Rahim Sarkması ve Kegel Topları

Yasemin_ce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
13
3
1
35
Doğum sonrası rahim sarkması oldu. Elime geliyor şimdi. Kegel yap dediler ama beceremiyorum. Kegel topu tavsiye ettiler ama bir sürü çeşit var. Hangisini almalıyım bilemiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Doktora da gidemiyorum malum sebepten dolayı

Kedini sıkıp bırak. Bende üçüncü doğumdan sonra bağırsak sarkması oldu.doktor bana amaliyetla alırım istersen dedi.ama zor bir ameliyatmış.yani sonrası zormuş ağrılı falan.sen rahim sarkması olduğumdan eminmisin.

Değilim. Rahim mi bağırsak mıdır nasıl anlayabilirim. İkisi için de Kegel faydalı değil mi? Şimdi nasıl durumunuz

Değilim. Rahim mi bağırsak mıdır nasıl anlayabilirim. İkisi için de Kegel faydalı değil mi? Şimdi nasıl durumunuz
Ya tam rahim ağzında kırmızı.kegel bağırsak sarkmasında işe yaramıyor.
Nasıl anlarsın afedersin büyük tuvalaetin rahat çıkmaz çoğu zaman parmakla Makatın yanlarına baskı yaparak müdahale edersin.

Doğum sonrası rahim sarkması oldu. Elime geliyor şimdi. Kegel yap dediler ama beceremiyorum. Kegel topu tavsiye ettiler ama bir sürü çeşit var. Hangisini almalıyım bilemiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Doktora da gidemiyorum malum sebepten dolayı
Merhabalar ben 45 gun once dogum yaptim ve suan psikolojim cok kotu rahim ve mesane sarkmam var elle ve parmakla hissediyorum, sizde duzeldimi acaba sonradan bana nolir donus yapin gorurseniz keske dogurmasaydimlara bile girdim cok kotu durumdayim sizin uzerinden zamn gecmis bu sarkma duzelcekmi acaba yoksa ameliyatmi olucam yasim 28 kendimi suan 6p yasinda hissedoyorum

Back