Rahim kesesi yuvarlak degil

Zeyno1Oemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
52
16
3
32
Hanimlar cok üzgünüm ve ne düsünecegimi bilmiyorum.

Ben bu Hafta yani 4 gün önce hamilelik testi yaptim postif cikti sonra kan testi yaptim 1247 cikti. Son Adet tarihim 13 gün gecikmeli olmustu ve 16 mayista oldu. Yumurtlama günümüde acikcasi bilmiyorum. Birde söyle bise var ben yeni evliyim ve ilk ilişkiden sonra adetim 13 gün gecikti düzensizleşti. Bu 2. Denememizdi ve test pozitif oldu.

Aslında pazartesi doktorda randevum var ama ben dün hastaneye gittim baktırmak için, doktor bana rahim kesesi 6mm ama tam yuvarlak değil dedi. Normalde takvime göre adetimden bahsediyorum 7 haftalık olması lazım ama doktor adetim düzensiz olduğu için bu doğru olmayabilir dedi. Benim tahminime görede ztn henüz çok çok yeni. Doktor ya çok yeni bi gebelik dedi yada düzgün bi gebelik değil dedi. Aynısını yaşayan oldu mu ? Dünden beri dua ediyorum Allahım bi sorun olmasın diye. İnternetdede okudum böyle olupta sorunsuz hamilelik geçirende çok olmuş. Pazartesi kadın doktoruma gidicem inşallah o hayırlı haberler verir 🙏🏻😢

Sakin olun öncelikle. Stres bu olayda cok etkili. İnsallah saglikli bir gebeliktir ve stres cocugu çok etkiler. Siz dua edip azar azar sadaka veriniz hergün. Günlük rutininize devam ediniz. Yeni evliymissiniz hemen de hamile kalabilmissiniz. Bu çok güzel birsey inanin. Rabbim kimsenin kucagini cocuksuz koymasin bu yolda ugrasan herkese nasip etsin

Sakin olun öncelikle. Stres bu olayda cok etkili. İnsallah saglikli bir gebeliktir ve stres cocugu çok etkiler. Siz dua edip azar azar sadaka veriniz hergün. Günlük rutininize devam ediniz. Yeni evliymissiniz hemen de hamile kalabilmissiniz. Bu çok güzel birsey inanin. Rabbim kimsenin kucagini cocuksuz koymasin bu yolda ugrasan herkese nasip etsin
Amin Allah razi olsun rica etsem dua edermisiniz benim için, elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum içimi ferah tutuyorum, olmayanı olduran rabbim bunada şifasını verir inşallah 😢

Dua ederim tabiki allah büyüktür. Siz de bize dua edin ikili test icin sonuç bekliyoruz. Burada cok hikayeler okudum. İmkansiz gibi gorunen ama sonu mutlu biten gebelikler oldu. Allah yardim eder mevlam merak etmeyin. Sonucu paylasmayi unutmayin

Dua ederim tabiki allah büyüktür. Siz de bize dua edin ikili test icin sonuç bekliyoruz. Burada cok hikayeler okudum. İmkansiz gibi gorunen ama sonu mutlu biten gebelikler oldu. Allah yardim eder mevlam merak etmeyin. Sonucu paylasmayi unutmayin
Benimde dualarım sizinle rabbim size sağlıklı güzel ahlaklı huzurlu bi evlat nasip etsin inşallah 😘

Back
X