ama umudunu kaybetme

cnm benım Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah. isteyen herkese versın Allahım. bılgı vermeyı unutma bıze ınsallah olumlu haber alırsın

ben yeni oldum amelyat 2ay deneyeceğiz olmassa yumurta takibi klomen vs tedavi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…