- 11 Haziran 2020
- 91
- 16
- 29
1 boş gebelik 2 kimyasal gebelik yaşadım sonra adet düzensizlikleri vs arkadaşının annesi yapıyordu onun vesilesi ile yaptırdım gebelik icin yaptırdım yaniCnm sen ne için yapıyorsun sorunun ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 boş gebelik 2 kimyasal gebelik yaşadım sonra adet düzensizlikleri vs arkadaşının annesi yapıyordu onun vesilesi ile yaptırdım gebelik icin yaptırdım yaniCnm sen ne için yapıyorsun sorunun ne
Bende gebe kalmak için yapıyorum benim çikolata kistimde var kaç seans önerdi peki1 boş gebelik 2 kimyasal gebelik yaşadım sonra adet düzensizlikleri vs arkadaşının annesi yapıyordu onun vesilesi ile yaptırdım gebelik icin yaptırdım yani
iyi geldi ki erken söküldüm diye düşünüyorum bende adet olamıyordum hatta geçen ay adetim lekelenme şeklinde olduBen tam tersi adet olamıyorum anlamadm sülük mü iyi geldi
Benim adetin sülükten sonra gelmedi bana iyimi gelmedi anlamadm niye böyle olduiyi geldi ki erken söküldüm diye düşünüyorum bende adet olamıyordum hatta geçen ay adetim lekelenme şeklinde oldu
Şuan az az geliyor ama eskisi gibi değilillaki faydası olmuştur öyle düşünme adetin gecikti mi yine sulukten sonra da
Allah şifa versin bize işimiz zorhiim ben normalde günü gününe olan bir insanım ama gebelik düşündükçe stres yapıp hep erteliyordu regl m hormon testi yaptirdin mi hiç. bide sülük koyduydum işte 1 hafta sonra regl oldum yani bende sasirdim
Valla burda bi arkadaş var iki tüpü kapalı çikolata kisti olan sağlıkla kucağına alsın inşallah şimdi hamile sülükleAnaaaammm bacilarrr nasil oluyooo bu is bna anlatin heleee cok degisikkk valla tirstim ama yariosa kapatr gozumu yaptiririm vallaaaaa
Aynen öyle ama çektiklerimiz ağır geliyor bazenamin inşallah rabbimin bir bildiği var demek . geciktiriyorsa guzellestiriyordur
5 yıldır uğraşıyorum 1 aşılama 1 tüp 2 ameliyat hatta 3 ameliyat ağrılar uykusuz geceler sülükler hacamat lar bitkiler soğan kürleri anlayacağın yapmadığım şey kalmadıevet ama tekrar yılmadan devam etmemiz gerek :) sen hiç gebe kaldın mı veya ne zamandan beri uğraşıyorsun
İlk defa mı yaptırdınbana da çok değişik gelmişti ilk başta ama araştırdım ve faydası olacağını düşündüm ve Allah bi cesaret verdi yaptırdım iyiki de yaptirmisim
İlk defa mı yaptırdın
Evet ve o ikinci çizgiyi hiç görmedim psikolojikmen artık olacağına da inancım yok mucize bekliyorumah canım sen benden daha fazla uğraşmışsın bende 2 senelik evliyim hamile kaliyorum ama sağlıklı ilerlemiyor