kızlar 37 haftalık hamileyim bilgisi olan varsa yazsın bnde şuan öğrendiklerimi paylaşmak istedim rahmimin kenarında küçük bi siğil fark ettim et beninede benziyo doktoruma gösterdiğimde bunun hpv diye bi viristen kaynaklandığını her türlü şeyden bulaşabileceğini tokalaşma öpüşme sir ağda vs ve uzun zaman önce vucuda girip vücut direncinin en düşük olduğu anda ortaya görünür vaziyette çıkabileceğini sööledi hamile olduğum için vücut direncim düşük bu yüsden çıkmış şuan da bir müdahele söz konusu diilmiş fakat bn normal doğum istiyordum ısrarla fakat bunun bööle bir durumda mümkün olamayacağını öğrendim ilginçtir ki çocuğun ses tellerinde nodül oluşumuna yol açıyormuş normal doğum olursa ve tehlikeliymiş bu nedenle sezeryan doğumu tercih etmeliymişim çok üzüldüm doğumdan sonrada mutlaka yakılması gerekiyormuş bulaşıcı olduğundan eşede geçme olasılığı varmış fln bööle bi durumu olan varsa önemseyin lütfen bn ilk gördüğümde doktoruma bile söölesemmi acaba diye tereddüt ettim önemli olmayacağını düşündüm fakat tam tersi oldu sizlerdede bööle bi durumu olan varsa mutlaka önemseyin unutmayın gözle görülmeyebiliyorda ilişkide yanma akıntı vs şikayetleride olabiliyor hafife almayın bilginiz olsun mutlaka doktorunuza danışın semeer testi gerekiyormuş mutlaka yaptırın özellikle hamilelikte asla normal doğumu önermio doktorlar bilginiz olsun bu durumu yaşayan varsa veya bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen çok panik oldum bn hepinize hayırlı doğumlar diliyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?