rahim içinde kalınlaşma olan varmı arkadaslar acil

ceyda_79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
566
1
45
arkadaslar anem dr.a gıttı ve rahim içinde kalınlaşma olduunu söylemiş dr.:çok üzgünüm: kazımak gerekir demiş anem adına korkuyorum:çok üzgünüm: içinizde veya ailesinde böyle bir durumla karşılasan varmı neolur bilgisi olan varsa yazabılırmı:çok üzgünüm:

yaaa arkadslar ben kac gun oldu yazalı hıcmı kımsenın basına gelmedı ne olur bılen vrsa bı cvp yazsın en azından nasıl tedavı uyguladılar

2 sene önce bende de oldu bu sorun kürtajla parça alınıp tahlile gönderildi rahim kalınlaşması çıktı,adetlerim düzensizdi başka rahatsızlığım olduğundan dolayı doktorun verdiği ilacı kullanmak istemedim zaten bi sürü kullandığım ilacımm var bu rahim kalınlaşması kanserden önceki devreymiş doktorun dediğine göre,gerekli görülseydi rahim alınacaktı ,annenize de çokgeçmiş olsun..

cok tesekkur ederım pekı suanda sız nasılsınız nasıl bı tedavı uyguladınız anneme kazımak gerekır demıs dr. ama bu kesın çözüm olup olmadıını soylemıyor buyuzuden aklımız cok karıstı bızım ıstedıımız aslında kesın cozum neyse onun uygulanması

arkadaslar anem dr.a gıttı ve rahim içinde kalınlaşma olduunu söylemiş dr.:çok üzgünüm: kazımak gerekir demiş anem adına korkuyorum:çok üzgünüm: içinizde veya ailesinde böyle bir durumla karşılasan varmı neolur bilgisi olan varsa yazabılırmı:çok üzgünüm:

cok gecmis olsun canim annemde de ayni sorun vardi kazimayi bilmiyorum ama ondan 2-3 kez parca almislardi kanser falan degildi ama annemde asiri kanama yapiyodu en sonunda rahmini aldirip kurtulmustu.simdide cooook rahat. Size tavsiyem baska bir doktorunda gorusunu alin. Bu arada anneninde cok kanamasi oluyomu?

X