Rahim kalınlaşması

asyaa_16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
2
1
1
19
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım evliyim bı kaç hafta önce doktora gittim bitmeyen kanamam var diye ultrasonda rahim duvarın biraz kalınlaşmış yumurtalıkların da sorun yok dedi doktor bir ay sonra gel hormonların'a bakıyım dedi bende biraz araştirdim gebeliğe hazırlanma yazmişlar ama söyle bişe var eşim varikosel ve amilyat olmadı olucak ama birbuçuk yıldır çocuğumuz olmadı annemin rahmini aldılar teyzemin rahmini aldilar yazmişlar ben daha çok gencim çocukta istiyoruz çok kafam karıştı korktum biraz başına gelen varmı

Rahim kalınlaşması sadece gebeliğe hazırlık demek değildir. Rahim zaten her ay kalınlaşır incelir böylelikle regl döngüleri oluşur. Sizinki yapı olarak daha kalın olabilir. Sizinki de kendi yapısı dahilinde kalınlaşıp incelir her ay. Rahim alma vakaları ise çok uç örnekler ve ileri yaşlarda menapozdan sonra olan örnekler. öncelikle sizde bi biyopsi gerek mi o bile belli değil. Hormon tahlillerinize de bakacak doktor ayrıca. Çünkü kalınlaşmayı düzenleyen faktör hormonlar. Kötü şeyler düşünmek için çok erken.

Teşekkürler bilip bilmeden yaziyolar kalbime ağrı girdi şok oldum ne alaka rahim alınması falan dedim içim azda olsa rahatladı ama insanları korkutuyo böyle yazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…