• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim kalınlığı 7mm olup transferi olanlar sonuç?

conqueror

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
1.291
129
163
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar.
üçüncü tüp bebek deneyimimi donmuş emriyolarımla yapacağım kısmetse.fakat rahim kalınlığım 7 mm.transfere kadar belki artar belki artmaz.salı günü transferim var.kalan son donmuş embriyolarım ve 2 adet transfer edilecek.sağlıklı çözünürseler tabi.en alt sınır olduğunu bilıorum ama 7 mm ile transfer olup hamile kalan varmı?varsa ne olur yazın.buna çok ihtiyacım var.

merhaba arkadaşlar.
üçüncü tüp bebek deneyimimi donmuş emriyolarımla yapacağım kısmetse.fakat rahim kalınlığım 7 mm.transfere kadar belki artar belki artmaz.salı günü transferim var.kalan son donmuş embriyolarım ve 2 adet transfer edilecek.sağlıklı çözünürseler tabi.en alt sınır olduğunu bilıorum ama 7 mm ile transfer olup hamile kalan varmı?varsa ne olur yazın.buna çok ihtiyacım var.

Transfer gününe kadar bir az daha kalınlaşır. Daha geçenlerde bir arkadaş 6mm rahimle hamile kaldı. Şimdi 7. haftasında. Allah ol dedikden sonra hiç bir şey engel deyil. Bir başkası 29. haftasında ve 6.5mm.le hamile kaldı. Sen asıl dualara sarıl.

sevgili arkadaşım moralini bozma rabbim ol dedikten sonra rahim kalınlığı 5 mm. dahi olsa rabbim bebeğinin tutunmasını nasip eyler bende dondurulmuş embriyo ile hamile kalıp bebeğimi rabbime şükürler olsun kucağıma aldım ve transferim olduğunda rahimimin kalınlığı 5mm ya vardı ya yoktu ama rabbim nasip eyledi oldu inş seninde meleklerin sana sıkı sıkı tutunur sende kavuşursun yavruna

Masallah masallh yavrucuguna.evt rabbim ol deyince olur tabiki.ne bileyim ayni dertten muzdarip arkadaslarimdan destek istedim sanirim.cok tesekkur ederim sizlerde paylastiniz benimle.okadar estrofem hap ve bantlar ruh halime de etki ediyor sanirim.gun icerisinde kac farkli duygu yasiyorum bilemezsiniz.belki de bilirsiniz.hepimiz ayni yollardan geciyoruz nede olsa.baska kim anlar ki bizi.

Back