Normalde üçgen olurmus cnm rahımYa canm kusura bakma doktor değiliz tabi bilemeyiz ama zaten rahim T şeklinde olmamalı mı ki? yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ama sanki bi anomali yokmuş, normalmiş gbi. Bilemedim ama mutlaka bu sonucu başka bir doktora da göster bence. Benim eciş bücüş saçma rahimimin yanında :)) normalmiş gibi
Benim böyleydi yardımcı olacaksa tepedeki çöküklük bariz belliymiş
evet cnm senin yarım rahim gibi duruyor doktor ne dediBenim böyleydi yardımcı olacaksa tepedeki çöküklük bariz belliymiş
Ne zaman ameliyat oldunuz? Birde amelyat sonrası ultrason görüntüsü varmıHsg den sonra sadece tüpleri açmamız lazım dedi. Ameliyattan çıktığımda tüpleri açtık, bir de perde vardı onu da aldık dediler. Ama ne durumdaydı o konuyla ilgili bir şey söylemediler. Bir de tüplerin içinde sanırım polip varmış ondan bahsettiler.
24 kasımda ameliyat oldum ondan sonra hiç görüntüleme yapılmadı. bir kez kontrole gittim patoloji sonucu göstermek için, bir sıkıntı yok denemeye devam edin dediNe zaman ameliyat oldunuz? Birde amelyat sonrası ultrason görüntüsü varmı
Teşekkürler canım, umarım çok beklemeden bebeğinin kalp atışını duyarsın. Ben ameliyatın hemen ardında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da beklemedeyim, birkaç güne belli olacak. Bu ay umutlu değilim sanki, yoruldum artık. Yaşadıklarımız çok ağır... ama umudunu kaybetmegeçmiş olsun cnm bende 2 ay bekleyecem hsg den hamılelık sansı artıyormus. ıkı ay sonra olmazsa belkı darlıgı genısletmek ıcın amelıyat olurum yada asılama deneyecem
cnm benım Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah. isteyen herkese versın Allahım. bılgı vermeyı unutma bıze ınsallah olumlu haber alırsın
Teşekkürler canım, umarım çok beklemeden bebeğinin kalp atışını duyarsın. Ben ameliyatın hemen ardında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da beklemedeyim, birkaç güne belli olacak. Bu ay umutlu değilim sanki, yoruldum artık. Yaşadıklarımız çok ağır... ama umudunu kaybetme
Mutlaka canım, zaten olsun gazeteye ilan falan veririm artık herhaldecnm benım Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah. isteyen herkese versın Allahım. bılgı vermeyı unutma bıze ınsallah olumlu haber alırsın
EvetÜniv hastanesinde mi oldunuz muayene?
İnşallah siz de... isteyen herkesin olsunİnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize?
Sanırım benim bu ay da olmazsa dediğiniz gibi devam edeceğim. Doktor adetin 2. Günü gel hormonlarına falan bakalım dedi.ben yeni oldum amelyat 2ay deneyeceğiz olmassa yumurta takibi klomen vs tedavi olacağım
Rahim filmi çektirdiyseniz atsanıza.evet bariz belli oluyor
Tamam bekliyorumCanım sımdı ısteyım aksama atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?