Rahim Kalınlaşması

triesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
61
38
88
31
Merhaba,
2 yıl önce regl döneminde çok fazla ağrım ve kanamam olması nedeniyle doktora gittim ve rahim kalınlaşması olduğunu öğrendim. 23 mm kalınlığındaydı o dönem. Şimdilerde yeniden kontrole gideceğim o zaman kesin sonuçları paylaşırım ama bu iki yıl sonunda regl dönemim 15 günden 7 güne indi. Ağrı kesici içmeden duramayan hatta içtiğimde bile delirecek kadar ağrısı olan ben ilaç kullanmadan bitki çayı, sıcak su ile idare ediyorum. O yüzden bu derdi olanlar varsa yardımcı olmak için yaptıklarımı paylaşmak istiyorum. Çünkü zamanında ben de çok araştırmıştım. Ve bana en kolay gelen ve sürekli yaptığım şeyleri size söyleyeyim

1. Omega3

Bunun için ben omega3 içeren kapsülleri kulladım. Onun dışında omega3 içeren balık, ceviz gibi besinleri çok çok tükettim.

2. Zerdeçal

Çayınıza, çorbanıza, yemeğinize, yoğurdunuza koyup yiyebilirsiniz.

3. Esma

Ya halik ismini her gün 731 kere şifa için okuyorum

4. Çoban çantası

Adetinize 8-10 gün kala bir tutam çobançantası ile bir bardak suyu 6-7 dk kaynatıp ılıkken için. (Sabah-akşam aç)

Size de bol şifalar :)

Son düzenleme:
Peki adet ağrılarınızda azalma oldu mu gerçekten, ilaç içmeden ağrıyı geçirebiliyor musunuz?

Peki adet ağrılarınızda azalma oldu mu gerçekten, ilaç içmeden ağrıyı geçirebiliyor musunuz?
Adet ağrılarım dediğim gibi beni deli edecek cinstenti ve sadece 1 gün ağrıyla bırakmıyordu 4.-5. gün bile ağrım oluyordu. Ağrı konusunda omega 3 düzenli kullanımda 1.5-2 ay gibi bir süre sonunda ilaçsız geçen bir dönem yaşadım. Balık dönemi malum omega3 içeren balıklardan bol bol yiyin şifa olur inşallah :)

Ciddi misiniz?

Omega 3 içeren kapsüller demiştiniz, onlar neydi ve işe yaradı mı

Omega 3 içeren kapsüller demiştiniz, onlar neydi ve işe yaradı mı
omega3 içeren kapsüller var eczaneden ya da güvendiğiniz bir aktardan alabilirsiniz. Ben hala omega3, 6, 9 içeren kapsül kullanıyorum arada. Çünkü düzenli kullanımda saç ve cilt de güzelleşiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…